Community Status Updates
sailor mercury → Paprika!
Γειά σου και σε εσένα κοπελιά!!Ναι είμαι φαν της sailor moon από τα 7 μου που πρωτοπαίχτηκαν οι 3 κύκλοι στον αντ1!!!Αργότερα το star την κατέστρεψε!Ο,τι να 'ναι επεισόδια, με άλλη σειρά ,έφαγε και κύκλους άστα να πάνε!Χαίρομαι και εγώ που συμπάσχουν κάποιοι μαζί μου σχετικά με την πόρωση με το ανιμ αυτό γιατί οι περισσότεροι με κορο'ι'δεύουν (!!!).Καλως ήρθες λοιπόν στην παρέα!!!
Jul 12 2010 13:29
Paprika! → sailor mercury
Καλησπέρα! Όλα καλά;;!! Χαίρομαι πολύ που βρίσκω στο forum όλο και περισσότερα άτομα που τους αρέσει η Sailormoon!!! ;) Είναι το αγαπημένο μου anime από όταν πήγαινα στο δημοτικό και τώρα που είμαι πια ενήλικη, εξακολουθεί να είναι!!! :))) Είμαι πρόσφατο μέλος και μέχρι τώρα έχω βρει εδώ απίστευτες πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά στα anime και τα manga!! Τώρα είναι η σειρά να κάνω και μερικούς φίλους μέσα στο forum, γι' αυτό θα χαρώ πολύ αν με κάνεις add! P.S. Χαίρομαι που σε βρίσκω!!! :) :)
Jul 11 2010 19:55
Paprika! → iris 生活 kurosaki
[COLOR=black]Κι εγώ μια χαρούλα!!...Μια και δεν είχα να κάνω κάτι ιδιαίτερο σήμερα, είπα να περιηγηθώ λίγο στα forums!... :) Προς το παρόν, ψάχνω μερικές πληροφορίες για πρόσφατα manga!!! (Συνήθως διαβάζω shoujo)!...Οπότε, πάσα πληροφορία δεκτή..χε...χεεε!!![/COLOR] ;) ;)
Jun 27 2010 21:05
[COLOR=black]Καλησπέραααα!!! Όλα καλά;;!!!!...Επιτέλους, τελείωσε η εξεταστική που έδινα αυτές τις εβδομάδες και τώρα έχω και πάλι χρόνο να επισκέπτομαι το forum!! Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω και ευχαριστώ για το add!!![/COLOR] ;) ;) ;)
Jun 27 2010 20:47
Paprika! → iristella
[COLOR=black]Καλησπέρααα!!! Συγγνώμη που απαντάω μετά από τόσο καιρό, αλλά τις προηγούμενες εβδομάδες δεν είχα δυστυχώς χρόνο λόγω εξεταστικής! Ευτυχώς η εξεταστική τελείωσε πριν τρεις μέρες και έχω και πάλι χρόνο να επισκέπτομαι το site. :) [/COLOR]
[COLOR=black]Μια και έχω διαβάσει μπόλικα shoujo manga ως τώρα, θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες και για οποιοδήποτε άλλο είδος κυκλοφορεί!!! (Ευχαριστώ για τη βοήθεια με το post μου)!!! ;-))))[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]P.S. Καλώς σας βρήκα όλους!!!!! [/COLOR]
Jun 26 2010 16:34
AmiRyuuzaki → Paprika!
απο ταινιες πιστευω πως υπαρχουν καπια κλασικα που λιγο πολι σε ολους αρεσουν... π.χ. lord of the rings κ.τ.λ. απο κει και περα μου αρεσουν ταινιες επιστηνονικης φαντασιας και οι κωμοδιες τα θρυλερ δεν τα μπορω καθολου γιατι τρομαζω ευκολα και μετα δεν κοιμαμε το βραδυ... :P ταινια που ειδα τωρα τελευταια και μου αρεσε πολυ ηταν το glash of the titans (το ειδα 3 ή 4 φορες :P) μετα εκτος απο ταινιες βλεπω και διαφορες σειρες π.χ. 24 hours με τον Kiefer Sutherland και αλα ωραια... το sailor moon και ειναι και εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου για τον ιδιο λογο... επισης προσφατα με επιασε μια κριση :P και κατεβασα και το 200 επ. και τις 3 ταινιες και τα ειδα ολα απο την αρχη για να εχω μια πιο ολοκληρομενη αποψη... Τωρα βλεπω (μεσα στα αλα) και την live action version της σειρας :D
Jun 06 2010 21:12
iristella → Paprika!
Σου μετακίνησα το post σου στο κατάλληλο thread. Kοίτα [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=3148&page=19"]εδώ[/URL] για απαντήσεις. Επίσης πες μου θες κάτι διαφορετικό η κάτι σε shoujo επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις (έχω αρκετές προτάσεις από όλα).
Καλώς όρισες.
Jun 06 2010 19:11
Paprika! → AmiRyuuzaki
Είναι ένα από τα αγαπημένα μου, κυρίως λόγω του ότι ήταν από τα πρώτα anime που παρακολούθησα ως παιδί!... :) Αυτή την περίοδο παρακολουθώ περισσότερο ταινίες! Εσένα ποια είναι η αγπαημένη σου ταινία;
Jun 06 2010 18:26
AmiRyuuzaki → Paprika!
Τπτ thanks για το add :D το sailor moon ειναι το αγαπημενο 6ου anime?
Jun 06 2010 18:19
Paprika! → AmiRyuuzaki
[COLOR=black]Hello!!! Καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ για το request!!...Όντως, το forum είναι φανταστικό. Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θέλω κι εγώ πάρα πολύ να το δω. Θα βρω περισσότερες πληροφορίες και θα σου πω όλες τις λεπτομέρειες!!! (Πάντως, από το σχέδιό του και μόνο. φαίνεται πάρα πολύ καλό)!!! ;)[/COLOR]
Jun 06 2010 18:15
AmiRyuuzaki → Paprika!
καλοσηρθες και απο μενα... :D εδω η παρεα στο forum παιρναει μια χαρα... βασικα ηθελα να σε ρωτησω αν το εχεις δει αυτο kaichou wa maid sama και αν ειναι καλο γιατι και εγω σκευτομαι να το αρχισω:D
Jun 06 2010 18:10
iris 生活 kurosaki → Paprika!
χαχαχ ευχαριστω....η φοτο π εχεις προφιλ ειναι απο το kaichou wa maid sama πιστευω :p
ναι οντως ειναι κ εγω δν εχω πολυ καιτρο ^_^
Jun 06 2010 18:00
[COLOR=black]Ευχαριστώ πάρα πολύυυυ!!! Καλώς σας βρήκα όλους!!!...(Αυτό το forum είναι φοβερό)!!...Τη φωτογραφία του προφίλ, την ανακάλυψα τυχαία σήμερα και είπα να τη βάλω. Και η δική σου φωτό είναι υπέροχη!!!! :)))[/COLOR]
Jun 06 2010 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed