Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Black Kaiser → Osama Bin Laden
Σου θυμίζω απλά πως το Death Note δεν μπορεί να εκτελέσει πράξεις αφύσικες. Όπως το να βάλει κάποιον να ταξιδέψει από το Τόκυο στο Παρίσι σε μια ώρα ή τον Oda να μην κάνει breaks.
Μάι 22 2012 12:53
-
Osama Bin Laden
(speechless)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ναι το είχα ξεχάσει αυτό.
Μάι 22 2012 12:54
-
Osama Bin Laden
Πφφ, δεν έχω καθόλου όρεξη σήμερα. Πραγματικά διάθεση 0. Δεν το πρόσεξα καν.
Μάι 18 2012 11:24 -
Osama Bin Laden
Μου το έχουν ξαναπει αυτό και, πραγματικά, δεν γίνεται. Το attachment, απλώς το ανεβάζεις και "κολλάει" στο ποστ. Δεν είναι μέρος του ποστ, άρα δεν μπορώ να το πειράξω με το edit.
Μάι 18 2012 11:34
-
mono
Χαχαχα! Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις να διοικήσεις ολόκληρη τρομοκρατική οργάνωση, μην σκας
Μάι 14 2012 10:14
mono → Osama Bin Laden
Hey! Καταρχάς πολύ ωραία ιδέα το story contest, το διασκέδασα! Δύο πραγματάκια. Πρώτον, έχετε σκεφτεί την πιθανότητα να γίνεται η υποβολή των ιστοριών ανώνυμα? Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο? Και δεύτερον σας ενδιαφέρει να υπαρχει ο διαγωνισμός στο calendar σαν event? Πήρα την πρωτοβουλία και έβαλα την αρχή και τη λήξη της ψυφοφορίας αλλά μπορείτε να βάζετε και πότε ξεκινάνε και τελειώνουν οι υποβολές. Αν σας ενδιαφέρει, είναι πολύ εύκολο να το κάνετε εσείς αλλιώς μπορώ να το κάνω εγώ ^^ Και πάλι συγχαρητήρια. Ίσως αν μου έρθει καμιά έμπνευση προσπαθήσω κι εγώ κάποια στιγμή
Μάι 11 2012 23:27
-
Osama Bin Laden
Εμείς ευχαριστούμε γαι την υποστήριξη. Το ανώνυμο, πιστεύω ότι θα περιπλέξει πολύ τα πράγματα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο όφελος. Δεν κόβει την τάση των "φίλων", γιατί ο διαγωνιζόμενος θα μπορούσε να πει στους φίλους του πια είναι η ιστορία του και, ύστερα χμμμ όχι, αγνόησε τι είπα πιο πάνω δεν είναι κακή ιδέα (έχει αρχίσει το μυαλό μου να γεμίζει πιθανότητες), αλλά καλύτερα να το αφήσουμε προς το παρόν. Ας δούμε πρώτα τι συμμετοχή θα έχουμε και με ένα δύο με "ελέυθερα" θέματα και μετά βλέπουμε. Όσο για το ημερολόγιο, είναι καλή ιδέα, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα το ξεχάσω
Οπότε, αν δεν σου κάνει κόπος, αν δεις και μετά από μια δυο μέρες από την έναρξη του γύρου δεν έχουμε καταχωρήσει τίποτα, κάνε εσύ την καταχώρηση. Σε περιμένουμε σαν υποψήφια. Δεν θέλει πολύ σκέψη μόνο όρεξη ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ (αποτυχημένη διαφήμιση)
With regards,
Twilight Saga Productions Chief Executioner Laden
Μάι 12 2012 10:38 -
OdyMonaxos
Πρώτον, ευχαριστώ κι εγώ για το ημερολόγιο, χ2. Δεύτερον, βάζω βέτο για τ' ανώνυμα, επειδή θα πρέπει να τ' ανεβάζουμε εμείς και ένα κείμενο που ανέβασα αντί για το παιδί που το έγραψε, μου έβγαλε την πίστη. Έκανα πραγματικά γλωσσική επιμέλεια.
Σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι τόσο και περιμένω το κείμενό σου.
Τα προγνωστικά σου ήταν ατυχή τελικά
Μάι 14 2012 11:35
-
Osama Bin Laden
Πάει και ο Bobby, indeed..... πάντα οι καλοί φεύγουν....
BALLS! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ BALLS...
Μάι 11 2012 08:43
-
Osama Bin Laden
JA!
Απρ 22 2012 10:06 -
Osama Bin Laden
Έλα σε καταλάβαμε. Mein Kampf και πάλι Mein Kampf έτσι; :P
Απρ 22 2012 10:11
Osama Bin Laden → acid black cherry
berry-sama, θα οργανώσετε καμιά Mahjong σύναξη μέσα στην εβδομάδα ή θα συναντηθούμε κλασσικά την Κυριακή;
Απρ 18 2012 14:36
-
acid black cherry
μαλλον για παρασκευη, θα σου στειλω μνμ οκ?
Απρ 18 2012 15:10
Osama Bin Laden → Tsunade-sama
Έλα ρε, έφτιαξες το internet επιτέλους; Η γιαγιά και πάλι κοντά μας! (παλαμάκια, χειροκροτήματα κλπ κλπ)
Απρ 09 2012 13:22
-
Tsunade-sama
I have been busy in my absence.Trying to take over the world mwhaha...mwahahaha!
Απρ 10 2012 00:49
Skinner1991 → Osama Bin Laden
για σενα ρε νουμερο 5 μπας και αλλαξεις γνωμη και μπεις στον σωστο δρομο:P http://www.youtube.com/watch?v=xodPy82rZ7c
Απρ 09 2012 11:22
-
Skinner1991
ο νουμερο 5 δεν εχει το δικαιωμα να μιλαει ετσι σε ενα finalist γατακι ε γατακι:P
Απρ 07 2012 13:46
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
Λάτι είναι πού γενική έννοια... Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Ισπανική μουσική; Λατινοαμερικάνικη; Xορευτικά;
Απρ 05 2012 18:00
-
OdyMonaxos
Ό,τι να 'ναι, καλό να 'ναι
Απρ 05 2012 18:01 -
Osama Bin Laden
Ωραία... Λοιπόν, άρχισε με Buena Vista Social Club, οι τύποι είναι από τους βετεράνους. Εάν σε κουράσει το πολύ παραδοσιακό, τσέκαρε τα πάντα από Ojos de Brujo και Orishas που είναι πιο μοντέρνοι. Ακόμα, τα κομμάτια Una de Tantas, Camino Interior, Sueno y Muero και Pokito a Poco από Chambao, από τους οποίους σου συνιστώ μόνο τα αυτά γιατί τα υπόλοιπα αν δεν είσαι fan θα σε κουράσουν. Αυτά προς το παρόν...
Απρ 05 2012 18:55
OdyMonaxos → Osama Bin Laden
Μια και είπες για ράστα, έφαγα μια φλασιά. Δώσε καμιά καλή πρόταση για λάτιν μουσική που ακούς αρκετά
Απρ 05 2012 17:26
Osama Bin Laden → Botsun
[quote] Στα kintama μας! [/quote] Γιατί είσαι τόσος κακός ρε; :P
Απρ 04 2012 16:39
-
Botsun
Έτσι είμαστε εμείς,στον πλανήτη μου! :P
Απρ 04 2012 20:26
Osama Bin Laden → OdyMonaxos
όχι, δεν το κατάφερα :P Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν δεν είχα τα τρολοαρνητικά reps θα είχα ήδη δύο πράσινα κουτάκια.... Oh well, the troll has been trolled... next time I will have my revenge :D
Απρ 04 2012 14:24

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται