Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

I had no idea, yup. Θυμάμαι ότι είχα τσεκάρει τα υπόλοιπα manga του και ότι κάποιο μου είχες αναφέρει αλλά η μνήμη όλο και χειροτερεύει. Χαίρομαι :) Και thank you :3
May 01 2011 20:29
Photo

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Damn καλα το χα καταλαβει! Ειναι ο mangaka του Patlabor! Στο αρκετα πιο κωμικο βεβαια αλλα οι φατσες μοιαζαν υπερβολικα για να ειναι τυχαιο. Ενας λογος παραπανω να το τσεκαρω λοιπον. Ωραιο το νεο φοντο στο προφιλ σου επισης.
May 01 2011 20:04
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Tον epic beard man απο πισω κι εγω τον ειχα προσεξει. Δε νομιζω να ειναι συμπτωση. Εγω σου λεω οτι συμμετασχουν σε καποιο epic beard contest, ισως για κανενα guinness record.:hihi2: Eυχομαι σε καμια 60αρια (μονο) χρονια να καταφερω κι εγω να συμμετασχω σε κατι τετοιο. (οι ευσεβεις ποθοι ενος φυσιολογικου δεκαπενταχρονου):angell:
May 01 2011 19:45
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Ορίστε το manga από όπου είναι το σετάκι: [url]http://www.mangafox.com/manga/kyuukyoku_choujin_r/[/url] The Ultimate Superman R! :)
May 01 2011 19:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Σε πήρανε τα χρόνια~ Αλτσχάιμερ, αρθριτικά, όλα. Και τα γρανάζια κιόλας. Αυτά είναι. :hero: Γερνάααας. Καλά το τελευταίο πού το θυμήθηκες; XD Το είχα ξεχάσει τελείως! Πάντως εμένα μου άρεσε, ήταν epic :) Όσο για τα ορθογραφικά, συντακτικά και εκφραστικά λάθη και τι έγινε; Don't worry. Εξάλλου νομίζω ότι και εγώ δεν πάω πίσω, οπότε είμαστε πάτσι. Χαίρομαι που σου άρεσε :) (όχι ότι τον ζωγράφισα εγώ xD) Τον είχα αυτές τις μέρες για desktop, αλλά τώρα άλλαξε η εικόνα. Μου θυμίσατε την αγάπη μου για το prince of tennis xD Me likes! Ωραία εικόνα! Και ο γέρος από πίσω του έχει επίσης epic beard!
May 01 2011 19:38
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Eγω πιστευω πως τα δικα μου γραναζια εχουν σκαλωσει λογω προχορημενης ηλικιας και υπερβολικης τριχοκαλλιεργειας.:hihi2: Καθε φορα που σου στελνω vm, ειτε θα ειναι μες τα ορθογραφικα, τα συντακτικα και τα εκφραστικα λαθη, ή θα λεω βλακειες, ή θα πεταγονται ασχετα links για φωτογραφιες που δεν υπαρχουν καν! (καλα εκεινο ηταν το πιο κουλο):confused: Thanks for the gift, ειναι απιστευτα cute, και σιγουρα καπου θα τον βαλω. Αnd a sign of gratitude: [SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/Epic_Beard_by_DennyCrane141.jpg[/IMG][/SPOILER]
Apr 30 2011 16:03
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Καημένη καμμένη, βρήκε το Beck. Πήγαινε κλάψε στο μπάνιο τώρα :hahaha: :hahaha: Θα ήθελα να έβλεπα από μια μεριά τον Jorg να γράφει 'Bread anime character' στο google. Ακόμα ποιο θεϊκό θα ήταν να του έβγαινε και σωστό αποτέλεσμα.
Apr 30 2011 11:35
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Α, τον Break εννοούσε... Έψαχνα και εγώ στο internet να βρω ποιος είναι αυτός ο Bread. :hahaha:
Apr 30 2011 11:13
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

[QUOTE]Έχεις συνδεθεί με τον Bread, δεν παίζω. [/QUOTE] Jorg, έχεις συνδεθεί με τον Bread, όχι με τον Break. :hero: Αυτά είναι.
Apr 30 2011 11:08
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://www.deviantart.com/#/d3f564a[/url]
Apr 29 2011 15:59
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Οκ τωρα θα συνεχισω να στο 4ο το απογευματακι γιατι μαλλον δεν θα βγω και σε 1-2 μερες περιμενε και το επόμενο. Αν βγεις να περασεις καλα και πιες μια γουλια απο το καφε/τσαι/μπυρα/whatever για τον καημενο μεταφραστη/αφραγκο σου Y.Γ. ΛΑ ΛΑ ΛΑ!
Apr 28 2011 11:37
Photo

οχι...
Apr 28 2011 11:28
Photo

Plz πες μου οτι πηρες τα mail με τα sub
Apr 27 2011 23:27
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

καημένη