Community Status Updates
bifteki → xANTONISx
α ηρέμησε jesus crist που έχεις αναστηθεί 2 φόρες α πότη φαίνεται πεζής πολλή dota μόνο εκεί γίνετε να αναστηθείς 2-10 φόρες και άμα θες να μιλήσεις σοβαρά σένα forum φτιάξε ένα topic με πολιτικά και βάλε και κανόνες να μιλάμε μόνο σοβαρά :smokingg:
Υστερόγραφο ο πολίτικη είναι cool :hihi2:
Aug 07 2010 20:27
xANTONISx → bifteki
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει.
Το ίδιο σου φαίνεται το: "μου αρέσει το πατσίτσιο περισσότερο από τα μακαρονία" και το ίδιο "αφού έχουμε μόνο μακαρόνια, θα τα φάω και θα πω και ευχαριστώ"; Αν ναι, τότε λυπάμαι αλλά δεν μπορούμε να συννενοηθούμε;
Όσο για το αν κρύβομαι πίσω από μια οθόνη, δεν είμαι εδώ για να πουλήσω τσαμπουκά, οπότε ούτε καν θα σου απαντήσω.
Και αν είσαι εσύ 16, εγώ έχω αναστηθεί 2^10 φορές.
Aug 07 2010 16:12
bifteki → xANTONISx
ποπό μου πλήγωσες τα αισθήματα :nanteee: θα το πο στη μαμα μου :run::kakaka: μα καλά ρε φίλε έλεος ούτε μια μαλάκια δεν μπορώ να πετάξω :Crying2: αλλα εντάξει το γνωρίζω αυτό το θέμα ότι όλοι στο internet η στα forums είναι πολύ σκληρή άνθρωποι <γιατί κρύβονται πίσω από μια οθόνη > α ναι και εφόσον δεν σου αρέσει το ανιμε τόσο πολύ γιατί έχεις τόσες φώτο με αυτό :hmmm:
Aug 07 2010 14:39
bifteki → iristella
ευχάριστο για την ειδοποίηση και για το ποστ για τη όταν είδα ότι σβήστηκε νόμιζα πως δεν είχα κάνει reply άλλα αφτος που έκανε τον μάγκα λέγοντας με 14 δεν πιάνετε σαν flame η κατή άλλο ?
Aug 07 2010 14:31
iristella → bifteki
Επίσης όταν σου σβήνεται post σημαίνει ότι υπάρχει παράβαση των κανόνων οπότε μην το ξαναδημοσιεύεις.
Aug 07 2010 13:52
iristella → bifteki
Παρακαλώ οι προσωπικές διαφωνίες με χρήστες να λύνονται μέσω vm/pm (και πολιτισμένα όπως επιτάσσουν οι κανόνες). Ακόμη περισσότερο από την στιγμή που έχει προηγηθεί σύσταση μέλους της ομάδας για να σταματήσουν οι προσωπικές αψιμαχίες και τα offtopic.
Καλό σου βράδυ και μην δίνεις σημασία σε ανούσια σχόλια περί ηλικιών.
Aug 07 2010 01:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed