Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχαχα !!!! Κρύβε λόγια,κρύβε λόγια......| Όλα τα είδα και απο εσένα πήρα την ιδέα για το δικό μου! ;)
Sep 29 2011 21:16
Photo

Botsun → iristella

Οκ,sorry,σήμερα μερακλώσαμε επικίνδυνα.... Για πότε λες ;
Sep 29 2011 21:14
Photo

iristella → Botsun

Ναι *drools* Mε το μαλακό όμως από εδώ και πέρα okie?
Sep 29 2011 21:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Πάντως το θεματάκι με το Beelzebub ακόμα δεν το παρατήρησαν! xD Ε θα με πεις μόνο εμείς πατάμε εκεί μέσα απ'ότι φαίνεται τελικά! Χα χα, ωραία, υπέροχα! Α, και τσέκαρε το γκρουπ άλλη μία τώρα! ;) Kαι φυσικά είδες τι γράφει κάτω από το δικό μου user, έτσι?
Sep 29 2011 21:10
Photo

Botsun → iristella

Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Θες σοκολατόπιτα στο Ψυρρή,σαν ένδειξη υποτέλειας και ευγνωμοσύνης,που δεν έφαγε warn ολόκληρη η φαμίλια ;
Sep 29 2011 21:09
Photo

iristella → Botsun

[I]Junpei[/I]: Primo, [B]bossu[/B] [I]Kai[/I]: [B]Storm guardian/right hand man[/B] [I]Fallen_Angel_Itachi[/I]: [B]Sun guardian[/B] [I]The Truth[/I]: [B]Rain guardian[/B] [I]DiamondsofBlood[/I]: [B]Cloud Guardian[/B] [I]Jorg[/I]: [B]Mist guardian. [/B]Από την όλη φάση δεν κατάλαβα Χριστό. XD
Sep 29 2011 21:06
Photo

Ε χε χε...όλοι μαζί τώρα~!
Sep 29 2011 21:06
Photo

Τσέκαρε κάτω από το username το τίτλο ! XD Ζήτησα,από την Ιρι,αν το βρει να μου το στείλει.
Sep 29 2011 21:00
Photo

Botsun → iristella

Θα γίνει κι αυτό,αρκει να βρούμε Δεληολάνη κάπου που να μας βολεύει όλους. Ρε,σ'ενα από τα ποστς που έσβησες,υπήρχε και η ιεράρχηση της Pestoallagenovese φαμίλιας.Μήπως μπορείς να το βρεις ; Υ.Γ. Τουλάχιστον παραδέξου ότι είχε φάση το mafia theme ! :P
Sep 29 2011 20:59
Photo

:nanana: Ναιιιιιι~! Αλλά δεν πειιράζει ρε, θα το ξαναβάλουμε στο καινούργιο groupπου έγινε, θα κάνουμε ένα topic που θα λέγεται familia! xD
Sep 29 2011 20:57
Photo

iristella → Botsun

Θα περιμένεις για πολύ ακόμη. :) Kαι μου χρωστάς (μαζί με τις άλλες τις τσαπερδόνες) ένα κάρο του παππού για ψυχική οδύνη από το KHR manga thread. :P
Sep 29 2011 20:56
Photo

Ρε,σήμερα το λιώσαμε με το mafia theme !! XD XD XD Κρίμα που η ιρις μας έσβησε την Ιεραρχία!
Sep 29 2011 20:56
Photo

Botsun → Phantom Duck

ΟΟΟΟΟΟΟοοοο μεγάλε και τιτανομέγιστε πάπιε ! Μήπως θα μπορούσες να μας φτιάξεις ένα sub-forum για το Katekyo Hitman Reborn ? E ; Καταπληκτικέ admin ;
Sep 29 2011 20:42
Photo

Botsun → iristella

Καλά είμαι,καααααθομαι και περιμένω ν'αρχίσει η εξεταστική ! Ευχαριστώ,για τις πληροφορίες.Πάω να πρήξω τον πάπιο.
Sep 29 2011 20:38
Photo

iristella → Botsun

Oh hiz. Καλά είμαι εσύ? Πάνω κάτω είναι οι εξής. Mεγάλο fanbase, οngoing anime και manga και αρκετό υλικό για συζήτηση. Δεν είναι απόλυτα τα παραπάνω βέβαια. Αν υπάρχουν αρκετά άτομα τα οποία θέλουν κάτι τέτοιο μπορείτε να το συζητήσετε με τον παπιό. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να φτιάχνω subfora οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο όn that one. :)
Sep 29 2011 20:33