Jump to content

Community Status Updates

Photo

zulabar → DarkElf

Οκ μωρε ας χασω και μια προβολη δεν τρεχει καστανο.Λαθος μου γτ κανονισα ταξιδακι αναψυχης 4 με 8 Δεκεμβρη οποτε πεφτει λογικα καπακι στην προβολη.Αλλα δεν με χαλαει περιμενω πως και πως το επομενο meeting για να μαζευτουμε παλι να πουμε τα δικα μας.Ελπιζω να κανονιστει συντομα μην το αφηνουμε για μια φορα τον μηνα.
Nov 25 2010 15:35
Photo

DarkElf → zulabar

Ουφ!Μου'φυγε ένα βάρος.Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά κι εγώ παρευρέθηκα σε τόσο "φασαριόζικο" meeting.Συνήθως είμαστε αρκετά πολιστισμένοι.:hihi2: Όσον αφορά την προβολή,όπως είπαμε και το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε ημερομηνία που κάποιοι από τους παλιούς θα έχουν άδεια (πρώτα στάδια συνδρόμου στέρησης,καταλαβαίνεις..:hehehe:).Anyway,ελπίζω να τα βολέψουμε και να μπορέσετε να'ρθετε όλοι.:ureshii:
Nov 24 2010 20:23
Photo

zulabar → DarkElf

Aloha !!! Μια χαρα ολα κομπλε στο meeting. Γνωριστηκαμε και με τα παιδια απλα λιγο η Stefi-chan μεσα στην υπερκινητικοτητα χεχε. Κατα τα αλλα ολα οκ κανονισαμε και την προβολη για την οποια δεν ειμαι σιγουρος πως θα ερθω but we shall see!
Nov 23 2010 20:06
Photo

DarkElf → zulabar

Domo!Πώς τα περάσατε χθες?Γινόταν ένας γενικός πανικός,αλλά ελπίζω να μην τρομάξατε.:hero:
Nov 21 2010 22:04
Photo

LNEnja → zulabar

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Κonnichiwaaa~ Βασικά έγινε meetingu πρόσφατα όπως και προβολή στην Πάτρα (άμα τσέκαρες front page) οπότε δεν ξέρω αν θα ξαναγίνει πρόσφατα κανένα... But hey! Έχουμε και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7872&page=20"]thread![/URL] :thatsit: Stay tuned, εκεί θα γίνει η επόμενη ανακοίνωση για συνάντηση. Cya around! :hiding_something:[/FONT]
Oct 28 2010 21:04
Photo

zulabar → LNEnja

Καταρχας καλησπερες.Μπας και κανονισουμε κανα meeting οι otaku της Πατρας γτ χαθηκα και δεν ξερω ημερομηνιες και τα σχετικα ? Send me A.S.A.P so that i'd know :D
Oct 27 2010 13:43
Photo

Anelis → zulabar

[IMG]http://roflrazzi.files.wordpress.com/2010/08/tumblr_l71o3jgkhe1qzpwi0o1_500.jpg?w=494&h=700[/IMG]
Aug 25 2010 11:13
Photo

Anelis → zulabar

Ο ορίτζιναλ Τζάκ όμως τον οποίο ρούφηξε ο καλός μας είτο 100% άνθρωπος :P
Aug 24 2010 10:05
Photo

zulabar → Anelis

Α σε παρακαλω ο Captain Jack δεν ειναι ομοφυλοφιλος απλα ειναι ενας περιεργος χρονοταξιδευτης με ιδιατερεσ προτιμησεις στις εξωγηινες ρατσες :P
Aug 23 2010 10:27
Photo

Anelis → zulabar

δεν το έχει δείξει ακόμα ρε συ, μόνο από τα υπονοούμενα.... λοιπόν το τελείωσα, έπικ τέλος πάμε για torchwood τώρα να δούμε και gay kiss jack harkness
Aug 22 2010 14:23
Photo

zulabar → Anelis

What do you mean by "Virgin" Queen Elizabeth my dear ? :P
Aug 21 2010 13:47
Photo

Anelis → zulabar

Για τις καινούργιες λέω, στο είπα ότι τις παλιές δεν τις έχω πιάσει ακόμα. Αν και ξέρω πως ο 4ος θεωρείται the best of the best. Όσο για την Christina χτυπιόμασταν όταν καταλάβαμε ότι δεν θα την πάρει για companion....και είχε και απίστευτα skillz η κοπελιά.... Άσε για την River πεθαίνω να μάθω, και για την "Virgin" Queen Elizabeth.... :hehehe:
Aug 20 2010 19:27
Photo

zulabar → Anelis

Νταξει ο Tennant best Doctor μονο απο τις νεες σεζον.....Best Doctor Ever ητανε ο Tom Baker (:if::if::if:)στον 4th Doctor αν δεν απατωμαι αγαπητη μου :D Και η Lady Christina De Soouza ηταν τρομερη και πολυ περιπετειωδης εστω και σαν προσωρινο companion Ανυπομονω για εκτη σεζον και Prof. River Song . Παιζει και ερωτικο σκανδαλακι εκει μεσα:nbleed: [SPOILER]μας βλεπω για group orgies μεσα στο Tardis δεν λεει να αφησει θυληκια γατα ησυχη ο Doctor στην επομενη σεζον:nbleed:[/SPOILER]
Aug 20 2010 18:40
Photo

Anelis → zulabar

Yeps, είδα μέχρι το 7ο της 5ης σεζόν. Άσε δράμα, πόνος και δάκρυα, και στο τέλος της 4ης και της 4,5ης σεζόν! Κορόμηλα όχι αστεία!! Η Amy με αφήνει αδιάφορη. DONNA>Martha>Rose>Amy Και ναι, είναι η πρώτη φορά που απόλαυσα τη Minogue! I already miss Tennant btw, best doc so far!
Aug 20 2010 16:16
Photo

zulabar → Anelis

Ε ναι ενταξει David Tennant FTW !!! Εχεις φτασει στο regenaration απο τον 10th στον 11th? [SPOILER]Μιλαμε εδωσε ρεστα στην σκηνη αυτη.....ειλικρινα εβαλα τα κλαμματα μετα απο τοσα χρονια φανατισμου[/SPOILER] Και τολμω να πω οτι η Amy Pond ειναι στην τριτη θεση ως τωρα (Rose - Donna - Amy - Martha :P ) [SPOILER]Ασχετο αλλα το επεισοδιο με την Minogue δεν τα εσπαγε ? :if::if::if:[/SPOILER]
Aug 20 2010 12:19