Community Status Updates
iristella → arachne-sama
Well σε παλαιότερες και συντηρητικότερες κοινωνίες φαινόταν χυδαίο το να έχει η γυναίκα δικαιώματα, αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν (τουλάχιστον όχι με τα σημερινά δεδομένα με τα οποία κρίνουμε).
Anw καλό σου βράδυ, σίγουρα θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να τα ξαναπούμε μέσα στην κοινότητα. Btw αν σου άρεσε το gravitation τρέχεις για Junjou Romantica. Από τα αγαπημένα μου.
(^w^)/
Jun 17 2010 04:38
arachne-sama → iristella
χιχι το ξερω βρε δεν παραξιγησα τιποτα προς θεου(αλλωστε δεν με παιρνει ψαρι ειμαι ακομα (:P hehe)και οχι δεν ειμαι η λουκα για να χαρακτηρισω την ταινια ετσι,απλα εχω δει συνεντευξεις συντελεστων και εχει υποθει οτι αυτο προσπαθει να προβαλει η ταινια δλδ το ποσο χυδαιο φαινοταν κατι τετιο στην τοτε εκεινη κοινωνια κ ποσο απανθρωπη αντιμετωπιση ειχαν(θυμασαι τι εγινε στο τελος)αλλα το οτι ηταν σκληρη ταινια σιγουρα...αυτα :) (παω για υπνο χαρηκα που τα ειπαμε κ ελπιζς να τα ξαναπουμε :P
Jun 17 2010 04:33
iristella → arachne-sama
Το "δεν είναι να το συζητήσουμε εδώ" το εννοούσα για το thread του anime όχι για την ταινία γενικά. Εννο και είται ότι είμαστε εδώ για να συζητάμε και όχι μόνο για anime. Απλά το να σε πιάσω η άσχετη από το πουθενά και να σου ζητήσω το λόγο σαν να μου έθιξες την ταινία μου φάνηκε λίγο too much tbh. :P
Anw my point is. Ότι καλό και γλυκό και γούτσου γούτσου το Gravitation αλλά ουσιαστικά είναι επιφανειακό και αφελές και με λίγα λόγια ένα shoujo που έχει ως μόνη διαφορά το ότι είναι δύο τα αγοράκια και όχι ένα. Το Brokeback είναι μια ταινία η οποία απευθύνεται σε ενήλικο κοινό και των δύο φύλων και όχι μόνο σε έφηβα κοριτσάκια ( I love gravitation but it is what it is). Ως τέτοια λοιπόν παρουσιάζει κάποια πράγματα περισσότερο ρεαλιστικά και λιγότερο εξωραϊσμένα χωρίς να σημαίνει όμως ότι τα συναισθήματα σε αυτήν είναι ευτελή.
[spoiler= spoilers on the movie] Μιλάμε για μία αγάπη η οποία αναπτύχθηκε σε ένα εξαιρετικά οπισθοδρομικό και συντηρητικό περιβάλλον και η οποία διατηρήθηκε για όλη τους τη ζωή. Αυτό το πράγμα δεν είναι ούτε φτηνό, ούτε βρώμικο imo από όποια άποψη και να το δείς. Δεν ρισκάρεις φρικιαστικό θάνατο και κοινωνικό αποκλεισμό για κάτι το οποίο δεν θέλεις πραγματικά [/spoiler]
Jun 17 2010 04:00
FallenSpiritGR → arachne-sama
οχι παιδι μου δεν εκανες καμια βλακεια lol ετσι οπος το εκανες το κανουν ολοι dont worry be happy ^^
Jun 15 2010 17:20
arachne-sama → FallenSpiritGR
Ωχ εκανα βλακεια τελικα..... sorry που πεταχτηκα ετσι στην συζητηση σας..
Jun 15 2010 17:18
απαντάς στο profile στον οποίο θες να πάει η απαντήσει για να του έρθει και ιδοποιησι.....
οκ τοτε ποτε θες ξερεις ^^ εδω ειμαι...
Jun 15 2010 17:14
arachne-sama → FallenSpiritGR
καλος σας βρηκα!σε ευχαριστω πολυ!ευτυχως γιατι ειμαι λιγο καινουρια σε ολο αυτο(δεν ηξερα αν επρεπε να σου απαδησω εδω αλλα δεν νομιζω να πειραζει )θα τα ξαναπουμε !!!!
Jun 15 2010 17:10
kalos eirthes katerina ante kai kali sinexei an thes tpt kai mporo na help pes mou to ^^
Jun 15 2010 16:40
arachne-sama
euxaristw poli aderfouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! se ekana nai....in me mpouadizeis se auta pou tha lew ok?
Jun 14 2010 20:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed