Community Status Updates

zoro77 → OdyMonaxos
Δεν ειναι εν μια νυκτι! Ειναι 6 χρονια! Καιρος ειναι να σπασει! Και αν σπασει η ομαδα αυτη θα παει πολυ μπροστα. Ειμαι σιγουρος. Το πρωτο βημα εχει γινει. Εχουμε βρει τον τροπο να σας νικαμε. Τις τελευταιες χρονιες τα ματς ειναι 8-8 μεταξυ μας και τα 2 ματς τα φετινα 9-9. Σε σχεση με κατι 6-2 που τελειωνε μια χρονια δεν ειναι καλυτερα? Πιστευω ναι!Εφτασε η ωρα πλεον να γινει το δευτερο βημα. 3 νικες σε τελικους. Αυτο μονο.

OdyMonaxos → zoro77
[url=http://www.m8ball.com/index.php?answer=4836318]Ask the Magic 8 Ball[/url]

OdyMonaxos → zoro77
Δεν είπα πως δεν έχετε ομοιογένεια, αλλά έχετε απέναντί σας εμάς και (αν περάσετε) τη Σιένα, τις 2 πιο ομοιογενείς ομάδες στην Ευρώπη. Μια χαρά είστε για το μπάτζετ σας (αφού οι Αγγελόπουλοι έκαναν πλούσιους όλους τους ότι-να-ναι, έφτιαξαν μια ομάδα συμαζεμένη αλλά ταλαντούχα).
Γενικά δεν μας έχετε σε καταστάσεις ΚΟ. Γι' αυτό και στην Ευρώπη μετά το Σπόρτινγκ την έχουμε πατήσει στο πιο χαλαρό τοπ 16 2 φορές, ενώ στους 8 μόνο από την Ταού σ' εκείνο το μάτς... Γι' αυτό και στα f4 έχουμε μόλις 2 ήττες σ' όλη την εποχή Ομπράντοβιτς (με 3 φάουλ του Ρέμπρατσα σ' ένα λεπτό... και με την Μακάμπι του Σάρας και του Πάρκερ). Έχουμε μάθει στα do or die και δεν μπορείτε να μας ξεπεράσετε εν μία νυκτί σ' αυτό τον τομέα. Είναι πείρα διαχείρισης καταστάσεων τόσο από τους παίκτες όσο και από τον προπονητή ακόμα και αν η ομάδα κάνει κακές regular seasons εκεί που πρέπει εμφανίζεται όπως πρέπει. Πλεονέκτημα έδρας έχεις; Ρώτα τους Καταλανούς...Έκαναν ό,τι μπορούσαν και λίγο έλειψε να τους σκουπίσουμε. Η ομάδα σας πρέπει να δουλευτεί χωρίς να απογοητευτεί από τη 2η θέση και τον αποκλεισμό στους 8.

zoro77 → OdyMonaxos
Oμοιογενεια εχει η ομαδα. Ακομη και οι μεταγραφες δενουν και μαλιστα ο Ντορσυ προσαρμοστηκε πολυ γρηγορα. Κοιτα δεν σου πα οτι θα γινουν αυτα. Εγω σου ειπα οτι σε περιπτωση που το ΣΕΦ χρησιμοποιηθει στο επακρο δινει και τιτλο και καλο ματσαρισμα στα πλει ωχ. Εκει πονταρω φετος και στον Ιβκοβιτς. Μεχρι στιγμης αυτο ειναι που μας εχει κρατησει σε Ευρωπη και Ελλαδα(με τη σημερινη νικη)Η απειρια πιστευω μπορει να γιατρευτει με την βοηθεια του κοσμου και να βοηθαει την ομαδα να κρατιεται. Παντως παρολο που υστερουμε στο κομματι πειρα, σε καποια αλλα κομματια ειμαστε καλυτεροι. Ειμαστε πχ πολυ πιο γρηγοροι, πραγμα που και αιφνιδιασμους δημιουργει αλλα και βοηθαει στην αμυνα.
Βασικα δεν ειναι και τοσο του πεταματου η ομαδα. Ζημιες μπορει να κανει. Ειδικα αν την υποτιμησεις. Η Εφες εχει τριπλασιο μπατζετ και τον ηπιε. Και μαλιστα στο ρελαντι(με εξαιρεση τα τελευταια λεπτα στην Τουρκια).
Σιγουρα εχετε καλυτερη ομαδα αλλα σε καμια περιπτωση κλασεις ανωτερη. Τα τελευται χρονια εξαλλου οι νικες στα μεταξυ τους ματς ειναι ισαριθμες. Το προβλημα δεν ειναι να νικησουν τον ΠΑΟ, το προβλημα ειναι να νικανε [U]σε συνεχομενα παιχνιδια [/U]τον ΠΑΟ. Ειμαι υπερ της αποψης οτι αν τελικα κερδηθει και τριτο πλεονεκτημα εδρας δυσκολα θα ξαναχαθει και δεδομενου οτι παντα στο πρωτο ματς μας παιρνατε την εδρα, πλεον σιγουρα θα υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση.

OdyMonaxos → zoro77
Πολύ δύσκολα, εναντίον ομάδων που υπερέχουν σε πείρα, ομοιογένεια, ποιότητα ρόστερ, και δεν μασάνε από έδρες. Ούτε εμάς μας έχετε, ούτε τη Σιένα, σε αγώνες που κρίνουν τίτλους ή προκρίσεις. Το ΣΕΦ είναι ένα μικρό γήπεδο, με τον κόσμο μακριά από το παρκέ, δεν είναι η ηφαιστειώδης έδρα που θα λυγίσει έναν έμπειρο αντίπαλο. Το μόνο στο οποίο χρησιμεύει είναι σαν ψυχολογική στήριξη και πώρωση για τους παίκτες σας. Είναι νεαρή ομάδα που όλος ο παλμός της εξέδρας θα της δώσει μεγάλο μπόνους ψυχολογίας. Μπορεί να κάνει τους παίκτες σας λιοντάρια, αλλά σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους χριστιανούς.
Πρωτάθλημα και 5ο παιχνίδι πλέηοφ, με τίποτα. Μάλλον πιο κοντά στο σκούπισμα είστε.
Προσωπικά πόνταρα σε εσάς πριν αρχίσει, λόγω της δικής μας χαλάρωσης μετά από 2 άνετες νίκες με τη Φενέρ (κακά τα ψέματα, δεν ήταν χεσμένοι από την έδρα οι δικοί μας, απλά δεν συγκεντρωνόντουσαν, δεν έμπαιναν στον κόπο να παίξουν) και στην ικανότητα του Ντούντα να στήνει καλές άμυνες στην κανονική περίοδο απέναντι στο Ζοτς (γιατί πέρσι στα πλέη όφ κοιμόταν κι άφηνε τον Μ'κεφαλίδη να ματσάρει το Μπατίστ, τον Παπαλουκά στο 3!!! να ματσάρει τον Καϊμάκ κι αντίο ζωή). Σίγουρα θα είχε η διαφορετική απ' το προηγούμενη παιχνίδι ομάδα σας έξτρα κίνητρο, απλά δεν περίμενα ούτε τόσο χάλια στις 3 πρώτες περιόδους, ούτε την παραλίγο παράταση.
Βγάλατε πολλή ενέργεια, πολύ κέφι, αρκετά καθαρό μυαλό και εκτελέσατε πολύ καλά το πλάνο (όσο είδα). Αυτά χρειάζεστε, όχι το ΣΕΦ. Θα προτιμούσα να μην είχατε και το μπλάκ άουτ και να μας ρίχνατε 10 και βάλε.

zoro77 → OdyMonaxos
Σωστο με τα τριποντα αλλα αυτο με τις βολες ειναι συχνο φαινομενο στον Ολυμπιακο και ακομα να μαθουν. Τεσπα πιστευω η απειρια φταιει και γι αυτο δεν εχει διαρκεια η ομαδα! Εγω παντως χαρηκα που κερδισαμε γιατι στο ΣΕΦ αν δεν χανουν ποτε μπορουν να χτισουν μια ψυχολογια νικητη! Το ΣΕΦ κακα τα ψεματα σε μια τετοια ομαδα ειναι το πρωτο της οπλο και αν αυτο το εκμεταλλευτει [U]στο επακρο[/U] θα παρει το πρωταθλημα αλλα και θα φτασει τουλαχιστον σιγουρα στο 5ο παιχνιδι στους 8 στην Ευρωπη.

OdyMonaxos → zoro77
Ρε πως πήγατε τη διαφορά στον πόντο;;; Το έκλεισα στο τέλος της 3ης περόδου (απίστευτα βαρετό και από τις 2 ομάδες) και όταν είδα τελικό αποτέλεσμα έφριξα. Μάλλον δεν πήρατε αρκετά μακρινά ρημπάουντ :P (ο Ιωάννου οργίασε)
Πέρα απ' την πλάκα, τα τελευταία 2 παιχνίδια κοντέψατε να κάνετε χαρακίρι, αν επαναπαυτείτε θα την πάθετε άσχημα.
Περιμένω πως και πως την τιτανομαχία $πανούλης - ΜαΛάκοβιτ$
Για ευστοχία, καλύτερα σκέψου πως θα 'ταν αν είχατε τα στάνταρ ποσοστά στα τρίποντα...
Πάντως χαίρομαι που χάσαμε, τέτοιες ήττες μόνο καλό κάνουν.

zoro77 → OdyMonaxos
ελα μαν! το βλεπα το ματς. Πιστευω ημασταν καλυτεροι και αξιζαμε την νικη. Αν ημασταν πιο εμπειροι [SIZE=1]και ευστοχοι στις βολες[/SIZE] το σκορ θα ταν και μεγαλο.
Κι εγω πιστευα οτι θα κερδιζαμε. Λογω εδρας ομως και οχι λογω δυναμικοτητας.

zoro77 → Napster
Aπλα εγω το εβαλα συνολικα και προσθεσα και ενχωριες επιτυχιες αλλα και τις επιτυχιες εξωτερικου. Και συγκρινα την συνολικη πορεια του συλλογου.Τεσπα οκ.

Napster → zoro77
Αυτό προσπαθώ να σου πω. Έχεις περισσότερα Τσου. Λου.? Είσαι μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρωπή απο μένα. Έχω περισσότερα πρωταθλήματα? Είμαι η μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας.
Π.χ. δεν θα βγω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα απο τον γαύρο. Τώρα για Ευρώπη ας μην μιλήσουμε γιατί καμία ελληνική ομάδα δεν έχει καταφέρει τίποτα.
H Γιούβε είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ιταλία με 28-30 (?) πρωταθλήματα.

zoro77 → Napster
Καταρχην αν μερικες φορες δημιουργω ψιλοφλειμ καταστασεις σορρυ. Δεν ειναι σκοπος μου. και ουτε θελω να προσβαλλω κανεναν, Εξαλλου πιστευω αγορια ειμαστε. Αν δεν αναβουν λιγο τα αιματα απο την μπαλα, εκει δηλαδη που κυλαει το αιμα των περισσοτερωνα αγοριων, που θα αναψουν?xD
Αυτο που λες κατα την γνωμη μου δεν ισχυει γιατι αν η Λιβερπουλ ειχε 10 Τσ.Λ. περισσοτερα θα ταν ανετα η καλυτερη ομαδα της Ευρωπης και με τεραστια διαφορα. Αν η Γιουναιτεντ ειχε 10 παραπανω πρωταθληματα αυτο δεν θα την εκανε και και την καλυτερη στην Ευρωπη. Θα την εκανε ομως σιγουρα καλυτερη στην Αγγλια. Σου εξηγησα οτι αλλη η αξια ενος παραπανω ευρωπαικου τιτλου και αλλη ενος ενχωριου πρωταθληματος. Ενα Τσαμπιονς Λιγκ δεν μπορει να συγκριθει με πρωταθλημα, ουτε ακομα το Ουεφα ουτε και με το Ευρωπαικο Σουπερ Καπ. Η διαφορα σου εξηγησα για μενα ειναι το 11-5. Αν ηταν 11-9 πχ τοτε ναι δεν θα το υποστηριζα τοσο ευκολα. Αυτο που σου λεω με τα πρωταθληματα τα 10 παραπανω ειναι γιατι το Αγγλικο πρωταθλημα εχει μια αιγλη, Μιλαμε για το πιο μακραν ανταγωνιστικο πρωταθλημα. Δεν λεω μακραν καλυτερο(ειναι καλυτερο) Λεω ανταγωνιστικοτερο.
Καμια σχεση πχ με το ελληνικο. Δεν μπορω εγω να πω οτι ο Ολυμπιακος ειναι πιο ιστορικος απο την Γουναιτεντ και την Λιβερπουλ επειδη εχει γυρω στους 65 τιτλους εναντι 60 και 59.. Θεωρω 3-4 πρωταθληματα Αγγλιας(σε βαθμο δυσκολιας) μπορουν να αντιστοιχηθουν με ενα Τσ,Λ.
Τωρα οσον αφορα αυτο με την Μιλαν και Γιουβεντους και εγω την Μιλαν θεωρω. Βασικα την θεωρω παλι για τον ιδιο λογο. Οτι εχει μακραν πολυ περισσοτερους απο την Γιουβεντους. Βασικα σε αυτο το θεμα απ'οτι φαινεται εχουμε τελειως διαφορετικη αντιληψη.Γι αυτο μαλλον μας φαινονται περιεργα αυτα που λες εσυ σε μενα και αυτα που λεω εγω σε σενα. Οποτε ειναι δυσκολο να πεις ποιος απο μας εχει δικιο.

Napster → zoro77
Μιας και θα μας ξανακάνουν παρατηρήσεις, ας τα γράψω εδώ.
[QUOTE=zoro77;563165]Κοιτα αν η Γιουναιτεντ ειχε 10 παραπνω πρωταθληματα τοτε ναι θα πηγαινα πασο![/QUOTE]
Το ίδιο μπορώ να πω και 'γω. Αν η Λιβερπουλ είχε 10 Τσου. Λου. παραπάνω....
[QUOTE=zoro77;563165]Βασικα πιο πολυ με πειραξε αυτο που ειπες οτι αρμοζει ενας τετοιος παιχτης σαν τον Σουαρες να γινει ηγετης σε μια [U]τετοια[/U] ομαδα.Και αν οντως τελικα δεν ειναι η μεγαλυτερη στην Αγγλια και ειναι η Γιουναιτεντ και εγω κανω λαθος, παλι ομως δεν μπορεις να πεις οτι ειναι τετοια ομαδα του πεταματου και να διαγραφεται ολη η ιστορια της ετσι![/QUOTE]
Πάντα σεβόμουν την Λίβερπουλ σαν ομάδα, αλλά πως γίνεται μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ να υπερασπίζεται τόσο πολύ έναν ρατσιστή δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού τον υπερασπίζεσται τόσο, είπα και 'γω να γίνει θρύλος στη Λίβερπουλ μιας και βλέπω ότι τον αγαπάτε τόσο πολύ.
Όταν postάρεις ότι είσαι η πιο ιστορική ομάδα στην Αγγλία, τότε έρχομαι και σου δείχνω στατιστικά (Δεν πιστεύω να έχω πει ότι η Γιουνάιτεντ είναι μεγαλύτερη ομάδα).
Διάβασα και ότι η Μίλαν είναι μεγαλύτερη ομάδα απο την Γιούβε, αυτά είναι...
Αυτά απο μένα.

Mike The Great → zoro77
Εννοειται πως εχει πεσει η αποδοση του,αλλα οταν μπαινει μεσα να παιξει δινει παθος και μπορει μ'ενα σουτ ή φαουλ να βαλει γκολ.
Ο Καθενας τα βλεπει οπως θελει τα επισοδια.Νομιζω παντως οποτε εχεις χρονο να το δεις το αρκ του τσοπερ,ειναι πολυ καλο και συγκινητικο.Θα σου αρεσει πιστευω