Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
sotirissotiris → Anelis
ελα ρε τιπισα να σου πο τα καταλαβενο απλα σου λεο οτι γραφεις σαν μια 49 χρονι καθιγιτρια αρχεον
Οκτ 14 2010 18:40
Anelis → sotirissotiris
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει νόημα πια να σου γράφω αφού σιγουρεύτηκα ότι δεν τα καταλαβαίνεις. :)
Οκτ 14 2010 18:29
sotirissotiris → Anelis
ξερεις γιατι καθομαι και σου γραφο διαφορα
για τι παντα ξερο οτι θα μου απαντισεις με ενα τεραστιο κειμενο σε style κοσταντινος κατακουζινος τορα ομοσ με εχεισ απογοιτευσεις Ελα τορα μπορεισ και καλυτερα....
Οκτ 14 2010 18:24
Anelis → sotirissotiris
Όχι καλό μου, όπως θεωρείς εσύ πιο εποικοδομητικό να περνάς την ώρα σου. Εγώ πρόβλημα δεν έχω. :)
Οκτ 10 2010 19:19
Anelis → sotirissotiris
Βάλε τόνους και τελείες και είμαστε κομπλέ!! <3
[QUOTE]Μου την σπα[SIZE=7][B]ς[/B][/SIZE] τρομερα[/QUOTE]
You make me so proud! :if:
Οκτ 06 2010 17:24
Anelis → sotirissotiris
αχαχαχαχχαχαααα σε ικετεύω στείλε και άλλα τέτοια μηνύματα, είναι πολύτιμα!!
Εντάξει, joking aside, τα ποστ σου με το ζόρι διαβάζονται, και με πολύ απλό τρόπο προσπαθώ να σου δείξω ότι όταν είσαι μέλος σε ένα φόρουμ οπού μιλάς με τους άλλους μέσω της γραφής πρέπει να προσέχεις τουλάχιστον τα ποστ σου να είναι κατανοητά, πράγμα που τα δικά σου δεν είναι. Πέραν της πιθανότητας να είσαι κάποιο τρολ και να το κάνεις on purpose, που δεν νομίζω, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θες να κάνεις τις συνομιλίες σου αυτές πιό εύκολες.
Και συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε καθηγήτρια είμαι, ούτε κόλλημα με τα "ορθά ελληνικά" έχω και παίζει να είσαι και ο μόνος χρήστης που δεν κατάλαβε τα ποστ μου. Δεν ξέρω αν φταίνε οι πολυσύλλαβες λέξεις ή η ως επί των πλείστων συντακτικά ορθή γραφή μου, αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι εξολοκλήρου δικό σου.
Και τα μαθηματικά δεν κολλάνε με το ότι σου "την λέω" για τα ποστ σου. Μάλλον τα μπέρδεψες.
Οκτ 03 2010 04:41
sotirissotiris → Anelis
λιπον εσυ πρεπει να σε καπια καθιγιτρια εεε?? και κατι αλλο για τι απο καθε ποστ βρισκεσε ακριβοσ απο κατο και να μου τιν λεσ με κιμενα που δεν βγαζουν νοιμα σε κανονικουσ ανθροπουσ ... επισισ θεσ να σου βρο ενα σιτε για μαθιματικα με χαρα γιατι νομιζο εισεα σε λαθοσ μεροςςςςςςςςςςςςςςςςς
Οκτ 02 2010 17:21

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται