Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
exonvirus → Tenshi
χμμ....βασικα τωρα ειναι δυσκολο να εξηγησω διοτι θελει και ρετζιστερ...θα ψαξω και θα στειλω αναλυτικες οδηγιες η ρωτα τον κεννυ καλυτερα!
Tελικα ρωτα τον κεννυ...δεν ειμαι καθολου καλη στο να δινω οδηγιες για θεματα σχετικα με pc..χαχαχα...απλως ηθελα κουβεντες κι απ'ο,τι θυμαμαι ησουν αρκετα ομιλιτικος γι'αυτο:hot:
Σεπ 15 2010 18:59
exonvirus → Tenshi
You're welcome...ααα! Μπες καλε irc να τα πουμε αμα δε βαριεσαι!! ;)
Σεπ 15 2010 18:31
Black Kaiser → exonvirus
Btw τα episode 286 και 288 που έχουν βγει δεν είναι fillers. Μπορεί να τα δεις κανονικά και μετά να ξεκινήσεις το manga ;)
Καλό κάψιμο :p
Σεπ 15 2010 17:31
Black Kaiser → exonvirus
Το επεισοδίο 285 αντιστοιχεί στο chapter 377 και κάτι ψηλά απο το 378 του manga. Ξεκίνα να το διαβάζεις απο το 378. Δηλαδή απο [I][URL="http://manga.bleachexile.com/bleach-chapter-391-page-3.html"]ΕΔΩ[/URL][/I].
Αν [U]δεν[/U] έχεις δει το επεισόδιο 285 ξεκίνα απο το chapter 376.
Σεπ 15 2010 14:37
Vagelio → exonvirus
no no, δεν με μπερδεψες, μια χαρα μου τα λες. Τωρα για ενα εξ ολοκληρου digital art και χωρις pen tablet ειναι σαν αποπειρα αυτοκτονιας οποτε θα σε συμβουλευα να παρεις ενα απο το σκιτσα που εχεις ανεβασει εδω και να το χρωματησεις :). Οι γραμμες αν και απο φωτογραφια, ειναι πεντακαθαρες σε πολλα απο τα σκιτσα οποτε το clean-up του σκιτσου ειναι αρκετα εφικτο.
Λοιπον, θα στα γραψω βημα βημα.
1) Πας σε ενα σκιτσο, πατας δεξι κλικ πανω του και επιλεγεις "ανοιγμα με..."
2) Θα σου εμφανησει ενα καρο προγραμματα (αν δεν εχει το φωτοσοπ ετοιμο πας επιλογη απο την λιστα)
3) κλικαρεις λοιπον το φωτοσοπ και περιμενεις να μεχρι να στο φορτωσει (ειναι και ολιγον βαρυ το προγραμμα...)
4) Ανοιξε? Αν σου δειχνει την εικονα μες στο προγραμμα τα εχεις παει καλα.
5) Πας Image --> Adjustments --> Black and White για να σου ανοιξει ενα νεο παραθυρο και μετα κανεις κλικ στο "οκ". Ετσι δεν θα εχεις προβλημα με το χρωμα στις αυξωμειωσεις των αντιθεσεων αργοτερα.
6) Μετα πας Image --> Adjustment --> Levels... θα σου εμφανησει ενα αλλο παραθυρο. Εκει πρωτου πατησεις οκ, θα πειραματηστεις λιγο με τα τρια τριγωνακια (ασπρο, μαυρο, γκρι) που βρισκονται κατω απο το ιστογραμμα. Απ' οσο θυμαμαι το ασπρο αμα το τραβηξεις λιγο προς το κεντρο του ιστογραμματος σου κανει την εικονα πιο φωτεινη ενω το γκριζο ανεβαζει την αντιθεση για εξαφανιζει τις κυλιδες. Τεσπα, δοκιμασε τα μεχρι να τα μαθεις.
Aν απο την αλλη θελεις να κανεις μια εικονα εξ' ολοκληρου στο φωτοσοπ (που δεν το συνιστω) Απλως το ανοιγεις, πας New, και επιλεγεις τις διαστασεις.
Α! Και 3 χρησιμα short-cuts:
Ctrl + Alt + Z με αυτο κανει μια κινηση πισω.
Ctrl + - Zoom out
Ctrl + + Zoom in
Μπορει να φαινονται πολλα αυτα που γραφω, αλλα δεν ειναι, θα δεις και μονη σου. Αν τα καταφερεις μεχρι εδω και το σκιτσο δειχνει καθαρο, θα σου πω πως να χρωματιζεις.:8):
Και σορρυ που δεν παιρνω ετσι κατευθειαν ενα σκιτσο σου να σου δειξω πως θα βγει, αλλα αυτη την στιγμη ειμαι στης θειας και δεν εχω φωτοσοπ Τ^Τ.....
Σεπ 13 2010 23:41
exonvirus → Vagelio
Λοιπον, talent-lady, θα ηθελα να σε ζητησω μια μικρη μικρουτσικη χαρη..ναα τοοοοση δα :Ρ
εχθες εβαλα στο λαπτοπ μου το photoshop cs2..αν δε σου ειναι κοπος θα ηθελα απλως να μου πεις απο που στο καλο να αρχισω...το ανοιξα λιγακι σημερα και αγχωθηκα χωρις λογο(χαχαχα)..κι επειδη δεν εχω σαρωτη(wtf?) και μου ειπαν πως αν θελω να κανω επεξεργασια τα σκιτσα μου απο φοτο θα γινει αηδια, θελω εστω να φτιαξω μια ετοιμη εικονα η κατι τετοιο τελως παντων..ελπιζω να μη σε μπερδεψα..κι ελπιζω να μη ζηταω πολλα!!
Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Σεπ 13 2010 22:00
DoB → exonvirus
Hi! Νομίζω ότι YGO πια δυστυχώς έχει στα σίγουρα μόνο στο youtube (εγώ εκεί τα είδα), αλλά για δοκίμασε:
1) [URL]http://www.yugiohfans.co.uk/[/URL] - you can get all the episodes on their forums (registration is necessary, but free). Unfortunately, the subs on most of them suck ass.
2) [URL]http://janime.eu/index.php[/URL] - same as above
3) [URL]http://tnkp.twoday.net/[/URL] - a fansub group that recently picked up Yugioh DM and started subbing it from scratch. You can also find GX fansubs and GX and R manga scanlations there.
4) [URL]http://yugioh.top.to/[/URL] - another fansub group. Haven't really figured out how they distribute their subs (it's probably irc or torrents), but it looks as though they're subbing both DM and GX, so yeah.
Επίσης: [url]www.anilinkz.com[/url]
Εκεί τα έχει σίγουρα, αλλά νομίζω είναι με veoh
Σεπ 13 2010 16:16
Vagelio → exonvirus
Σ' ευχαριστω παρα παρα πολυ ^_^, χαιρομαι που ακουω πως τραβαει το βλεμμα (αυτος ηταν και ο αρχικος σκοπος μου). Lol, Jason always gets the ladies XD. Και στην κολλητη μου αρεσε ο ξανθος, εγω παλι προτιμω τον μπαρμπα, ειμαι και ojikon παναθεμα με :kakaka:
Μα εννοειται, η ζωγραφικη ειναι χαρα!
Σεπ 13 2010 14:44
Kenny → exonvirus
Δεν έχω Skype, μόνο MSN... :canthelp:
Πάντως, ξαναδοκίμασε να μπεις στον Rizon, γιατί γράψανε και οι ίδιοι ότι είχαν ένα τεχνικό πρόβλημα τις προηγούμενες ώρες, το οποίο μόλις λύθηκε.
Σεπ 12 2010 16:07
exonvirus → Vagelio
Συγχαρητηρια για τη θεση σου στο διαγωνισμο!!!! Ηταν πραγματικα τελειο δε χορταινα να το κοιταω!(btw μ'αρεσε εκεινο το αγορι που ειναι καπως ξανθο :Ρ).Σου ευχομαι ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες και υπομονη για να συνεχισεις με την ιδια αγαπη και ευλαβεια γι'αυτο που κανεις!
Σεπ 12 2010 14:46
Black Kaiser → exonvirus
Aha, νομίζω κατάλαβα πως τις θέλεις. Αν πέσω σε καμία καλή θα σου πώ.
Πάντως το Bleach αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε canon story. Απλά αυτήν την τελευταία εβδομάδα είχε ένα filler episode για να τιμήσει τα 10 χρόνια απο τότε που ξεκίνησε η σειρά. Απο την ερχόμενη τρίτη συνεχίζει κανονικά.
Σεπ 12 2010 14:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται