Jump to content

Community Status Updates

Photo

eyl → ma_foteini

είναι τρομερά διαφορετικό απο οποιοδήποτε άλλο κομικ, ταινία, manga, anime, σειρά που είδα. όχι τόσο ως προς το θέμα αλλά ως προς τα συναισθήματα που μου προκαλεί. δεν είναι τυχαίο που το "μότο" μου προέρχεται εκ στόματος aghnar : "αν ήμουν σταγόνα δροσίας θα έβρισκα καταφύγιο σε ένα φύλλο απο χορτάρι, όμως είμαι απλά ένας άνθρωπος κ σε κανέναν κόσμο δεν έχω θέση".
Jul 01 2011 12:25
Photo

ma_foteini → eyl

άτιμοι δε λες τίποτα! κρίμα πάντως, αυτή η σειρά έχει κορυφαίο σχέδιο, χαρακτήρες, ανάπτυξη, τραγωδία που είναι απλά...κρίμα να υπάρχει μόνο σε μια γλώσσα.
Jun 30 2011 10:55
Photo

eyl → ma_foteini

κ όλοι μου έλεγαν για την αγγλική έκδοση αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι το τέλος το τευχος 17. μόνο στα γαλλικά υπάρχει το τέλος με τον Ακατανόμαστο (λατρευω το όνομα). άτιμοι κ οι άγλλοι εκδότες!
Jun 30 2011 06:49
Photo

ma_foteini → eyl

[QUOTE]όταν κατάλαβα οτι πια δεν θα μάθω ποτέ το τέλος των μεταβαρόνων εκτός κ αν μάθω γαλλικά ήθελα να βάλω τα κλάματα. μετά μου πέρασε. κ ας μην μάθω το τέλος[/QUOTE] god, i thought i was the only one! παίζει να είσαι το πρώτο άτομο που ακούω ότι στεναχωρέθηκε για τους μεταβαρόνους/ ή έστω ότι το παρακολουθούσε.. άτιμη εκδοτική, άτιμη. /a tear dropped
Jun 29 2011 23:44
Photo

meidei → ma_foteini

Αυξάνονται τα διαθέσιμα, ενώ υπάρχει ήδη αρκετή ποικιλία στα αγγλικά βιβλία. Αλλά ναι, δεν είμαι ακριβώς early adapter.
Jun 24 2011 18:50
Photo

ma_foteini → meidei

ναι αμέ, και να βρίσκεις άνετα ελληνικά εβοοκ;; ψώνισες από σβέρκο! αν και γίνονται φιλότιμες προσπάθειες από τις εκδοτικές... από την άλλη, a gadzet is a gadget and the more the merrier!
Jun 24 2011 18:19
Photo

meidei → ma_foteini

Δεν είδα κάπου να γράφει, παρά μόνο την ημερομηνία έκδοσης του ιαπωνικού πρωτότυπου, και ότι είναι η Α' επανέκδοση. Τελικά έπρεπε να κάνω οικονομίες και να πάρω εκείνο το τελευταίο bebook από το κατάστημα. Δεν νομίζω να υπάρχουν ebook με άκοπες σελίδες.
Jun 24 2011 18:04
Photo

ma_foteini → meidei

[QUOTE]Εγώ θα περίμενα ότι αν σου βγει όλη η παρτίδα σκάρτη, την πετάς/ανακυκλώνεις.[/QUOTE]no no no, σε καμία περίπτωση δεν είναι σκάρτη παρτίδα. Αυτός ο τύπος [URL="http://voltitses.blogspot.com/2011/02/blog-post_13.html"]εδώ[/URL] δίνει κάποιες εξηγήσεις. Ίσως παλιά να ήταν θέμα εξοπλισμού του τυπογραφείου. Και αναφέρω ξανά το παλαιό της έκδοσης -αλήθεια, είναι όντως του 1991 το βιβλίο σου;
Jun 24 2011 17:41
Photo

meidei → ma_foteini

Λες ε. Βιάστηκα... ας τους αφήσω κανένα δυο μήνες, να τελειώσουν τη πασιέντζα τους, μην την αφήσουν στη μέση :D (Εδώ από την άλλη άκρη του κόσμου στο Χονγκ Κονγκ μου απαντούν μέσα σε 4 ώρες...) Και αυτό τώρα είναι νόμιμο; Ήταν προαιρετική κάποτε η κοπή των σελίδων; Εγώ θα περίμενα ότι αν σου βγει όλη η παρτίδα σκάρτη, την πετάς/ανακυκλώνεις.
Jun 24 2011 17:31
Photo

ma_foteini → meidei

ε, τώρα, άμεσο customer support από ελληνικό ηλ.κατάστημα; τσκ τσκ τσκ... [SIZE="1"](είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι όλη η παρτίδα έτσι. τα βιβλία τυπώνονται σε μεγάλο αριθμό ανά έκδοση, δεν κόβουν τις σελίδες στα μισά και στα άλλα μισά κάνουν διάλειμμα για καφέ)[/SIZE]
Jun 24 2011 16:57
Photo

meidei → ma_foteini

Και πάλι, θα μπορούσαν να απαντήσουν και να μου πουν κύριε, δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Που πιστεύω πώς είναι, εκτός πια κι αν ήταν όλη η παρτίδα στην ίδια κατάσταση. Αυτό με την σχολική βιβλιοθήκη είναι γνωστή εμπειρία. Είχαν ένα Τσόμσκι εκεί, με άκοπες σελίδες πάλι... Υποθέτω ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Θα κόβω καθώς διαβάζω.
Jun 24 2011 14:40
Photo

ma_foteini → meidei

για να μην είμαι οφτόπικ στο θρεντ: Οι άκοπες σελίδες είναι θέμα του εκδοτικού οίκου, δεν μπορεί να κάνει κάτι το μαγαζί γι' αυτό. Και σε καμία περίπτωση δεν είναι άχρηστο! Βέβαια πλέον είναι σπάνιο να βρεις βιβλίο με άκοπες σελίδες, πιο παλιά (καμιά 10ρια+χρόνια) ήταν αρκετά συχνό φαινόμενο - ας όψεται η σχολική μας βιβλιοθήκη και τα "ευχάριστα" διαλείμματα που μου χάρισε κόβοντας σελίδες. Ίσως η χρονολογία έκδοσης του βιβλίου να δικαιολογεί το γεγονός (η εκδοτική δίνει το 1991). Πάρε χαρτοκόπτη ή στην χειρότερη μαχαίρι φαγητού με ίσια λάμα και στρογγυλή μύτη(από εκείνα που έχουν όλες οι μαμάδες στην Κύπρο με το άσπρο/καφέ χερούλι) και οπλίσου με προσοχή.
Jun 24 2011 11:19
Photo

ma_foteini → Anelis

i know, i know...όχι καλέ. απλά ξαφνιάστηκα με το copy/paste της λίστας ακριβώς τη στιγμή που έφτασα σε εκείνη τη σελίδα! my dear, it's history in the making! ο ζε λολς!
May 05 2011 21:14
Photo

Anelis → ma_foteini

Χαχαχαχαχα, σοζ, αλλά φαίνεται και από κάτω ρε! Θες να το σβήσω να μην μείνει στα "πρακτικά"; Δεν θες να είσαι μέρος της ιστορίας που θα αποτελέσει αυτό το θρεντ για τις επόμενες γενιές χρηστών;
May 05 2011 19:28
Photo

BoredForLife → ma_foteini

Bah άστο εντελώς, το καταφερα! Thx ρε συ :P
Apr 05 2011 23:16