Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Κι εγώ χαίρομαι πολύ που το κανες! :3
Χα χα φαντάσου πρήξιμο που χατε φάει με τον συγκεκριμένο για να το λες έτσι! xD Αλλά προφανώς η δική σου μνήμη είναι καλύτερη απτη δική μου, χε χε χε!
Δεκ 02 2011 01:03
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Thank you :3 Χαίρομαι που σου άρεσε.
Γιατί δεν το πιστεύεις; Εμένα μου φαίνεται παράξενη η αντίδρασή σου :p Τι είναι ο Vergil για να τον ξεχάσω; XD
Δεκ 02 2011 00:54
:lovulovu::awww::kill4u:
This set is awesome! Thank you~! Και δεν το πιστεύω ότι θυμήθηκες τον Vergil!
Δεκ 01 2011 23:57
Βαριόμουν και σου έκανα ένα σετ με Vergil.
[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/mariaicon.jpg[/IMG]
[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/mariasig.jpg[/IMG]
Δεκ 01 2011 23:43
Fandom → Kamen Tantei Zura
Ναι είδες τι καλός που είμαι ? Για να γελάς θα βρίζω , όχι επειδή το φχαριστιέμαι :P To άλλο θέλω να το αμφισβητήσω αλλά επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σου κάνω τη χάρη :P
Νοέ 29 2011 02:07
Kamen Tantei Zura → Fandom
Είσαι τόσο καλός άνθρωπος που θες να με κάνεις να γελάω; Το ήξερα ότι κατά βάθος έχεις καλή ψυχή.
Μα φυσικά. Έχεις γνωρίσει τόσο καλοσυνάτο άνθρωπο στην ζωή σου; Όχι. (Και μην το αμφισβητήσεις).
XD
Νοέ 28 2011 20:58
Άμα είναι να γελάς να χώνω μπινελίκια δηλαδή :P Ναι ναι αυτή η καλοσύνη θα σε φάει . Και η νύχτα πέφτει όταν πάω για ύπνο , τέλος .
Νοέ 28 2011 19:41
Kamen Tantei Zura → Fandom
Της θειας σου λέει XDDD λύθηκα στα γέλια μόλις το είδα. Μα έλα τώρα. Δεν σου αρέσει; :3
Είδες όμως; Είμαι καλός άνθρωπος και δεν στο έγραψα σε vm αλλά σε pm, για να μην το δούνε και άλλοι. Τιμή μου το πώς με αποκαλείς. Spy :D
Τα κατάφερες όμως και διάλεξες τελικά. Εντάξει με τις ώρες δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Απλά να ξέρεις πάνω κάτω πότε θα πέφτει η νύχτα κτλ.
Νοέ 28 2011 19:23
Της θειας σου ρε !!! Άκου εκεί τίτλο που έβαλε ... Δεν ξέρω εκκολαπτόμενε-mini Kenny-spy-Βαγγέλα , το σκέφτομαι . Δεν θα είμαι πολλές ώρες σπίτι και δεν ξέρω και ποιον να διαλέξω .
Νοέ 28 2011 18:34
Άντε! Πω πω η μνήμη μου με εγκαταλείπει σιγά σιγά...θα το τσεκάρω λοιπόν!
Νοέ 28 2011 18:18
Στο είχα προτείνει παλιότερα αλλά προφανώς δεν το θυμόσουν. Οπότε ναι, μου αρέσει αρκετά. Και η υπόθεση και οι χαρακτήρες, αλλά και το σχέδιο. Βέβαια τα updates που κάνει γκουχ γκουχ.
Νοέ 28 2011 16:28
Χμ...ΟΚ, ευχαριστώ! ^^ Γενικότερα σ'αρέσει? Το χα δει αλλά το ξέχασα.
Νοέ 28 2011 16:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται