Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

shinigami94 → johntheo95

Ευχαριστώ για το request
Αύγ 17 2010 23:17
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → johntheo95

κοίτα, εγώ κατεβάζω από τα κλασσικά tokyotosho.info και όταν είναι ολοκληρωμένες από bakabt. Βέβαια μπορεί να τύχει να μπω σε σελίδα fansub group και να κατεβάσω με direct download. Για τα manga, τα διαβάζω online συνήθως αν και τώρα άρχισα να τα κατεβάζω στον σκληρό, με τον εξής τρόπο: μπαίνεις στο mangaupdates.com, βλέπεις αν το manga που θες μεταφράζεται από κάποια ομάδα, μπαίνεις στο site τους και το κατεβάζεις από εκεί xD PS. Έτσι έτσι 8D
Αύγ 15 2010 00:11
Φωτογραφία

johntheo95 → Kamen Tantei Zura

εχεις να μου προτεινεις καπιο site για να κατεβαζω ανιμε/μανκα απο την εμπειρια σου ps για το add εγω αυχαριστω επειδη γνωρισα αλλον ενα συν καμμενο ανιμε/μανκα φαν για να μιλαω :if:
Αύγ 14 2010 23:19
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → johntheo95

Σε ευχαριστώ πολύ!!! 8D 8D και για το add/request :)
Αύγ 14 2010 12:31
Φωτογραφία

Jorg → johntheo95

Ναι ρε συ οποτε θελεις :D. Ναι το τριτο δεν πρεπει να ειναι νεφαλωμα. Απλως το εβαλα στο album, μηπως να το εβαζα για background image στο profile. Για site υπαρχουν πολλα και διαφορα με πρωτο και καλυτερο της [url=http://www.nasa.gov/]Nasa[/url]. Ψαξε και στο google και ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις πολλα.
Αύγ 14 2010 10:34
Φωτογραφία

johntheo95 → Jorg

ειδα τις φοτο σου και επειτα διαβασα την συζητηση σου με την zura και αφου εισαι ανιμε φαν και ενδιαφερεσε αστρονομικα δεν μπορουσα να μην σε κανω add ελπιζω να δεχτεις και να μιλαμε συχνα το δυο πρωτανεφελωματα ειναι πανεμορφα αν και δεν ειμαι συγουρος οτι το τριτο ειναι νεφελωμα :hmmm: εσυ τι λες? με ενδιαφερει και εμενα η αστρονομια και γενικα το διαστημα αμα το εχεις ψαξει το θεμα μπορεις να μου στειλεις λινκ απο καμια ιστοσελιδα? εχεις και αλλες φοτος με αστρονομικα φαινομενα?αν εχεις μσν αμα δες μπορουμε να μιλαμε και να ανταλαζουμε φοτος αμα δες το μαιλ μου το εχει το προφιλε μου χαρικα που σε γνωρισα:ureshii:
Αύγ 14 2010 10:23
Φωτογραφία

johntheo95 → Kamen Tantei Zura

ωραιες ζωγραφιες:lovulovu:
Αύγ 14 2010 10:22
Φωτογραφία

Jorg → johntheo95

Ευχαριστω για το request ^^.
Αύγ 14 2010 10:22
Φωτογραφία

johntheo95 → iristella

ευχαριστω μαλλον δεν εκανα σωστο search.
Ιούλ 29 2010 10:49
Φωτογραφία

iristella → johntheo95

Μάλλον εννοείς κάτι τέτοιο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2560&highlight=%C1%E3%EF%F1%DD%F2+%EC%DD%F3%F9+Internet"]Αγορές μέσω Internet[/URL] Mπορείς να κάνεις τις ερωτήσεις που θες σε αυτό το thread ή να κοιτάξεις τις προηγούμενες σελίδες για προτάσεις και εντυπωσεις.
Ιούλ 29 2010 10:46
Φωτογραφία

johntheo95 → iristella

sorry που ενοχλω ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο thread με ιστοσελιδες για αγορα προιοντων ανιμε (πχ το PLAY-ASIA.com ειναι καλο?)αν δεν υπαρχει να ανοιξω ενα?Εψαξα αλλα δεν βρικα κατι. Ευχαριστω.
Ιούλ 29 2010 10:39
Φωτογραφία

JiMiRa → johntheo95

otan ftaseis salonika pare me thl.... ;)
Ιούλ 25 2010 16:38
Φωτογραφία

johntheo95 → Kenny

να ρωτησω αμα ειναι να ανοιξω ενα thread με θεμα τι συναισθηματα σας προκαλουν τα ανιμε και πως νιωθεται οταν τελειωνουν που να το ανοιξω?και αμα θες τσεκαρε την γνωμη μου στο thread Anime και ο περιγυρος σας
Ιούλ 17 2010 00:39
Φωτογραφία

johntheo95 → monkey d luffy

διστυχως,ουτε εγω ξερω παντως θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει sorry
Ιούλ 14 2010 13:31
Φωτογραφία

monkey d luffy → johntheo95

file mipos boris na m pis kanena magazi pou na poulai plasika i ksilina spathia stin thessaloniki an ne stile mnm kai diefthinsi tnx
Ιούλ 14 2010 01:22