Community Status Updates

BoredForLife → Botsun
Cats and gals ineed , τα διάβασα όλα τα τσάπτερ που βρήκα (29) και το λάτρεψα :P

BoredForLife → Botsun
Xαχα είναι η ιδέα μου ή το Nyan Koi το έχει κάνει παρωδία το Gintama?? :P

BoredForLife → Botsun
Ααα οκ :p Sorry νόμιζα πως είναι απο έναν χαρακτήρα σε άλλο παιχνίδι και είπα μπας και είσαι fan :P

Affwys → Botsun
na se kala,elpizw na to apolauseis.torrent 8a vreis sto isohunt kai sto demonoid.me

Botsun → Vagelio
[QUOTE]Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση.
[/QUOTE]
Ισχύει,κι είναι σημαντικότερο,όταν αυτό γίνεται,σε μία χώρα,όπου η μουσική της βιομηχανία κατακλύζεται,ως επί των πλείστων από Visual Kei συγκροτήματα κι από φυλετικά υπερβατικούς καλλιτέχνες.

Vagelio → Botsun
Moυ τα λέει εκείνος ο φίλος μου που σπουδάζει πληροφορική στα ΙΕΚ Τ^Τ (φαντάσου δλδ πόσο πιο δύσκολα πράγματα θα βάζουν στα ΤΕΙ, τρομακτικό).
Όχι αλλά τώρα τους έμαθα, και η μουσική τους μου θυμίζει soundtrack από games και anime με meiji/bakumatsu era stuff =w= (τα χαλαρά τους κομμάτια μου αρέσουν λίγο παράπανω από τα πιο δυνατά).
Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση.:ureshii:

Botsun → Vagelio
xaxaxaa !! Ασε,στο πρώτο εξάμηνο μέχρι να μάθω την C,μου βγήκε η Παναγία....Άκυρο,αλλά τους ξέρεις αυτούς ; [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x_CzD0GBD-4[/YOUTUBE]

Vagelio → Botsun
Πρέπει να θέλουν πολλούς αλγόρυθμους όλα αυτά. Ψαγμένα πράγματα, πιστεύω πιο εύκολα θα τα έβγαζα πέρα με το excalibur πάρα με γλώσσες προγραμματισμού και αυτούς τους παλμογράφους XD.

Botsun → Vagelio
Ναι,σε εβδομαδιαία βάση,έχουμε να ετοιμάσουμε τουλάχιστον,ένα πρόγραμμα στην C/C++,ανάλογα,πάντα,με τα κέφια του καθηγητή.Έπειτα,έχουμε και τα κλασσικά φύλλα έργου στα Ηλεκτρονικά.Το πιο ενδιαφέρον εργαστήριο.του εξαμήνου,είναι αυτό,της κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.Στο οποίο,καλούμαστε να κατασκευάσουμε έναν,ψηφιακό παλμογραφό,ο οποίος θα πρέπει να συνδέεται στο laptop-Η/Υ.Κι όπως καταλαβαίνεις,το παίζω και Μαστρο-Ανδρόνικος ! :P