Community Status Updates
FrenzyApe → MisaYoshiko
yep το παιδι ειμαι.....
προσεξα οτι ελεγες οτι εκανες δυο πινακες που σου εκαναν παραγγελια, ζωγραφιζεις οτι σου παραγγειλουν?
Apr 29 2011 17:39
MisaYoshiko → FrenzyApe
ευχαριστω για το comment στο thread μου (αν και δεν εχω εξασκηθει καθολου απ οταν το ανοιξα, για την ακριβεια, εδω κ 2 χρονια π τελειωσα τη σχολη, δεν ζωγραφιζω καθολου). btw, εσυ δεν εισαι το παιδι π ειχαμε συναντησει στην ομονοια για την φιγουριτσα με τον Φωτη?
Apr 29 2011 17:06
FrenzyApe → didimakia
καλο ηταν. διαβασε το και πες μου τη γνωμη σου. παντως σαν το veritas δεν ειναι.
Apr 09 2011 04:23
FrenzyApe → didimakia
οχι ειναι απο ενα manhwa που λεγετε high school
[IMG]http://img17.echo.cx/img17/249/highschool032yi.jpg[/IMG]
Apr 09 2011 03:30
SkullKaizer → FrenzyApe
XD ναι σε εχω add ups αλλος θα ειναι τοτε XD τα εχω ψηλο χαμενα...
χαχαχα ναι thanks
Mar 10 2011 23:53
FrenzyApe → SkullKaizer
σε εχω κανει εδω και καιρο add στο facebook εδω και κατι μηνες XD
PS γαματη η στολη σου
Mar 10 2011 23:27
SkullKaizer → FrenzyApe
μηπως με εκανες αdd σε facebook γιατι βλεπω εναν Αγγελο ... XD
Mar 10 2011 00:01
Gilmaru → FrenzyApe
Το trolling το ανέφερε o meidei και δεν ξέρω αν αναφερόταν σε εσένα. Το να λες την άποψή σου δεν είναι σε καμία περίπτωση trolling, το να πετάς κάτι χωρίς επιχειρήματα όμως ή χωρίς να το σκεφτείς καλά, και το οποίο προσβάλλει μια ομάδα ατόμων είναι. Ίσως να εννοούσε κάτι τέτοιο ο meidei και ούτως ή άλλως μιλούσε γενικότερα.
Τώρα, στο θέμα μας, δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλώς σε βλέπω που επιμένεις να θέλεις να αποδείξεις ότι η ομοφυλοφυλία είναι κάτι το αφύσικο. Στη λέξη ανώμαλο μην κολλάς, την χρησιμοποίησα με αφορμή που την χρησιμοποίησες για τα ζευγάρια που είναι ανίκανα να τεκνοποιήσουν.
Μου φαίνεται λίγο περίεργο το επιχείρημά σου για το ένστικτο. Τα ζώα έχουν ένστικτα και οι άνθρωποι όχι? Το γεγονός ότι επιλέγουμε κάτι πάει να πει ότι δεν έχουν παίξει ρόλο άλλοι παράγοντες? Η επιλογή μας από τι επιρρεάζεται, πως προκύπτει?
Αν επιλέξεις να φας μια γευση παγωτό και όχι μια άλλη είναι επιλογή σου, αλλά είναι όμως επιλογή σου ποια γεύση σου αρέσει περισσότερο? (Naruto- παράδειγμα :P)
Στο θέμα έγραψα ότι είναι ως ένα βαθμό επιλογή σου γιατί τα ερεθίσματα που θεωρητικά εσύ διαλέγεις παίζουν ρόλο στην ανάπτυξή της σεξουαλικότητά σου, αλλά συνήθως στις ηλικίες που αναπτύσσεται η σεξουαλικότητα δεν έχουμε κανένα "έλεγχο" των ερεθισμάτων με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή.
[B]Αλλά μπήκα στη λούμπα και πάλι να συζητήσω για την επιλογή[/B], λες και έχει σημασία. Είτε είναι επιλογή είτε όχι είναι το ίδιο φυσικό. Θα ξαναπώ κάποια πράγματα που έγραψα σε pm που είχα μια παρόμοια κουβέντα.
Φύση δεν είναι μόνο η γενετική! Όπως βιολογία δεν είναι μόνο γενετική!
Ο οργανισμός μας είναι όπως είναι μετά από χρόνια αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον στο οποίο αναπτύχθηκε.
Η φύση δεν προκαθορίζει συμπεριφορές και σεξουαλικούς προσανατολισμούς, η φύση μας δίνει ένα βιολογικό υπόβαθρο το οποίο αναπτύσσεται μέσα στο περιβάλλον.
Όλη αυτή η διαδικασία είναι μέρος της φύσης, όχι μόνο τα γονίδια και τα ένστικτα.
Συνεπώς όταν λέμε κάτι αφύσικο ή ανώμαλο, είναι απλώς ένα πρόσχημα για να περάσουμε τις δικές μας προσωπικές πεποιθήσεις πάνω στο θέμα. Η φύση δεν έχει λογική ούτε ηθική. Ότι υπάρχει στη φύση είναι φυσικό, και εμείς είμαστε μέρος της φύσης.
Feb 02 2011 00:59
FrenzyApe → Gilmaru
Πληροφοριακά, η ομοφυλοφυλία δεν υπάρχει μόνο στις σαύρες, ούτε μόνο σε περιπτώσεις που είναι χρήσιμη για την διαιώνιση του είδους..
το παραδειγμα με τις σαυρες το εδωσα, για να για να πω οτι η ομοφυλοφιλια στα ζωα δεν ειναι θεμα επιλογης αλλα ενστικτου και οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε ανθρωπους-ζωα. Γιατι πιστευω οτι οι ανθρωποι εχουν το μυαλο να παιρνουν αποφασεις, χωρις παντα να επηρεαζονται απο ενστικτο.
φιλε νομιζω οτι με εχεις παρεξηγησει (οπως πολλοι απο δω)
δεν εχω κατι με τους ομοφυλοφιλους
Εγω το πηρα ως θεμα ψυχρης λογικης
εφοσον ο πρωταρχικος ρολος τους σεξ ειναι για αναπαραγωγη και το ομφυλοφιλικο σεξ δεν μπορει να το κανει αυτο (οχι οτι πρεπει, το λεω μονο ως παραδειγμα) και μονο για το λογο αυτο το χαρακτηρησα ως α-φυσικο που δεν ειναι ακριβως ιδιο με το ανωμαλο το οποιο δεν ανεφερα ποτε.
Συμφωνα με αυτη την λογικη, το σεξ για ευχαριστηση θα επρεπε γενικα να χαρακτηρηστει αφυσικο;
Οχι διοτι το σεξ για ευχαριστηση αναμεσα στα ετεροφυλικα μπορει καποια φορα να γινει με σκοπο την αναπαραγωγη( λεω παλι δεν εχει σχεσει με το αν θα κανουν παιδια ή οχι), να το θεσω αλλιως μπορει εστω και θεωρητικα το ετεροφυλικο σεξ, να εκπληρωσει το πρωταρχικο σκοπο του σεξ, ενω το ομοφυλοφιλικο σεξ δεν μπορει.
Για παραδειγμα αν υπηρχαν μονο ομοφυλοφιλικα ζευγαρια θα αφανιζομασταν κατι που ειναι εναντιον του φυσικου ενστικτου μας(ή του δικου μου τουλαχιστον)(ή αν γινουμε σαν τις σαυρες), αρα γιατι δεν μπορει η πραξη του ομοφυλοφιλισμου να σταθει στη φυση;
Δεν λεω αν πρεπει να υπαρχει ομοφυλοφιλια ή οχι, (ουτε με ενδιαφερει) απλως σου λεω πως κατεληξα στο συγκεκριμενο συμπερασμα.
Μπορει να κανω λαθος(εξαλου οι εποχες αλλαζουν και η φυση εξελισεται), αλλα αυτη ειναι η αποψη μου προς το παρον
P.S ετυχε και ειδα τη συζητηση σου με τον meidei και θελω να πω οτι το να λες την αποψη σου ελευθερα δεν θα επρεπε να θεωρειται τρολλινγκ, γιατι αν το παμε ετσι καθε τι που θα πει καποιος, δεν θα αρεσει απαραιτητα σε ολους.
Feb 02 2011 00:14
Gilmaru → FrenzyApe
Yo!
Πληροφοριακά, η ομοφυλοφυλία δεν υπάρχει μόνο στις σαύρες, ούτε μόνο σε περιπτώσεις που είναι χρήσιμη για την διαιώνιση του είδους.. δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις σε αυτό βασικά..
Feb 01 2011 22:29
Hellraider → FrenzyApe
[QUOTE=FrenzyApe;463046]sorry δεν καταλαβαινω τη γλωσσα των ορκ[/QUOTE]
Γλώσσα των πειρατών είναι! :P
Jan 13 2011 20:02
FrenzyApe → iristella
ααααααα οκ
να το ξαναποσταρω αλλη μια να ειμαστε σιγουροι XD
Jan 13 2011 19:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed