Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

demonicMC → Kamen Tantei Zura

hi friend
Μάρ 29 2011 19:50
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Με τίποτα δεν πλησιάζει το αριστούργημα~ Με τίποτα XD Παίζει να το δω το R-15, έτσι για να δω τι στο καλό γίνεται. Πολύ παράξενο μου φαίνεται που έχει τόσο μικρό αριθμό από anime τα οποία φαίνονται εξαρχής χάλια. Εγώ κατάφερα και είδα 2 :hahaha: Do I get a cookie? Και κατέκτησα περισσότερες γνώσεις από εσένα από αυτό το αριστούργημα. Και~ Τι είναι αυτά; Ε; Πώς θα πάρεις τώρα και άλλες εμπειρίες ζωής; Πώς θα εμπλουτίσεις τον εσωτερικό σου κόσμο; Τι να πω. Η ζωή σου δίνει άλλη μια ευκαιρία πάντως με το Μanyuu Hikenchou.
Μάρ 29 2011 19:43
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → matassos

Οκ είδα βαθμολογίες που δεν περίμενα να δω ξανά από κανέναν :P Καλό αυτό βέβαια, βλέπω διάφορες γνώμες. Καλά η δικιά μου νομίζω έχει υψηλές βαθμολογίες, δεν ξέρω, μπορεί και όχι. Ποιος γράφει; Πες μου ποιος γράφει; :hahaha: Δεν το βλέπω και πολύ ενεργό στο θέμα anime το anime.gr. Μέχρι και στα ongoing τα ποστς μειώνονται. Γενικά υπάρχει εντύπωση ότι ο τάδε δεν βλέπει αρκετά anime, γιατί δεν γράφει. Το ίδιο γίνεται και με καινούρια μέλη. Φυσικά, αυτό είναι σίγουρο. Ο καθένας με τα γούστα του άλλωστε. Καλά το να σιντάρεις, δεν νομίζω ότι το σκέφτεται κανένας πια αυτό. Τόσο νόημα οι ελληνικοί υπότιτλοι; Εδώ θα διαφωνήσω, δεν το λέω απλά από άποψη μπορεί να μην είναι τόσο κουραστικό στα ελληνικά αλλά υπάρχουν και άτομα που δεν το κατέχουν το αγγλικό οπότε και εγώ η ίδια γι' αυτό υποστηρίζω τα ελληνικά fansubs. Σίγουρα βέβαια στα αγγλικά τα βρίσκεις πολύ πιο εύκολο xD Όταν την δω, θα σου πω :P Ορίστε~ [spoiler][IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/1a806f5ff9b6262eacb068e10bb7b9ec.jpg[/IMG][/spoiler]
Μάρ 29 2011 19:18
Φωτογραφία

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Xμμ,το R-15 εχει επισης deep plot.Δεν πλησιαζει ουτε στο ελαχιστο βεβαια αλλα προσπαθει. Επισης οταν εβγαινε ongoing ειχα δοκιμασει να δω το Seikon no Qwaser απο Hoods.To παρατησα στο πρωτο επεισοδιο ομως Τ_Τ. Too deeeep for me βλεπεις :/ Δεν επαρκουσε η νοητικη μου ικανοτητα.
Μάρ 29 2011 19:06
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Anelis

Να δούμε ποιος θα το κανονίσει βέβαια :hahaha: Αν είναι να το κάνετε αυτό, μέχρι και εγώ πάω να το ανοίξω~ :P Μακάρι να μέναμε όοοολοι στην ίδια πόλη :)
Μάρ 29 2011 19:04
Φωτογραφία

Εμπειρία ζωής; Δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο να μάθεις στη ζωή σου, αυτό το anime θα σε πάει μπροστά! :kakaka: Και μετά σε βλέπω να βλέπεις και τα υπόλοιπα του ίδιου studio -όχι ότι έχει πολλά- για να πάρεις παρόμοιες εμπειρίες. Πάντως η σκηνή που περιέγραψες, θα είναι epic. :hahaha: Βασικά θα είναι τόσο epic, που θα είναι καλύτερη από όλη την σειρά. Οκ, νομίζω ότι θα του δώσω και εγώ μια ευκαιρία μετά την περιγραφή της σκηνής με τον elder - που ελπίζω να έχει μία τέτοια μέσα, αν και δεν παίζει να μην έχει- να δω τι γέλιο θα ρίξω. Δεν είχε κανένα άλλο fail η καλοκαιρινή season;
Μάρ 29 2011 18:58
Φωτογραφία

Σκεφτομαι σοβαρα να το δω για το πλοτ.Not even kidding! Μονο που φανταζομαι τον βετερανο clan elder να αρχιζει κυρηγμα για την τελειοτητα του πλουσιου στηθους και το πως παει την κοινωνια μπροστα,με σοβαρο υφος...damn! νομιζω θα ειναι εμπειρια ζωης.
Μάρ 29 2011 18:49
Φωτογραφία

Anelis → Kamen Tantei Zura

Κανονίστε και μια στη Θεσσαλονίκη και μας κόβω να κλείνουμε ολόκληρο βαγόνι τρένου για να έρθουμε κ εμείς!!
Μάρ 29 2011 18:45
Φωτογραφία

Στην εικόνα έτσι θα έπρεπε να μπει :kakaka: Ομαγκαντ~ What the hell was this? [quote]In this current era, breasts mean everything. Members of the Manyuu Clan help raise the future big breasts. Written on a secret scroll possessed by the clan, there is said to be various techniques on how to grow big and beautiful breasts.[/quote] Αυτά είναι. Αυτό θα πει anime με βαθύ πλοτ. Τίποτα άλλο δεν θέλουμε. Μετά από αυτό, αναρωτιέμαι τι άλλο θα δουν τα μάτια μας. xD
Μάρ 29 2011 18:40
Φωτογραφία

Nαι!Εκλεισε πλεον ως "επισημος τιτλος" :P Aλλα οκ την περιγραφη του Μanyuu Hikenchou και το Yo!Hoods Entertainment δεν την νικαει τιποτα.Ξεπερασαν τους εαυτους τους αυτη τη φορα xD
Μάρ 29 2011 18:33
Φωτογραφία

οι heart-warming αυτοτελείς ιστορίες με τα χνουδωτά yokai :hahaha: :hahaha: πω το είδα στο thread για την καλοκαιρινή season και έσκασα πάλι στα γέλια.
Μάρ 29 2011 18:29
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Anelis

[QUOTE=Anelis;484491][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta][B]Fujoshi-Fudanshi Meeting στην Αθήνα[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=Magenta]yaoi fangirls unite![/COLOR] [/CENTER][/QUOTE] Γιατί να μένετε Αθήνα; Ε; Ε; :nanteee::nanteee: Epic πάντως η συνάντηση που θα κάνετε :)
Μάρ 29 2011 18:14
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

FOREVER ALONE!
Μάρ 28 2011 20:56
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Πφφφ, θα είσαι για πάντα forever alone, μην ελπίζεις ότι θα αλλάξει.
Μάρ 28 2011 20:43
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Problem? TROLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Μάρ 28 2011 20:42