Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Kenny
[QUOTE]Top Poster: Kenny (7.205)[/QUOTE]
[CENTER][IMG]http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/234/997/eaf.jpg[/IMG][/CENTER]

Botsun → plotolp
Στην Μυτιλήνη το λέμε συχνά,οπότε μου βγαίνει κάπως πιο φυσικά,απο το να τον πω "βλάκα". :P

plotolp → Botsun
[QUOTE=junpei;565383]
[SPOILER=4]Πόσο γκασμάς παίζει να'ναι το παλικάρι! XD
Την βλέπεις,πως την μία μέρα έρχεται χτυπημένη,την βλέπεις την μεθεπόμενη ότι έρχεται χιλιομπανταρισμένη και στο τέλος βλέπεις ότι δεν έρχεται καθόλου κι αντί να την αναζητήσει με την πρώτη,κάθεται και περιμένει κανα-δυο μέρες και μετά πάει και την βρίσκει μέσα στο αίμα.Ε,δεν είναι τελείως γκασμάς ;[/SPOILER][/QUOTE]
Εντάξει γέλαγα κανά πεντάλεπτο!:hahaha::hahaha: Άκου γκασμάς! Πόσο καιρό είχα να ακούσω αυτήν την ατάκα?:D

Botsun → Jorg
Μην ακούς τί λενε οι κακές γλώσσες!
Δεν αντιγράφω κανέναν.Μόνο σας κατασκοπεύω!! :P

Kenny → Botsun
Πάντα. Έχω σκεφτεί να αρχίσω να χρεώνω μάλιστα, γιατί είναι πολλά τα έξοδα τον τελευταίο καιρό. :P

Botsun → Kenny
Ναι,το πρόσεξα σήμερα που έγραφα ένα μάθημα.... Τ__Τ
Α! Ρε τελικά,είναι πολύ χρήσιμο το mangaupdates.Στην αρχή,το'χα τελείως για τα μπάζα,αλλά τώρα μόνο από εκεί,ενημερώνομαι!

Kenny → Botsun
Χρησιμοποιείς, υπερβολικά συχνά, τα κόμματα. Το 'χεις, προσέξει; :P

Jorg → Botsun
Και εμένα το cosmos ήταν που με πρόσταξε να τις βάλλω στο profile μου. :P
Μια χαρά πάει, αν και μπορώ να πω πως έχω κουραστεί αρκετά. Ευτυχώς έμεινε λίγος καιρός ακόμα.

Botsun → Kamen Tantei Zura
O Jorg:
[QUOTE]Συννενοημένοι είστε με τη Zura και μου κάνετε like την ίδια στιγμή τις ίδιες φώτο; XD
[/QUOTE]
:hahaha:

Botsun → Jorg
xaxaxa!!! XD
Για να σου πω,την αλήθεια.Οχι.
Αλλά μου τις εμφάνισε πρώτες-πρωτες στον τοίχο μου και καταλαβαίνεις,ένιωσα το cosmos να με προστάζει να τις κάνω like. :P
Πως πάει το διάβασμα ;

Jorg → Botsun
Συννενοημένοι είστε με τη Zura και μου κάνετε like την ίδια στιγμή τις ίδιες φώτο; XD

Botsun → Mad_Hatter
Σε νιώθω....
Ισχύει,βέβαια τα μισά νήματα από εκεί,εδώ θα τα κλείδωναν,αλλά τεσπα.
Άκυρο,είναι που'ναι περίεργος ο Togashi,το αφήσανε κι οι mangastream,άντε να βγάλουμε νόημα τί γίνεται! XD