Community Status Updates

Sutera
→
MikamiTeru
><
Θα τον δαγνωσω!!!!LoL παντως αν πεθενε θα πεθενα και εγω 4 real xD
lol kidding απλα θα παθενα καταθλιξη για την υπολοιπη ζωη μου!!!
(Μην δινεις σημασια βραδινη μαμακια ειναι θα περασει xD)
Τεσπα...Εσυ εχεις τελειωση το 5D η τα εφτισες σαν ολους τους αλλους?!

Sutera
→
MikamiTeru
Ποιος μαμακας σου ειπε οτι τα φτισε ο kazuki να φαει ενα γερο χεσιμο χριστουγενιατικα?!

zoro77 → MikamiTeru
Και μένα η γλωσσίτσα μου δεν πάει πίσω. Sorry κι από μένα.
Α, και ποτέ δεν είναι αργά για μια καλή ευχή!

MikamiTeru → zoro77
Dude, ειναι απλα γελοιο να τσακωνομαστε για ομαδες. ΑΠΛΑ. Σορρυ αν σε πειραξαν αυτα που ειπα, τα παιρνω πισω. Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα οπαδικα...Καλα Χριστουγεννα, εστω και αργοπορημενα !

zoro77 → MikamiTeru
Αντε τα καταφέραμε πάλι και και ξανατσακωθήκαμε για ομάδες. Τέσπα καλά Χριστούγεννα και καλή συνέχεια σε αυτά που έχεις να κάνεις.;)

zoro77 → MikamiTeru
όντως! το ημίχρονο θα έληγε 1-0 αντί για 0-1.. Πάντως μην στενοχωριέσαι έχεις παρέα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ!

MikamiTeru → zoro77
Αμα χανεις πεναλτι σε τετοια ματς, εισαι αξιος της μοιρας σου.

zoro77 → MikamiTeru
α ρε mikami μερικές φορές έχεις πολύ γέλιο. Μην ανησυχείς δε θα στη πω.. για φέτος.. γιατί εμείς δεν περάσαμε τον 3ο προκριματικό γύρο...

MikamiTeru → zoro77
Ελα, πες το. Βασανισε με αλλο λιγο, σε αφηνω, ξερω οτι το θες.

Night Wizard Seal → MikamiTeru
Ναί το ξέρω το συγκρότημα. Αυτό είναι μέταλ, αλλά συγκεκριμένα Doom metal. Metal metal δεν είναι. Θα μπορούσες να το πείς και gothic.

MikamiTeru → Night Wizard Seal
[url]http://www.youtube.com/watch?v=6R7jSfLpk7Y[/url]
Απο Draconian επισης ψαξε το Bloodflower.

zoro77 → MikamiTeru
[QUOTE=MikamiTeru;454958][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]Μα γιατι ?:wooi2:[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
epic!