Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

κακοψυχος?? εγω?? απο που και ως που?? βασ8ικα ποιον θα χαρακτηριζες κακοψυχο?? και γιατι να μην ζηλεψεις?? δεν ειναι περιεργο οι ατελεις να ποθουν τα χαρακτηριστικα των τελειων..
Dec 28 2011 23:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Σκάσε κακόψυχε άνθρωπε και με κάνεις να ζηλεύω. Κι ο Μιχάλης είναι χαζός και ανασφαλής. Όχι σαν κι εμένα...λέμε τώρα. xD
Dec 28 2011 23:39
Photo

το ξερεις νομιζω οτι ο μιχαλης παει γυμναστηριο για να χασει κιλα νομιζω εχει χασει 4-5.. αρφα σαν εμας; θελει να γινει πανω κατω, και στην τελικη εμεις φταιμε που μεταβολιζουμε πολυ καλα τους υδατανθρακες και οσο και να τρωμε δεν παιρνουμε βαρος????
Dec 28 2011 23:36
Photo

Εμ μου έρχεται βαριά...Κοίτα, δε σε ήξερα πριν φύγεις απ'τη Λάρισσα προφανώς αλλά ότι είσαι λεπτός είσαι. Πολύ. Όπως και ο Ηρακλής. Νομίζω το κανονικό είναι σαν τον Μιχάλη, just.
Dec 28 2011 23:33
Photo

τι το κακο εχει η πιτσα για βραδινο δηλαδη?? και ασε απο τοτε που γυρισα στην λαρισα ο,λοι λενε οτι εχασα κιλα, εμενα δεν μου φαινεται, εσυ τι λες??
Dec 28 2011 23:27
Photo

Eeeh? Να μην παχύνω κι άλλο? Από τότε που σε γνώρισα δεν πάχυνα καθόλου! Και ναι χοντρέ εσύ τι να σε πω ΧΡ Επίσης, όταν λέω τρώω εννοώ μπρόκολο και ντοματούλα, χαλάρωσε τι νομίζεις σαν κι εσάς τα σαρκοφάγα είμαι? Όχι ότι δεν το τρώω το κρεατάκι μου αλλά νυχτιάτικα πολύ βαρύ...
Dec 28 2011 23:18
Photo

καλα εισαι, εγκρινω!! γιατι δεν εβαλες τιποτα εσυ και το εδωσες φρι γυρο?? και τωρα τρως εσυ?? εγω εχω ηδη πληνει τα δοντια, κοψε το βραδινο φαγητο μην παχυνεις και αλλο, ακου καμια συμβουλη και απο μενα τον χοντρο ..
Dec 28 2011 23:13
Photo

Χα χα, δεν υπεκφεύγω απλώς πήγα να φάω κάτι. Λοιπόν, την παραμονή Χριστουγέννων ήταν να βγω αλλά τελικά δε μπορέσα εξαιτίας πολλών ατυχιών και συγκυριών. Μετά την Κυριακή πήγα κινηματογράφο, τη δευτέρα στην Kai, την Τρίτη hikikomori μέσα, σήμρα ήμουν για DnD. Τώρα αύριο δεν ξέρω τι θα κάνω αλλά την παραμονή πρωτοχρονιάς θα πάω σε κλαμπ και την Πρωτοχρονιά το βράδυ γι κρασοκατάνιξη. Nice no?
Dec 28 2011 23:09
Photo

αντε μαρια μην υπεκφευγεις λεγε τι εκανες στις γιορτες, εστω τι θα κανεις...
Dec 28 2011 23:00
Photo

δεν λεω ψεμματα στην θεσσαλονικη παντα εχω εναν μαζι μου οχι ομως στην λαρισα που paroti o xronow einai elaxistos δεν ειναι τελειως αληθεια το παντα..:)
Dec 28 2011 22:54
Photo

κουρευτικα skinhead φαση αρα μπουκλιτσες no more. την πρωτοχρονια δεν ξερω τι θα κανω ακομη μαλλον παραδοσιακα στο σπιτι και μιλησα μονο με τον χρηστο, με κανεναν δεν βρεθηκα γιατι ειμαι λαρισα..
Dec 28 2011 22:49
Photo

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει με λεπτομέρειες? Επειδή ψιλοβαριέμαι γι αυτό...Και τι εννοείς τα έκοψες τόσο κοντά? Γιατί καλέ? Δε σ'άρεζαν οι μπουκλίτσες σου? Awwwww, μην τα κόβεις τόσο κοντά! Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν τους μίλησα. Εσύ τους είδες? Κι άσε το παρελθόν, πες μου για το μέλλον: τι θα κάνεις πρωτοχρονιά?
Dec 28 2011 22:45
Photo

δεν πειραζει τριχες ειναι θα μεγαλωσουν απλα τις εκοψα τοσο κοντες που θα παρει καιρο να γινει, και το hairflip κυρια μου ειναι απλα υπερεκτιμιμενο( βασικα γαματο ειναι, τι ωραια ηταν οταν ειχα και εγω μακρυ μαλλι..). τεσπα ας σταματησουμε να ασχολουμαστε με τριχες, πες μου τι εκανες τις γιορτες μεχρι τωρα( με λεπτομερειες για να περασει λιγο και η ωρα), μιλησες καθολου με τους αλλους??
Dec 28 2011 22:40
Photo

Ωπα πουλάκι μ', κουρεύτηκες? Κι εγώ γιατί να χω πρόβλημα τότε? Και γω τέλεια είμαι--> fabulous hair flip.
Dec 28 2011 22:34
Photo

η δικη λογω της απεριγραπτης τελειωτητας της δεν χριζει αλλαγων, μεχρι και κουρεμενος παραμενω τελειος, εσυ εισαι το προβλημα...
Dec 28 2011 22:31