Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

the goblin → HelenGreece4ever

γεια σου thanks 4 the request
Αύγ 29 2010 01:42
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → stark-sama

όχι, όχι, εγώ λέω για το επισόδιο 283, που όταν πήγε να δαγκώσει/ουν τον Kyoraku την/τους σκότωσε
Αύγ 12 2010 18:44
Φωτογραφία

stark-sama → HelenGreece4ever

[QUOTE]αλήθεια; μακάρι... αλλά η Lillinete;[/QUOTE] :hmmm::hmmm:.......Μα δεν εχει killaριστει η Lilinette.......Το νομισες αυτο επειδη ο Starrk "θυσιασε" και καλα, τα δυο πιστολια του πριν ξαμολυσει τον κοπαδι με τους λυκους??:smokingg:
Αύγ 11 2010 21:56
Φωτογραφία

αλήθεια; μακάρι... αλλά η Lillinete;
Αύγ 11 2010 16:00
Φωτογραφία

stark-sama → HelenGreece4ever

[SPOILER]don't be in so rush!!!:chigau: Εχουμε ακομα ενα επεισοδιο με τον Starrk και το μονο που μπορω να πω ειναι πως δεν τον ξεκανε η επιθεση στο τελος του επεισοδιου.... Just wait until the next episode for the grand finale....[/SPOILER]
Αύγ 10 2010 19:40
Φωτογραφία

πάει ο Starrk και η Lillinete :( :( :( συγκηνήθηκα
Αύγ 10 2010 18:30
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → iristella

και ευχαριστώ που μου το έφτιαξες
Αύγ 08 2010 14:46
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → iristella

ok, sorry
Αύγ 08 2010 14:43
Φωτογραφία

iristella → HelenGreece4ever

Μην κάνεις double post. Αν θες να προσθέσεις κάτι στο post σου χρησιμοποίησε το edit button. Καλή συνέχεια
Αύγ 08 2010 14:38
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → alxdjo

arigatou
Αύγ 08 2010 14:12
Φωτογραφία

alxdjo → HelenGreece4ever

Hi.Sry που δεν απαντησα πιο πριν απλα ημουν off απο ελειψη χρονου.Ωραιο το Shaman King αλλα οταν το ξαναδα 2η φορα αφου περασαν λιγες μερες και το χωνεψα δεν ειναι και κατι το τρελο.Παντως respect στον avatar σου.One-san Riukia-san 4 ever.
Αύγ 07 2010 23:41
Φωτογραφία

HelenGreece4ever

plz watch στο my media πάνω δεξιά
Αύγ 06 2010 11:46
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → mishira nu nin

Αααααααααααααααα, γιατί να μην νάναι, εγώ θάθελα πολύ νάναι :cry5: και δεν νομίζω κιόλας να μην είναι γιατί σε ένα anime είναι δύσκολο κατά την γνώμη μου να έχουν κάποιοι ίδιο επίθετο. Τέσπα, θάθελα τουλάχιστον να ξέρω αν τον δείχνει στο άνιμε, γιατί τον έχω δεο μόνο σε μια εικόνα από manga. Κάπου διάβασα ότι τον έδειχνε όταν είθελαν να βγάλουν συμπεράσματα για τον Urahara... δεν ξέρω, τι να σου πω γιατί ίσως δεν το κατάλαβα καλά, ίσως έκανε λάθος αυτός που το έγραψε :zetsubou: γιατί εμένα μου αρέσει πολύ ο Hanatarou και θάθελα να ξέρω πολλά γι' αυτόν :blush2:
Αύγ 02 2010 15:08
Φωτογραφία

mishira nu nin → HelenGreece4ever

δεν νομιζω να εχουν καποια σχεση.. το μονο που εχει δειξει ειναι οτι ηταν vice captain Και οτι ζει ακομη μαλλον
Αύγ 02 2010 14:57
Φωτογραφία

τώρα που το λες, η Lilinette είναι μόνο ένα παιδί και έτσι πως θα την έδειχναν να πεθάνει; αλλά εβέβαια είναι "όπλο", και τότε; θα μείνει μόνη της, και ίσως εντελώς μόνη από τους Arrancars. Αν ο Starrk είθελε να μεταμορφοθεί και δεν ήταν αυτή εκεί, δεν θα γινόταν αυτό, τεσπα...
Ιούλ 29 2010 20:56