Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Osama Bin Laden → OdyMonaxos

No I am God. Εσύ είσαι κομπάρσος Void :D
Ιαν 21 2012 14:51
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Osama Bin Laden

Στους 4 πρώτους γύρους δεν είχα υπολογιστή. Μπήκα ελάχιστες φορές απλά και μόνο για να ψηφίσω. Στον πρώτο ψηφίζω Squalo [B]πρώτος[/B], ψηφίζω Aizen στον δεύτερο, στον τρίτο απλά δεν μπόρεσα, και Kuroko στον 4ο. I am God Hand Void.
Ιαν 21 2012 13:24
Φωτογραφία

Πέρα από την πλάκα, ενώ εσεις ρε "αθώοι" τα πήγατε καλύτερα; :P Δεύτερο γύρο βγάλατε με αδαμάντινη σιγουριά τον Tenshi και τέταρτο γύρο με επίσης αδαμάντινη σιγουριά τον Zane. Εγώ τουλάχιστον ήμουν μόνος και είχα απόδοση 1/3. Αν δεν ήταν και το συμβάν με τον Kaizer ακόμα θα σκοτώνατε αθώους με τις οδηγίες των δολοφόνων :P Πάντως όπως έχω πει πολλές φορές, δεν το σκεφτόμουν και πααααααααααραααααα πολύ. Αν ήταν να σκεφτώ τόσο πολύ σε ένα forum game, θα καθόμουνα να διαβάσω κανά Σ.Α.Ε. καλύτερα μπας και πάρω πτυχίο στα 5 χρόνια :hahaha:
Ιαν 21 2012 13:15
Φωτογραφία

Σου βγάλαμε το όνομα; Εσύ έβγαλες τα γυαλιά σου πριν αρχίσεις να ρίχνεις, παππού!!!! Έχεις και κάτι εκατομμύρια χρόνια στην καμπούρα σου, μας έκαψες!!!
Ιαν 21 2012 13:08
Φωτογραφία

Lol tnx. Μου βγάλατε που μου βγάλατε το όνομα, ε ας κρατήσω τον θρύλο ζωντανό :P
Ιαν 21 2012 13:05
Φωτογραφία

Θεϊκό vigilavatar
Ιαν 21 2012 12:59
Φωτογραφία

Προτιμώ και το CSI ακόμα από το death note. Χάλια μαύρα.
Ιαν 21 2012 12:38
Φωτογραφία

Of course I do. Αλλά δεν θα είχε πλάκα αν το ήξερε όλος ο κόσμος έτσι; :P Όσο για το Death Note, Ας πούμε απλώς ότι έτσι θα ήταν το CSI αν το έφτιαχναν γιαπωνέζοι :hahaha:
Ιαν 21 2012 12:20
Φωτογραφία

Ποιος το $%^&*() το death note. Το παράτησα χαλαρά όταν έσκασε μύτη η γκοθού. Αυτό δεν ήταν αστυνομικό, ήταν βλακωδώς αστρονομικό. Ή κάτι τέτοιο που δεν κάνει ομοιοκαταληξία. Είδε τα ραδίκια ανάποδα. Δεν ξέρεις τι βλέπουνν οι άνθρωποι μετά την παραλαβή;
Ιαν 21 2012 11:49
Φωτογραφία

Αν προσέξεις τις ημερομηνίες στο Death Note, θα ήξερες ότι ο Kira είναι πλέον νεκρός. Δάγκωσε το χώμα. Έφαγε την λάσπη. Ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι. Είδε τα μπατζάρια ανάποδα. Κάνει παρέα στα σκουλήκια. [S]Το γυρνάει το κλειδί[/S] (αυτό όχι πια :P)
Ιαν 21 2012 11:45
Φωτογραφία

Αυτό ήταν σε ένα μικρό μονόστυλο: "Ο διάσημος ντετέκτιβ L που είχε αναλάβει την υπόθεση ανακοίνωσε σήμερα δημοσίως την παραίτησή του λόγω της αποτυχίας του στην υπόθεση των "εκρηκτικών δεμάτων" ..."δεν υπάρχουν στοιχεία για να ερευνήσω ...δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα από τις επιθέσεις ...παραιτούμαι της υπόθεσης ...ελπίζω ο Kira να καταφέρει να βρει τον ένοχο που αδυνατούμε να ξεσκεπάσουμε"
Ιαν 21 2012 10:19
Φωτογραφία

Αν τα πακέτα ήταν κόκκινα με τέτοιο σχήμα [spoiler] [IMG]http://www.our-big-day.co.uk/images/uploads/I_am_not_a_suspicious_package.jpg[/IMG][/spoiler], με τις διευθύνσεις γραμένες στα ενοχιανά, ώστε να μην τις καταλαβαίνει κανείς, μηχανισμό που χρησιμοποιεί θειάφι σαν εκρηκτική ύλη, ύψος 50 cm, πλάτος 70 cm, μεικτό βάρος 5 kg, ωφέλιμο 3.8 και με τον μετρητή να μετράει με λατινικούς χαρακτήρες τότε όχι δεν γνωρίζω τίποτα αλλά ξέρω ότι σίγουρα αυτή είναι μια δουλειά για τον: [spoiler] L :P [/spoiler]
Ιαν 21 2012 10:01
Φωτογραφία

Πρωτοσέλιδο της SD: "Νέο "πακέτο τρόμου" εκρηγνύεται σε τζαμί στην Καζαμπλάνκα" "Σοκ έχει προκαλέσει η νέα έκρηξη από πακέτο αγνώστου αποστολέα ...τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο είναι συχνό ...οι στόχοι φέρονται να είναι τελείως ασυνάρτητοι ...μεταξύ άλλων εργαστήριο φυσικής στο βόρειο πόλο, καλύβα ιθαγενή σαμάνου στον Αμαζόνιο και η ουγγρική πρεσβεία στις Φιλιππίνες ...τα πακέτα και η ισχύς των βομβών είναι παρόμοια σε κάθε έκρηξη ...η έρευνα της Ιντερπόλ καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου αλλά διαρροές λένε πως δεν προχωράει ... ανεπαρκείς οι απόπειρες σύνδεσης με γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις ...περιμένουμε την επόμενη έκρηξη" Γνωρίζεις τίποτα για το θέμα;
Ιαν 21 2012 08:36
Φωτογραφία

You got a mail today: [spoiler][IMG]http://www.our-big-day.co.uk/images/uploads/I_am_not_a_suspicious_package.jpg[/IMG][/spoiler]
Ιαν 19 2012 21:35
Φωτογραφία

Osama Bin Laden → Tsunade-sama

Προσπάθησες να τα βάλεις με επαγγελματία troll. Αυτή είναι η τιμωρία σου :P
Ιαν 18 2012 11:36