Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
BoredForLife → Kρεμμυδοιππότης
Εγω μεσα με το dissidia turnament αλλα πρεπει να φτιαξω λίγο τους χαρακτηρες μου γιατι suckαρουν >.>
Ιούλ 25 2011 14:51
BoredForLife → Hajime_Saito
εεεεε δεν μπορω να ριξω τον Kut-ku :< Θα προσπαθησω να κανω Improve τα dual blades μπας και κανουν καλυτερο dmg....
Btw το Monster Hunter Orage του Hiro Mashima το εχεις διαβασει??
Ιούλ 23 2011 21:05
BoredForLife → Kamen Tantei Zura
Καλα ναι και ο Shaco ψωμακι ειναι αμα δεν παιξει σωστα στο early game.... αλλα μετα....
Με twitch δεν εχω ερθει αντιμετωπος αλλα απ'οτι εχω καταλαβει και αυτος ενοχλητικος ειναι.... Και η Evelyn ηταν στο τοπ ενοχλητικοτητας πριν νερφαριστει.... Βασικα για εμενα , ενοχλητικος ειναι όποιος μπορει να ξεφευγει ευκολα πχ οι Blinkers ή οι Stealths.... Τωρα που το σκεφτομαι , πρεπει να μαθω να κανω το Blink Strike technique στον Yi >.>
Ιούλ 22 2011 19:24
BoredForLife → Darthnicolas
Καλα σε κανενα δεν νομιζω πως εχει τρισαθλια.... απλα μου φενεται λιγο καλυτερο...
Και ναι , δεν εχει και τοσο girly η ναοτο αλλα και παλι εχει πιο πολυ απο αυτο :P
Ιούλ 21 2011 15:30
Mα ρε η naoto ειναι κοριτσι και αυτο βγαινει ειδικα μετα την μαχη με το shadow και απο εκει και περα μπαινει στην ομαδα και δεν χρειαζεται να συμπεριφερεται σαν αγορι.... Και ασε που μετα εδειχναν και την θυληκοτητα της (στα hot springs , κερδισε τον διαγωνισμο , αυτο με το breast size xD )
Oσο για yosuke εγω μπορω να πω πως η φωνη στο dub θυμιζει την ηλικια του....15....
Ιούλ 21 2011 13:55
BoredForLife → Hajime_Saito
Yosh! Το χωρεσα το monhun! Θα πω εντυπωσεις αργοτερα :D
Ιούλ 21 2011 10:37
Περι , persona 4 και dub :
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=K3Cw3HQbs6s&feature=feedrec_grec_index[/YOUTUBE]
Και το top σχολιο απο κατω
[QUOTE]Yosuke sounds too old for his age & Rise...is a goddamn mouse.
I'll stick with the dub, thank you very much.
[/QUOTE]
:kakaka: :kakaka:
Kαι επισης η naoto , ακουγεται σαν αγορι >:(
Μονο ο Kanji εχει λογικη φωνη:knock-knock:
Ιούλ 21 2011 10:23
και εγω τα ιδια ακουγα , το βαρεθηκα γρηγορα ομως το MGS...
Ξερουμε ποτε παιζει να βγει το FF type-0??
Ιούλ 20 2011 22:50
BoredForLife → Kenny
Εεεελα , ασ'το πλιζ!!! Ασε μας λιγο να γελάσουμε! Ο Mugi δινει ρεστα με τα θρεντ του xD
Ιούλ 20 2011 22:29
[QUOTE]Επίσης , εχει κανενας να προτινει ενα καλο παιχνιδι για psp , να βαλω για τις διακοπες?? Εξαιρουνται τα εξης :
[SPOILER]P3P
The 3rd birthday
Dissidia
Final Fantasy IV
God of War
KH:bbs
Daxter
the force unleashed
P2P
Prinny
valyria chronicles 2
gods eater
monster hunter
patapon
silent hill shattered memories
FF crisis core[/SPOILER][/QUOTE]
Εχεις να προτεινεις κατι?? xD
Ιούλ 20 2011 22:23
BoredForLife
→
mugiwhite
Πωωωωπωωωω εισαι θεος φιλε μου! Γελαω ασταμάτητα! θεοοοοοος!
Ιούλ 20 2011 22:20
BoredForLife → Aldark
thx you , thx you :P οχι πως εκανα εγω και πολλα, ενα περιθωριο και ενα logo εβαλα :P
Ιούλ 19 2011 23:13
BoredForLife → Aldark
Απο το θεϊκο persona 4 :P Video game για ps2 και συντομα anime :P
Ιούλ 19 2011 22:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται