Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Lol ! Ντάξει εμένα μου άρεσε, αν και ξενέρωσα κάπως με το κομμάτι του Kanye West και με το γεγονός που τραγουδανε στα αγγλικά, αλλά τα ρούχα τους και η παρουσίασή τους ήταν τελεια (όχι που δεν θαταν) ειδικά ο Yuchun σε αυτό το mv, made my heart go doki doki, καλά ο jaejoong, τα λόγια είναι περιττά, αλλά και το κούρεμα του Junsu είναι ωραίο, πολύ καλύτερο από το πρωιγούμενο κιας εγώ τον προτιμώ με το ξανθο και kawaii κουρεμά του... :wooi2: [SPOILER][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b9xwt1RULnY[/youtube][/SPOILER] Ps. Εγώ ήμουν για Jonghyun x Taemin :P
Nov 03 2010 14:29
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lucy Heartfilia

Μμμ ναι το ειδα και αυτο...Απορω τι περιμενουν δηλαδη να ειναι μαζι τους πρωτα και μετα θα τον υποστηριζουν??STUPID BITCHIES!!:erk: Anyway σημερα ακουσα οτι εχουν αρχισει να καλμαρουν τα πραγματα ευτυχως και πως πολλες fans ζητανε συγνωμη στα forums για την συμπεριφορα τους και συγνωμη και απο τον ιδιο αλλα και την κοπελα του αρα ενταξει ολα καλα!! Ρεσυ το ειδα το mv χτες *γιατι ηθελα να τσεκαρω τον ερωτα μου τον micky*xDDD και η αληθεια ειναι οτι το τραγουδι...well...δεν μου αρεσε και πολυ!! Εμενα μου φαινεται η οι φωνες τους ακουγονται περιεργα σαν να ειναι καπως σβησμενες?? Πραγματικα περιμενα περισσοτερα αν και ο Micky μου ηταν θεος οπως παντα και ο Hero θεος και αυτος οπως το συνηθιζει!!Και τo νεο tattoo ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!:nbleed: Omo μολις ακουσα οτι οπου ναναι θα κανουν comeback και οι BigBang και εχω καταενθουσιαστει!!!:wooi2::wooi2:
Nov 02 2010 23:43
Photo

Λολ και εγώ το έχω ξεπεράσει, βασικά όσο και να θέλω να πνίξω την τύπισσα, χαίρομαι για τον Jonghyun. (κατα κάποιον τρόπο) . Και όντως οι Κορεάτισες fangirls το παρακάνουν, αν δεις τις τελευταίες σθναυλίες hello ο Jonghyun είναι πολύ λυπημένος γιατί έχει χάσει τόσες φαν και δεν τον υποστηρίζουν πια..... τεσπα, τουλάχιστον έχω το καινούργιο mv των JYJ που βγήκε χθες να μου φτιάχνει τη διάθεση... :P, και τα καινούργια tattoo του Jaejoong :P [SPOILER][IMG]http://i1219.photobucket.com/albums/dd426/K-Lucy/67282_1688544491323_1169037824_31911147_8145620_n.jpg[/IMG] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GblEVujdkx4[/youtube][/SPOILER]
Nov 02 2010 23:29
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lucy Heartfilia

Τα εμαθα πως δεν τα εμαθα βρε Lucy...Στην αρχη ημουνα καπως έτσι :frozen: μετά κάπως έτσι :cry5: αλλά μετά το ξεπέρασα!!Δεν λέω ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ αλλά δυστυχώς οι fangirl φαντασιώσεις μου είναι αυτό μόνο απλές φαντασιώσεις.Δεν συνφωνώ με όσα του κάνουν οι κορεάτισες fans και με όλο αυτό το κράξιμο που έχει φαεί πάντως..NO WAY!! Eλεος ανθρωπος είναι και αυτός οπως και η κοπελα του που μονο δεν την εχουν αποκεφαλισει ακομα!!!Τελος παντων εγω συνεχίζω να είμαι HUGE SHAWOL no matter what!! Εσυ βρε ακομα να το ξεπερασεις?Δεν λεω ολοκληρος jonghyun ειναι αλλα τι να κανουμε..Τον προλαβε αλλη!!:nanana: Τον καιμενο τον key σκεφτομαι εγω..που εχασε το ζευγαρι του!!XDD [IMG]http://i1013.photobucket.com/albums/af253/flashedlove/tumblr_ku6p6hOaMP1qzk8j4o1_250.gif[/IMG]
Nov 02 2010 19:43
Photo

τα έμαθες, δεν τα έμαθες τα νέα για τον Jonghyun?:cry:
Nov 02 2010 11:54
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Barbara

:hi: Barbara!! Kamsamnida για το link θα γινω μελος αμεσως!!Δεν το πιστευω οτι δεν το ηξερα οτι υπαχει τετοιο ελληνικο site!!! Ooo καταλαβα και εσυ τρελη fangirl σαν και εμενα!!Εγω παλι ειμαι πανω απο ολα shawol και ΕLF fan αν και η λατρευα μου για bigbang και τον gd ειναι εξισου μεγαλη!! Αγαπαω πολυ και τους tvxq thats for sure!!:blingeye2: Kαι παλι ευχαριστω για την ενημερωση τρεχω να γινω και εγω μελος!!Arigatou Arigatou fellow kpop lover!!XDD [IMG]http://images4.fanpop.com/image/photos/15300000/Kiss-from-Key-shinee-15363231-400-446.gif[/IMG]
Oct 19 2010 12:36
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → xkristinx

:hi: Mια χαρουλα και εγω!!Δυστυχως ναι που να μην αρχιζαμε!!Ηδη μου λειπει το καλοκαιρι!!:if: Μμμ καλουτσικα τα πηγα και εγω νομιζω μπορουσα να τα παω και καλυτερα!!Υπαρχει χορος για βελτιωση νομιζω!!:hot: Οmo τελεια!!Θα το δω συντομα και θα σου πω αμεσως!!:ureshii: Τιποτα βρε δες και πες μου ποια σου αρεσε!!:gotit: Yeah i know live πραγματικα τα σπανε!!ΤΟΥΣ ΛΑΤΕΡΥΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!XDD Mmm ακουω απειρα kpop μουσικη απο περσυ που την πρωτοανακαλυψα!!Αγαπημενα μου kpop συγκροτηματα ειναι οι Shinee οι ΒigBang οι Super Junior oι Beast οι 2pm οι ss501 και απο κοριτσια λατρευω 2ne1 fx snsd kara και missA!! Εσυ τι αλλο ακους εκτος απο shinee??:joyful:
Oct 19 2010 12:18
Photo

xkristinx → Eleni~WaIKinG oN AiR~

γεια σ! μια χαρα!, εσυ τι κανεις?? αρχισατε μαθηματα ε? και εμεις :if: ετσι και ετσι πηγε η εξεταστικη :sigh2: ( που μυαλο να συγκεντρωθω με τοσο ωραια αλλα πραγματα!!!!!:P) εσυ, πως τα πηγες με την εξεταστικη? αχ ειναι οσο ωραιο ειναι και το hello baby!!!! εχουν πολυ γελιο!!! thanks για τις ταινιες 8α κατσω να τις δω!!! αστα , οταν ειδα το mv την ιδια αντιδραση ειχα, και χειροτερα!!!:yahoo: ειναι ακομα πιο τελειοι live!!!!!!!!!!!!:awww: απο μουσικη τι αλλο ακους???
Oct 18 2010 14:34
Photo

ssj2sanji → Eleni~WaIKinG oN AiR~

u bet:riiight:
Oct 08 2010 15:08
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → ssj2sanji

O.O Kai egw thelw!!Alla exw polla mathimata auton ton kairo gia na arxisw kainourgio anime!!:run: Skatozwh!!XDD An deis tipota kalo let me know!!^^
Oct 08 2010 14:44
Photo

αν μπορέσω 8α ρίξω μια ματια...τώρα τελευταία έχω αρχίσει παραπόλα anime(πήρα χτες την λίστα με τα καινούργια anime του 2010 και το torrent δουλεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο)XD
Oct 08 2010 14:13
Photo

XD Hai Hai live action yaoi!!Well αν ποτε θελησεις im the master senpai of bL movies!!XDD *just kidding!!* :kakaka:
Oct 08 2010 13:40
Photo

ooo sodaaa.dld yaoi live action XD.well never watched before:p
Oct 08 2010 13:32
Photo

[SPOILER]BL movies=Boys Love movies[/SPOILER] Ειναι βασικα σαν τα yaoi anime αλλα σε ταινιες και ειναι ασιατικες κυριως!:ureshii:
Oct 08 2010 13:27
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → xkristinx

Γεια σου και εσενα!!^^ Καλα μια χαρα ειμαι εσυ??*τωρα που τελιωσε η εξεταστικη ΜΙΑ ΧΑΡΑ αν και αρχισαμε μαθηματα παλι!!:sadist:* Για πες πως τα πηγες σε αυτην την εξεταστικη?Ελπιζω ολα καλα!!:gotit: Δεν το πιστευω!!!ΖΗΛΕΥΩ!!Εγω δεν εχω βρει ακομα χρονο να το δω!!:Crying2: Ανυπομονω!!Για πες ειναι οσο ωραιο ειναι και το hello baby??!! Kαι τις δυο αυτες τις ταινιες τις λατρευω!!*ειδικα το antique bakery!!my fav bl movie ever!!XDD* Λοιπον πρεπει οπωσδηποτε να το δεις το junjo romantica και το loveless θα σου αρεσουν πολυ αφου σου αρεσουν οι bl movies και απο bl επεισης εγω εχω δει το eternal summer που μ αρεσε πολυ τo takumi kun που ηταν τελιο!!:blingeye2: το ai no kotodama αλλα θεικο απο εκει!!XDD Eλπιζω να μπορεσεις να τα δεις καποια στιγμη!! Κyaaaa πως μου φανηκε??!!!ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!!και οι 5 ηταν θεοι σε αυτο!!Φτου φτου!!XDD Πραγματικα εχω δει το mv πανω απο 25 φορες!!Ειναι ολοι υπερβολικα kawai!!!Να υποθεσω και εσυ την ιδια αντιδραση ειχες!!XDD Οοο πρεπει να το δεις και σε live οπωσδηποτε!! [url]http://www.youtube.com/watch?v=guN5s6a_unU[/url]
Oct 08 2010 13:24