Community Status Updates
Lucy Heartfilia → nikki2010
μια χαρά ευχαριστώ εσύ;;;; :) ναι δυστιχώς αλλά την Τρίτη επιτέλους πίσω Αθήνα :if: και μετά σχολειο *depressed*
Aug 26 2010 01:21
alxdjo
→
nikki2010
Δεν πειραζει βρε συ.Απλα επειδη γουσταρω ταινιες με αεροπλανα νομιζω οτι ηταν γαματος στο Top Gun
Aug 19 2010 13:19
nikki2010
→
alxdjo
sorry που σου γραφω εδω αλλα γραψανε πολυ στο post μετα τν ερωτηση σου στο black hole για τν ταινια του tom cruise(και δυστυχως δν ξερω πως να βαλω στο post μου τ κειμενο αλλου :( )λοιπον,δν νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο το top gun,αλλα βασικα ειναι αλλο ειδος.δν ειναι ακριβως περιπετεια ,εχει πολλα στοιχεια κωμωδιας(δν εχουμε συνηθεισει τον τομ σ'αυτο το ειδος)μου αεσε παρα πολυ και ανυπομονω να τ ξαναδω σε dvd!αν θες οταν το δεις,πες μου τν γνωμη σου,τ λεμε!!
Aug 19 2010 11:09
nikki2010 → Lucy Heartfilia
ναι,δυστυχως δν αναφερεται ξεκαθαρα γι'αυτο σε ρωτησα για να σιγουρευτω! thanks for your help :) :D
Aug 19 2010 11:00
Γενικά δεν νομίζω πως το αναφέρει ξεκάθαρα, αλλά και απ'ότι θυμάμε οι γονείς του Sasori πέθαναν στον πόλεμο, από τα χέρια του Konoha's White Fang, πατέρας του Kakashi ενώ αυτός ήταν πολύ μικρός και το γεγονός που του είχαν υποσχεθεί πως θα γυρνούσαν ενώ πέθαναν, τον τάραξε ψυχολογικά. Γι'αυτό και άρχισε να φτιάχνει μαριονέτες, προσπαθόντας να τις εγκαταστίστει με τους γονείς του, αλλά αργότερα μάλλον μεγαλώνοντας κατάλαβε πως ήταν αδύνατον, γι'αυτό και μάλλον άρχισε να κατρακιλάει προς στη σκοτεινή πλευρα.
I hope I helped you :) Αν έχεις και άλλες απορίες μην διστάσεις να μου πεις I'll be available :D
Aug 18 2010 21:53
ωραια!λοιπον,απο το shippuden εχω μια απορια : στν μαχη της sakura k chiyo-san με τον εγγονο τς δευτερης,sasori(νομιζω επεισοδιο 29).ο οποιος ειναι μελος των akatsuki.μηπως εχουμε καμια ενδειξη για το πως εγινε κακος,γιατι εγω δν καταλαβα!εκανε puppets μαζι με τν γιαγια τ,και μετα οταν μεγαλωσε??τι εγινε? :P
Aug 18 2010 13:24
Εννοείτε :)
Naruto: όλο
Naruto Shippuuden: μέχρι και 173
Aug 16 2010 20:44
μπορω να σε ρωτησω κατι απο ναρουτο?μεχρι που εχεις δει?
Aug 16 2010 18:41
ωχ...ευτυχως το πηρες ,αυτο εχει σημασια!:) σου ευχομαι καλη επιτυχια και για το c2!
Aug 13 2010 10:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed