Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Χεχε σαν παιδι σε ψιλικατζιδικο σε κτλβαινω:riiight:Πω σημερα ειδα κ το καινουριο ep Bleach.Τα σπασε κανονικοτατα!
Ιούν 02 2010 16:57
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αν μπείς στο "Ξέρεις οτι βλέπεις πολλά ανιμε-μάνγκα όταν. . ." θα καταλάβεις τι εννοώ ειλικρινά. 'Εχω ξετρελαθεί. :riiight:
Ιούν 02 2010 16:53
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

:blush2::if::joyful: Νιώθω σαν στο σπίτι μου!!!! Δεν έχει πολλους ανιμε-μανγκα φαν εδώ κοντά οπότε το να βλέπω όλους εδώ έτσι ακριβώς όπως είναι μου φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ!!!! :wooi2::awww::lovulovu::Blissfull:
Ιούν 02 2010 16:51
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Εγω just chillin...Αυριο γραφω εκθεση οποτε πολυ χαλαρα:PΜεθαυριο γραφω κ γω θρησκευτικα να δω τι θα γραψω αφου ολη τη χρονια εξω ημουν χεχε! Πως σου φαινεται το forum τωρα τις πρωτες μερες?
Ιούν 02 2010 16:42
Φωτογραφία

愛情のある中心 → ChopperFan93

:bahhh:Καταραμμένα μαθήματα. . . Βιολογία γράφω αύριο και μεθαύριο Θρησκευτικά. . . Εν τω μεταξει όλο το χρόνο δεν είχα ανοίξει βιβλίο γιατι είπα να κρατήσω το έθιμο της δευτέρας: "διαβάζω μόνο για τα μαθήματα που μ'ενδιαφέρουν" οπότε είναι λιγουλάκι σκούρα τα πράγματα. . . :blurah5: Καλά πάω όμως.:x3: Εσύ?
Ιούν 02 2010 16:25
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

:ureshii: Νομίζω οτι θα στείλω ένα request. :hi: Γιατι κι εγώ έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα Μανγκα (έχω κάνει περίπου 40 σελίδες ως τώρα) αλλά αυτή την περίοδο είναι λίγο σκούρα τα πράγματα εδω γιατι τα γεγονότα τρέχουν. . . :emptyonexg1: Οπότε έχω σταματήσει πρός το παρόν. . . :run:
Ιούν 02 2010 16:20
Φωτογραφία

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Hi!Ελεεινα καθυστερημενη η απαντηση αλλα χτες ειχα βγει απο νωρις απ το forum καθως διαβαζα Αντιγονη :S Πως τα πας?
Ιούν 02 2010 14:35
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Καλη τηχη με το σχεδιο αν και δεν πιστευω να εχεις καποιο απαρετητο προβλημα και αν θεωρεισ εμενα καλο αν δεις εναν φιλο μ ο οποιως ειναι καλυτερος απο εμενα θελει να κανει δικο του ανιμε και μανγα (mangalover to name tou sto forum ton exv friend)
Ιούν 02 2010 14:28
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Wow! τότε είσαι πάρα πολύ καλός! :thatsit::riiight: Εγώ κάτι είχα διδαχτεί από σχέδιο αλλά όχι σε σχέση με ανθρώπους η κόμικς. οπότε κ εγώ απλά σαν χόμπυ τ έχω. :borednn9: Πρόσφατα ξεκίνησα ελεύθερο (και γραμμικό) για τη σχολή. :hot:
Ιούν 02 2010 13:50
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

アリガト ゴザイマス([FONT=Arial][SIZE=2]arigatō[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] gozaimasu[/SIZE][/FONT])για τα καλα σου λογια και εσυ ζωγραφιζεις παρα πολυ καλα:riiight:.Εγω την ζωγραφικη την εχω σαν χομπι και οχι δεν εχω κανει μαθηματα ειμαι αυτοδιδακτος
Ιούν 02 2010 12:56
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Και βλέπω οτι σχεδιάζεις πολύ καλά! :riiight: Έχεις κάνει μαθήματα ή ετσι από μεράκι? :x3::wis:
Ιούν 02 2010 12:47
Φωτογραφία

愛情のある中心 → Nicktheartist

Αριγκατο! :hi:
Ιούν 02 2010 12:42
Φωτογραφία

Nicktheartist → 愛情のある中心

Hey!thnx γ το request και καλωσηρθες στο forum
Ιούν 02 2010 12:30
Φωτογραφία

Sadman → 愛情のある中心

tpt :)