Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hitorinai Kokoro → Eleni~WaIKinG oN AiR~

yo~ friended back XD Α, και ήθελα να ρωτήσω~ Fave member in SID and SuG are Mao and Takeru, desho? Να ξέρω, να μην πλακωνόμαστε για τ'αγόρια μας =3333
Apr 22 2010 00:48
Photo

VampireGirlization → Eleni~WaIKinG oN AiR~

δεν τν μοιραζομαι!!!!!! αλλα νταξει θα κανω μια παραχωρηση κι ας με ποναει.... ας τν μοιρασουμαι!!!
Apr 21 2010 20:30
Photo

Lebw → Eleni~WaIKinG oN AiR~

Atsushi Sakurai τον λενε και τον λατρευω. *_* [ειναι αυτος που εχω και profile pic] Χαιρομαι που σου αρεσανε, ακου και τις αλλες που εκανα λινκ και πες μου. Τπτ! Feel free να με ρωτησεις οτι θελεις πανω σε j-music. ^^
Apr 21 2010 17:22
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Lebw

heys...Λοιπόν άκουσα τους Buck-tick και είναι πραγματικά πολύ καλοί(καταλαβαίνω γιατί σου αρέσουν!)αν και όντως είναι πιο dark αποτι συνηθίζω ν'ακούω εγώ!! Μαρέσει απειρά η φωνή του τραγουδιστή(btw πως τον λένε?)και τα τραγούδια romance και kagerou είναι θεικά!! thanx 4evrthing!!
Apr 21 2010 16:27
Photo

Να τους ακουσεις ειναι πολυ καλοι αλλα ειναι καμια σχεση με τα υπολοιπα που ακους μεχρι στιγμης. Εμμμ γυναικειο j-rock ε? Κοιτα τις μονες που ξερω και ακουγονται ειναι οι exist†trace οι οποιες ειναι πιο πολυ visual kei αλλα ειναι αρκετα καλες και εχουν και πολυ style. Εμενα μου αρεσουν αρκετα. Check them out: [url]http://www.youtube.com/watch?v=JiUB9y2I2s4[/url] Ολες οι αλλες που εχω δει ειναι ή solo ή ειναι πολυ χαριτομενιαρες.
Apr 21 2010 13:45
Photo

Ναι όντως έχουμε κάποια κοινά!!^_^ Αφού σ'αρέσουν οι BUCK-TICK τόσο πολύ πρέπει να είναι καλοί!! Θα τους ψάξω να δω αν μαρέσουν!!:ureshii: Και να σε ρωτήσω και κατί αλλό...ξέρεις κανά καλό γυναίκειο j-rock band γιατί όσο καιρό ακούω j-rock κανένα τέτοιο συγκρότημα δεν έχω βρεί:hmmm:
Apr 20 2010 23:08
Photo

Λοιπον εχουμε και λεμε: BUCK-TICK [τους λατρευω] MUCC GazettE LM.C Dir En Grey SuG, Gackt, Moi Dix Mois, SID, SCREW, Girugamesh, Miyavi, D'espairsRay, RENTRER EN SOI, Alice Nine... και οπως καταλαβαινεις πολλα αλλα. Παντως μπραβο συμπιπτουμε αρκετα!
Apr 20 2010 22:59
Photo

Α,τοτέ να γίνεις καμμενή!!:thatsit: Μμμ,λοιπόν μ'αρέσουν επίσης οι Dir en grey,SID,MUCC,ο miyavi,arabie,gazette,nightmare,arashi,zoro αλλά οτί και να ακούσω είμαι πάντα SUG καμμένη!XD Εσύ??
Apr 20 2010 22:41
Photo

Τιποτα. ^^ Ε, ενταξει δεν ειμαι και υπερβολικα καμμενη αλλα μου αρεσουν πολυ! Τι αλλο ακους?
Apr 20 2010 22:27
Photo

heys!thanx για το add!:gotit: Και εσυ sug fan ε?? (ΑΓΑΠΑΜΕ TAKERU!!:blingeye2: ) Χάρηκα!^-^
Apr 20 2010 22:21
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → VampireGirlization

^-^(just joking!) Αντέ ας τον μοιραζόμαστε και οι δυο!!:ureshii:
Apr 20 2010 22:11
Photo

Aκους SuG βλεπω... Go Girl Go Go!! ^^
Apr 20 2010 21:59
Photo

VampireGirlization → Eleni~WaIKinG oN AiR~

εγω τον ειδα πρωτη... χα0χ0α0χ0αχ οκ οτι πεις!!!(για το ματι αναφερομαι)
Apr 20 2010 20:40
Photo

GhostPrince → Eleni~WaIKinG oN AiR~

:kakaka:...okie ^^
Apr 18 2010 22:22
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → GhostPrince

Τι sorry καλέ για το late replay εγώ είμαι late τρείς μέρες!!:hot: Θα τα λάβω όλα υπόψη μου ειδικά το clannad γιατί όντως μ'αρέσουν αυτά!!XD Θα σου πώ και την γνώμη μου μόλις το δώ!! thanx για τις προτάσεις!!:gotit: τα λεμέ!!
Apr 18 2010 22:05