Community Status Updates
Night Wizard Seal → zoro77
Michigan, Michigan :P Όχι ρε, ότι άγχος είχα, έφυγε από τη στιγμή που το έδωσα.
Jan 26 2011 23:56
zoro77 → Night Wizard Seal
ακουσα ότι βγήκαν του Cambridge. Ελπίζω να μην σε άγχωσα!:blingeye2:
Jan 26 2011 23:47
zoro77 → Regina
βιολογιά... απ'τα αγαπημένα μου μαθήματα! Σου εύχομαι και σε σένα να πετύχεις τους στόχους σου!:D
Jan 26 2011 23:44
Regina → zoro77
Δεν αμφιβάλω τότε! Στο εύχομαι από καρδιάς :D Κι εγώ σπουδάζω κάτι που τελειώνει σε -για αλλά ανήκει σε άλλο κλάδο. [SIZE=1]γκουχ τον καλύτερο απ όλους γκουχ. [SIZE=2]Λέω πως θέλω να γίνω Βιολόγος.:oo: Ξέρεις από αυτούς τους psycho που ξημεροβραδιάζονται στα εργαστήρια τους και σκοτώνουν κατσαρίδες και πολύ την βρίσκουν. Θα δείξει :P [/SIZE][/SIZE]
Jan 26 2011 22:58
Night Wizard Seal → zoro77
Δεν ξέρω ακόμα. Βγήκαν τ'αποτελέσματα;
Και μην ανησυχείς για το όνομα. Όλοι έτσι με φωνάζουν. Άντε και καμια φώκια αν έχουν κέφι :P
Jan 26 2011 20:55
zoro77 → Night Wizard Seal
Γεια NWS-san(συντομογραφικά).:P Τα κατάφερες στο proficiency?:D
Jan 26 2011 20:01
Regina → zoro77
Το συνάδελφος πήγαινε αλλού, αν και τώρα που το ανέφερες δεν το αποκλείω να γίνω αν όλα πάνε στραβά στη ζωή μου και σταθώ για άλλη μια φορά ''η γκαντέμο της διπλανής πόρτας'' Εσύ το θέλεις να γίνεις καθηγητής να υποθέσω, σωστά?
Jan 26 2011 14:30
BoredForLife → zoro77
:P
στην σιγκ βάλε καμια φράση ή τπτ τέτοιο και στο αβαταρ κανα γκρι μπακγκραουντ για να ταιριάζει με την σιγκ.... Προσωπική γνώμη βέβαια :P
Όσο για την γρατζουνιά στο μάτι έχει φύγει τώρα :P Πριν δυο χρονια ήταν :P
Jan 26 2011 06:48
zoro77 → Regina
δεν είπα κάτι για τα νύχια σας. Απλά παρομοίασα το ποδόσφαιρο για μας τα αγόρια και το βάψιμο νυχιών για σας τα κορίτσια:P
Είδα ότι με είπες συνάδελφο. Θα γίνεις καθηγήτρια?
Jan 26 2011 02:04
Regina → zoro77
Έκανα ένα σύντομο Γκουγκλάρισμα και τον είδα να τρέχει σαν την ανέμελη γαζέλα φορώντας κόκκινη φανέλα οπότε το βρήκα ενθαρρυντικό στοιχείο. Μετά πέρασα και μία από την γουικιπίντια- ωραίο παλικάρι φτου να μην το ματιάξω- και σιγουρεύτηκα και με πιάσαν τα ζουμιά. Συνάδελφε :Ρ Εκτός από ουανπισάς, είσαι και γαυράκι (!) γι αυτό θα κάνω πως δεν είδα αυτό που είπες για τα νύχια μας. Να κοίτα πάω να σφυρίξω αδιάφορα.
Jan 26 2011 01:44
zoro77 → Regina
χειροδικία για χάρη του γαύρου δεν έχω κάνει. Μην ανησυχείς:P Πες μου ελεύθερα.
θύρα 77 δεν υπάρχει απλά το 77 το βαλα για έμφαση συν το ότι ο Ριέρα(αν τον ξέρεις)φοράει το 77:P
Τι σου λέω κι εγώ όμως ε? Είναι σαν να με πιάνεις εσύ και να μου μιλάς για βάψιμο νυχιών, xD
Jan 26 2011 01:19
Regina → zoro77
Ποδοσφαιρόφιλος, huh? Αναλύοντας τα δεδομένα νομίζω πως αν σου πω [COLOR=Red]Ολυμπιακός [/COLOR]δεν θα φάω ξύλο. :P Εκτός κι αν υπάρχει θύρα 77 και δεν το ξέρω :P
Jan 25 2011 23:43
zoro77 → Regina
ωχ με πιασες. double account xD
πάντως υπάρχει μια έφεση στο να διαλέγουμε τον αριθμό 7 :P
Mia κρίσημη ερώτηση?
[SPOILER]Τι ομάδα είσαι??:stubborn:[/SPOILER]
Jan 25 2011 22:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed