Jump to content

Community Status Updates

Photo

BoredForLife → Botsun

χαχα ,ναι ήταν πολύ καλο :P ξέρεις πότε βγάζουν καινουργια?
May 25 2011 14:57
Photo

BoredForLife → Botsun

Cats and gals ineed , τα διάβασα όλα τα τσάπτερ που βρήκα (29) και το λάτρεψα :P
May 25 2011 14:06
Photo

BoredForLife → Botsun

Ωραια , ωραια άλλο ένα will see για το καλοκαίρι :P
May 24 2011 19:25
Photo

BoredForLife → Botsun

Ωραίο φένεται πάντως θα του ρίξω ένα βλέφαρό (γάτες :P)
May 23 2011 20:43
Photo

BoredForLife → Botsun

Xαχα είναι η ιδέα μου ή το Nyan Koi το έχει κάνει παρωδία το Gintama?? :P
May 23 2011 19:43
Photo

BoredForLife → Botsun

Ααα οκ :p Sorry νόμιζα πως είναι απο έναν χαρακτήρα σε άλλο παιχνίδι και είπα μπας και είσαι fan :P
May 23 2011 19:41
Photo

BoredForLife → Botsun

Να σου πω , το username σου απο που βγαίνει?
May 23 2011 19:16
Photo

Botsun → Affwys

Το βρήκα και κατεβαίνει !!! :bike: :D
May 16 2011 19:49
Photo

Affwys → Botsun

na se kala,elpizw na to apolauseis.torrent 8a vreis sto isohunt kai sto demonoid.me
May 16 2011 17:39
Photo

Botsun → Affwys

Thanks man !! Θα το τσεκάρω σίγουρα ! :)
May 16 2011 16:29
Photo

Botsun → Vagelio

[QUOTE]Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση. [/QUOTE] Ισχύει,κι είναι σημαντικότερο,όταν αυτό γίνεται,σε μία χώρα,όπου η μουσική της βιομηχανία κατακλύζεται,ως επί των πλείστων από Visual Kei συγκροτήματα κι από φυλετικά υπερβατικούς καλλιτέχνες.
May 11 2011 18:14
Photo

Vagelio → Botsun

Moυ τα λέει εκείνος ο φίλος μου που σπουδάζει πληροφορική στα ΙΕΚ Τ^Τ (φαντάσου δλδ πόσο πιο δύσκολα πράγματα θα βάζουν στα ΤΕΙ, τρομακτικό). Όχι αλλά τώρα τους έμαθα, και η μουσική τους μου θυμίζει soundtrack από games και anime με meiji/bakumatsu era stuff =w= (τα χαλαρά τους κομμάτια μου αρέσουν λίγο παράπανω από τα πιο δυνατά). Είναι ωραίο να βλέπεις καλλιτέχνες που κάνουν την διαφορά με την μουσική τους και όχι με την εμφάνιση.:ureshii:
May 11 2011 16:38
Photo

Botsun → Vagelio

xaxaxaa !! Ασε,στο πρώτο εξάμηνο μέχρι να μάθω την C,μου βγήκε η Παναγία....Άκυρο,αλλά τους ξέρεις αυτούς ; [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=x_CzD0GBD-4[/YOUTUBE]
May 09 2011 22:57
Photo

Vagelio → Botsun

Πρέπει να θέλουν πολλούς αλγόρυθμους όλα αυτά. Ψαγμένα πράγματα, πιστεύω πιο εύκολα θα τα έβγαζα πέρα με το excalibur πάρα με γλώσσες προγραμματισμού και αυτούς τους παλμογράφους XD.
May 09 2011 22:42
Photo

Botsun → Vagelio

Ναι,σε εβδομαδιαία βάση,έχουμε να ετοιμάσουμε τουλάχιστον,ένα πρόγραμμα στην C/C++,ανάλογα,πάντα,με τα κέφια του καθηγητή.Έπειτα,έχουμε και τα κλασσικά φύλλα έργου στα Ηλεκτρονικά.Το πιο ενδιαφέρον εργαστήριο.του εξαμήνου,είναι αυτό,της κατασκευής ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.Στο οποίο,καλούμαστε να κατασκευάσουμε έναν,ψηφιακό παλμογραφό,ο οποίος θα πρέπει να συνδέεται στο laptop-Η/Υ.Κι όπως καταλαβαίνεις,το παίζω και Μαστρο-Ανδρόνικος ! :P
May 08 2011 02:17