Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Λοιπόν επειδή είμαι πολλύ καλός μάντης λέω πως μένεις στα "ΨΗΛΑ ΑΛΛΟΝΙΑ" στην Πάτρα! Σωστά μάντεψα?
Jun 23 2008 15:26
Photo

Καλά το κακόμε εμάς είναιότι πρέπει νακαθόμαστε όλη την ώρα πάνω από εναν υπολογιστή και να δουλεύουμε!Εγώ προσωπικά έχω κάτσει και πάνω από συνεχόμενο 5ωρο για να λύσω μια άσκηση!Δυστυχώς!:( Aκόμα και στα μαθήματα που δεν αφορούν την πληροφορική οι σημειώσεις μας είναι σε pdf σχεδόν πάντα!Οπότε μπορείς κι αυτό να το πεις ανθυγιινή εργασία!:P Α..αν θυμάμαι καλά την Πέμπτη γράφεις έτσι? Να μην ξεχάσω να σου πω καλή επιτυχία!
Jun 22 2008 16:38
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

A καλα εκει και αν εχει αιματα!(αυτο και η χειρουργικη) Τα αιματα δεν νομιζω ομως ετσι κι'αλλιως να αρεσουν σε πολλους. Αλλα ε οπως περναει ο καιρος ολα τα συνηθιζεις...-_- Ενω εσυ και να σκοτωσεις κανεναν υπολογιστη, δεν θα σου κανουν μυνηση μετα οι αλλοι υπολογιστες! :P Το πολυ πολυ να σε κυνηγανε να σε σκοτωσουν οι πελατες σου! :hahaha:
Jun 22 2008 16:31
Photo

Eτσι όπως τα λες είναι!Γι'αυτό το λόγο ο γιατρός έχει μεγάλες ευθύνες ως επαγγελματίας!Πρέπει ναπάρει μια απόφαση η οποία είναι κρίσημη! Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελα να γίνω γιατρός! Ο δεύτερος ήταν για τα αίματα!:( Αν και η μητέρα μου ξέρεις (άσχετο) είναι οδοντίατρος!:)
Jun 22 2008 16:26
Photo

Xεχε τι να καβω η καημενη? Αφου εχουμε συζητησει μερικα απο αυτα τα πραγματα στο πανεπιστημιο(αν και στο 3 ετος ειναι το μαθημα κανονικα) Ο Tenma δεν ξερω τι θα εκανε... Βασικα καμια απο αυτες τις επιλογες δεν μπορει να θεωρηθει πιο δικαιη απο την αλλη. Απλως πρεπει να επιλεξεις κατι. Στην τελικη ομως, ολες ζωες ειναι. -_-
Jun 22 2008 16:20
Photo

ΩΩ.... καλά άλλο που δεν θα πορωνόταν η γιατρίνα με το medical Ethics Test!:bleh::bleh::bleh: O Dr Tenma τι λες να έκανε?
Jun 22 2008 15:59
Photo

Πως σου φένονται οι αλλαγές στο forum? :)
Jun 22 2008 01:29
Photo

Βασικά ναι εκεί μένει ο φίλος μου ο πολιτικός μηχανικός! Πάντως μην νομίζεις εγώ ξερώ και παιδιά (Πανεπιστημίου) από άλλες σχολές που έχουν τελειώσει εδώ και μια βδομάδα και εγώ ζηλεύωωωωωωωωωωωω αυτούς!
Jun 21 2008 17:05
Photo

Α εννοείς την περιοχή της Αγίας Σοφιας! Λιγο πιο εξω απο το κεντρο ειναι. Αν και είναι το μερος οπου μενουν παρα πολλοι φοιτητες(οι περισσοτεροι) δεν μενω εκει. Μενω σε περιοχη πολυ εξω απο το κεντρο,οπου μενουν κυριως οικογενειες.(βαρετα και σπαστικο γιατι ειναι 10-15 λεπτα το κεντρο με το αστικο,αλλα τουλ εχει καινουρια σπιτια εκει) Μενει καποιος φιλος σου εκει λογικα,ε? Αντε καλη ξεκουραση απο την Τεταρτη και μετα. Σε ζηλευωωωωωωωωωωωω!
Jun 21 2008 16:59
Photo

Την Τετάρτη ναι!Αντε να τελειώνουμε γιατί βαρέθηκα πραγματικά! Να σου πω μήπως ξέρεις κάποιο εκκλησάκι στην Πάτρα που ακριβώς βρίσκεται? Νόμιζω λέγεται Αγια Σοφία η κάτι τέτοιο!Μένεις εκεί κοντά?
Jun 21 2008 16:40
Photo

Eεε δεν εχω σοβαρευτει ακομη...Απλως γυρισα σπίτι μου (στην Πατρα δεν θα ανοιγα βιβλιο...-_-) και δεν μπαινω και τοοσ πολυ στο νετ,γιατι βαριεμαι καθε φορα να ανοιγω το laptop(αν και ολο το μεσημερι ειμαι σημερα). Ας αφησω καλυτερα ομως το msn γιατι μπορει να μου παρει και ωρες...:hahaha: Τυχερε,τελειωνετε αυτη τη εβδομαδα,ε?
Jun 21 2008 16:30
Photo

Πως πάει το δάβασμα Δώρα? Μπάινεις καθόλου msn?
Jun 21 2008 16:15
Photo

Ash_Pokemaster → samurai_pizza_dora

Τράβα να διαβάσεις, ρε. 8)
Jun 18 2008 09:36
Photo

FireFistAce → samurai_pizza_dora

Ευχαριστω. Εγω τελιωνω στις 27 Ιουνιου. Εσυ γιατι τοσο αργα?
Jun 17 2008 15:06