Community Status Updates
DarkElf → galexia
...για να μας σπάσουν τα νεύρα...!!!!:madtodeath::madtodeath:
Αχ,Soubi....μπορεί να'σαι προβληματικός,αλλά στα μάτια μου φαίνεσαι τέλειος...!!!!:lovulovu::lovulovu:
Δεν του μοιάζει απίστευτα ο Takashiro??
May 19 2010 14:13
Lebw → galexia
Παλι καλα να λεμε που ειναι τοσα χρονια μαζι τα παιδια. Ελπιζω να μην διαλυθουν ποτε, γιατι αν γινει αυτο: :despair:
May 19 2010 12:19
galexia → Lebw
με 27 χρονια παρουσιας στο χωρο λογικο ειναι!!!!!
και καλο για εμας!!!!
May 19 2010 12:17
galexia → DarkElf
Soubi!!!!!! Να παρει γιατι το loveless δεν εχει συνεχεια???????? Τ_Τ
May 19 2010 03:50
galexia → Night Wizard Seal
Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο!!!! Tο nightwalker ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου anime!! Αν και εχουν περασει χρονια οι πρωτες αγαπες δεν ξεχνιουνται!!!!
May 19 2010 03:41
Night Wizard Seal → galexia
Οο και εσύ BUCK-TICK fan. Yay!!!
Μαζευόμαστε όλο και περισσότεροι :)
May 18 2010 16:54
Lebw → galexia
Ω, ναι και εγω απο το NIghtwalker το ακουσα και μετα αγαπησα γενικα τους BUCK-TICK.
Οσο για το ringtone, κι εγω εχω το Kagerou εδω και αρκετο καιρο, και οποτε χτυπαει το κινητο μου πλεω σε πελαγη ευτυχιας. :P
May 18 2010 15:35
galexia → Lebw
Ναι!!! Ο Sebastian ειναι θεος... Btw το Gessekai ειναι τελειο!!! Το ειχα ακουσει στο nightwalker και το ερωτευτικα!!!! Με αυτο χτυπαει το κινητο μου εδω κ 2 χρονια !!!!!
May 18 2010 00:03
Lebw → galexia
ΗΑΗΑ το avatar σου ειναι τελειο. Αυτη η σκηνη απλα δεν υπαρχει. Αν δεν την δεις μεχρι το τελος φανταζεσαι διαφορα. :P
"There hasn't been a single woman whose organs have been spilled out by wearing a corset."
Sebastian απλα Θεος. XD
May 17 2010 21:43
unagi → galexia
Οοο ναι αυτή η έκθεσή με τσάκισε.... ας ελπίσουμε πως στα άλλα θα πάω καλλίτερα...thanks
May 14 2010 22:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed