Community Status Updates
Yoruichi → Night Wizard Seal
Και εγω ευχαριστω, μου εδωσες τρομερη πληροφορια για το τεταρτο βιβλιο της Lian Heαrn. Πες μου μονο οτι εχει Takeo και Kaede και ειμαι κομπλε χεχε :)
May 01 2010 16:41
Night Wizard Seal → Yoruichi
Ακιρβώς. Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Την ταινία σήκωσε τα κόκκινα φανάρια την έχω δεί. Μου άρεσε πολύ γιατί απλά λατρεύω τον ασιατικό κινηματογράφο, αλλά και πάλι δεν ήταν τόσο τέλειο όσο το βιβλίο. Τέτοια βιβλία μου αρέσει να τα διαβάζω και να τα ξαναδιαβάζω. Αυτό για την ηθοποιό ομολωγώ δεν το ήξερα :)
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και Καλό μήνα και Πρωτομαγιά και σε εσένα :)
May 01 2010 15:32
Καλημερα, καλη Πρωτομαγια και καλο μηνα :D Με τα βιβλια μπορεις να φανταζεσαι τα πραγματα, εσυ φτιαχνεις την εικονα και αυτο ειναι η μαγεια του βιβλιου και γι αυτο θα ειναι παντα καλυτερα απο καθε ταινια. Παντως ο σκηνοθετης (Kaige Chen) ειναι καλος, εχει κανει και αλλα ταινιακια και ειναι και φιλαρακος του Zhang Yimou (εγγυηση μωρε :P). Ουτως ή αλλως ειναι ασιατικος κινηματογραφος, οπως και να το κανεις εχουν αλλη οπτικη απο τον δυτικο κινηματογραφο, ελπιζω να μην σε απογοητευσει χεχε. Παιζει και η Gong Li (η Hatsumomo αν εχεις δει τις αναμνησεις μιας γκεισας) η οποια btw παιζει και στο Raise the red latern (το αλλο βιβλιο που διαβασες) το οποιο το σκηνοθετησε ο Yimou, η εγγυηση που λεγαμε παραπανω. Αυτααααααα! υπεραναλυση σου εκανα χεχε :P
May 01 2010 10:05
Συνήθως, έτσι γίνεται. Το βιβλίο περιέχει θα έλεγε κανείς, (μάλλον περιγράφει) γεγονότα με τέτοιο απίστευτο τρόπο, που εμένα αυτό μου έμεινε.
Αλλά αφού είναι παλία ταινία μπορεί να είναι καλή. Έτσι και εγώ δεν έχω προλάβει να την δώ.
Apr 30 2010 23:01
Καλησπερα :) Απο οσο γνωριζω μονο αυτη η εκδοχη υπαρχει και οντως βγηκε το 1993. Κατα τη γνωμη μου τρομερη ταινια. Οπως σου ειπα ομως δεν εχω διαβασει το βιβλιο. Οπως συμβαινει με πολλα βιβλια μπορει η ταινια να μην ειναι του επιπεδου του.
Apr 30 2010 18:50
Καλησπέρα :) Μου απάντησες για το βιβλίο "Αντίο Παλακίδα μου". Ότι υπάρχει και ταινία. Ηθελα να σε ρωτήσω, μόνο μια εκδοχή υπάρχει; (που βγήκε νομίζω το 1993-1994) ;
Δεν το έχω πολύ ψάξει...
Apr 30 2010 18:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed