Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → jetpilot

Κατάλαβα πάνω κάτω τι ψάχνεις, αλλά δυστυχώς θες [B]και[/B] shonen στυλ OP [B]και[/B] σύντομο και κάτι τέτοιο δεν ξέρω αν υπάρχει. :/ Το FT ήταν ότι πιο κοντά σε αυτό μάλλον, μετά imo σε κάπως κοντινό κλίμα υπάρχει το Naruto, μιλώντας για νοήματα και μάχες. Το FMA από την άλλη, αν και παραμένει shonen και πάλι, έχει το πλεονέκτημα να είναι και σχετικά σύντομο (που είναι και αυτό που θες), αλλά ταυτόχρονα και κάπως πιο σοβαρό στα νοήματα, που δεν νομίζω είναι κοντά στο shonen που ψάχνεις εσύ. Έχει τις καλές μάχες του και κάποιες μάλιστα είναι πολύ πορωτικές (όπως αυτή που σποϊλαρίστηκες από την sig μου, η αγαπημένη μου της σειράς :P), αλλά το όλο κλίμα είναι πιο πολύ καλογραμμένο και με λιγότερα flaws, παρά με επικές και άπειρες αναμετρήσεις και φάσεις των άλλων shonens. Την ιστορία του FMA λογικά θα την ξέρεις λίγο έως πολύ αφού το άρχισες, οπότε no reason να σου κάνω περίληψη, αλλά θα σου πω απλά ότι κάποιες ιδέες που είχε μέσα τις βρήκα υπαρκτές και στην πραγματική ζωή (και once again ξαναλέω ότι, όντας πιο σύντομο και καλογραμμένο, έχει λιγότερα κενά και ενοχλητικά στοιχεία από τα μεγάλα shonen, παραμένοντας shonen πάντα). To sum it up, μεταξύ Naruto και FMA νομίζω είναι οι επιλογές σου. Naruto για κάτι πιο κοντά στο OP και FMA αν θες κάτι πιο σύντομο και σοβαρό. Και μια τελευταία συμβουλή: κι εγώ όταν τελείωσα το OP νόμιζα ότι τίποτα άλλο δεν θα μου άφηνε τις ίδιες εντυπώσεις και μετά είδα τόσες άλλες σειρές και αναθεώρησα. Και πάλι λέω ότι το Naruto σε αρκετά σημεία (άλλα όχι όλα) μου άρεσε πιο πολύ του OP... κοινώς, μιας και είσαι ακόμα καινούριος στον χώρο, εγώ προτείνω Naruto για συνέχεια. :P Καλή επιλογή να πιάσεις μόνο manga αν όντως βαριέσαι τα μαλλιοτραβήγματα. Εγώ από την άλλη, μόνο για τα μεγάλα shonen (γενικά, όχι μόνο τα 3), μου αρέσει να βλέπω και πόσο καλή μεταφορά έχουν κάνει, οπότε παρακολουθώ τόσο τα anime τους όσο και τα manga όσων έχω πιάσει ως τώρα. Kinda suicidal αλλά με αντάμειψαν με πολύ καλές φωνές ηθοποιών, soundtracks και animated καταστάσεις so far και δεν το μετάνιωσα. iOS έχω όντως, αλλά δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο app που ζητάς δυστυχώς, δεν μου χρειάστηκε ως τώρα γιατί σπάνια διαβάζω manga στο iphone και όποτε το κάνω μου αρκεί το safari. Για όλα τα υπόλοιπα pc. Και τέλος τι είχε το σχέδιο του Naruto και σε χάλασε ρε συ; Παίζει να σε παραξένεψε λόγω του ότι έχεις συνηθίσει των OP και FT που έχουν συγγενικό και διαφορετικό σχέδιο, αλλά αν πιάσεις κι άλλα manga θα δεις ότι του Naruto θεωρείται πιο "νορμάλ" συγκριτικά με αυτά τα 2. XD [B] EDIT:[/B] Χωρίς να το έχω διαβάσει, δοκίμασε και το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1150"]Rave Master[/URL] αν θες. Πρόκειται για την προηγούμενη δουλειά του mangaka του FT και σκοπεύω να το πιάσω κάποτε μελλοντικά. Λογικά θα έχει κοινά στοιχεία με FT και πιθανώς OP. Είναι και ολοκληρωμένο, με 35 volumes. :) [B]EDIT2:[/B] Επίσης θεωρώ απόλυτο must των battle shonen fans και το Dragon Ball Z, αν δεν το έχεις ήδη δει.
Aug 05 2010 18:31
Photo

jetpilot → Zoro

Περι Naruto / Bleach, αν και πιστευω οτι θα μου ταιριαζαν πολυ περισσοτερο σαν shonen for the time being, δεν θελω να τα ξεκινησω γιατι ειναι πολυ μεγαλα. Μονο στην ιδεα του μεγεθους, βαριεμαι. 500+ chaps :S Θελω κατι πιο αμεσα κατανοητο. Btw, κοιταξα τυπικα το τελευταιο chap του Naruto. Tι σχεδιο ειναι αυτο ;; :SS
Aug 05 2010 17:48
Photo

jetpilot → Zoro

Ναι, τελειωσα με FT, το οποιο μου φανηκε (και ειναι) μια αναλαφρη ιστοριουλα, θυγατρικη του OP. Αλλα αυτο μου αρεσε. Οπως σου ειχα πει και παλιοτερα, μετα απ'το OP τα υπολοιπα θα φαινονται να χωλαινουν στα ματια μου. Με το FT βρηκα αυτο που χρειαζομουν. Τελος ομως μ'αυτα και ειπα να δω τα επομενα. Πριν συνεχισω, να πω οτι πλεον συνεχιζω με manga, αποκλειστικα. Τα fillers, η αυξημενη διαρκεια και αρα το τραβηγμα για να βγει το 20' με κανουν να βαριεμαι την ιστορια σε anime. Πιο αμεσα τα πραγματα στα manga. Δεν περιμενα οτι θα πω ποτε τετοιο πραγμα :P Βλεποντας για manga ηθελα και θελω ακομα κατι κοντα στο στυλ των OP/FT. Ξεκινησα μεν FMA απο ενδιαφερον για την υποθεση αλλα θελω να δω και κατι αλλο. Το FMA so far (chap 10) αν και αρεσει σαν ιστορια, δεν με εξιταρε διαβαζοντας το, ακομα. Πιο πολυ ιστορια βλεπω και η δραση δεν με αγγιξε οσο οι σκηνες του FT. Βεβαια, βλεποντας κλιπακια απο το anime (οπως αυτο της sig σου) βλεπω κατι καλο. Ελπιζω να το νιωσω και στο manga συνεχιζοντας το διαβασμα. For now : a) what's closer to OP/FT b) few words 'bout FMA αν θυμαμαι καλα εχεις iOS, right ? Εχεις υπ' οψιην σου 'κανα app για manga ; Το Manga Rock βρηκα μονο. Εκλεισε και το σχετικο section του OneManga :/
Aug 05 2010 17:42
Photo

Zoro → jetpilot

Είπες να με συμβουλευτείς ξανά μετά το FT, ε; Παρών και ακούει! :P Μόλις είδα το post σου και καταρχάς, αν και ψιλοάσχετο, έχω να σου προτείνω το [B]αγαπημένο[/B] μου manga, το Berserk, να πορωθείς για τα καλά! Βέβαια δεν είναι για όλους και μιλάμε για dark fantasy seinen, οπότε δεν ξέρω αν θα σου αρέσει, αλλά αν θες κάτι σκοτεινό και με splatter, αλλά με ταυτόχρονα πολύ καλή μεσαιωνική ιστορία (έχει μπόλικα στοιχεία μέσα) βρήκες το επόμενο σου, είναι το αγαπημένο μου άλλωστε, όπως σου είπα. Δεν είναι ούτε τρομερά ψαγμένο, ούτε και mindless splatter ή με shonenιστικη ιστορία. Εναλλακτικά αν θες πάλι shonen διαλέγεις μεταξύ Fullmetal Alchemist ή D.Gray-man που τα έχω και διαβάσει και στα προτείνω με τα 1000, ειδικά το πρώτο, όπως και επίσης Rurouni Kenshin που είναι στα μελλοντικά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Επίσης υπάρχουν οι επιλογές που σου πρότειναν οι άλλοι αν και πάλι θες κάτι άλλο. Πάντως πως και αποφεύγεις NaruBleach; Για OPtard μου φαίνονται οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για συνέχεια. Ειδικά το Naruto (το άλλο δεν το έχω διαβάσει ακόμη) είναι πολύ ωραίο σε αρκετά σημεία, ενώ σε άλλα μου αρέσει και πιο πολύ του OP σκέψου. :)
Aug 05 2010 15:25
Photo

jetpilot → Zoro

SOS SOS, help needed ! *Manga_recommendations*
Aug 05 2010 12:06
Photo

jetpilot → Zoro

Δεν εχει μικρη-μεγαλη. Διαλεξα την Wendy και οπως εγραψα, την παιρνω μικρη μικρη γιατι μετεπειτα εχουν και αποψη :P Προφανως, μου αρεσε η εμφανιση της στο Edoras, που δειχνει τι περιμενει το μελλον της το οποιο εγω κλεινω απο τωρα χο χο χο
Aug 02 2010 13:53
Photo

Zoro → jetpilot

Και ούτως ή άλλος η Hancock τελευταία έχει γίνει υπερβολικά πολύ Luffy fangirl, ελπίζω να την σώσει ο Oda σιγά σιγά πιο κει, δεν λέω καθόλου αλλά με μέτρο (λίγο ιεροσυλία αυτό που λέω, αλλά δεν βαριέσαι... :P). Αν κατάλαβα καλά την μικρή Wendy διάλεξες πάντως, ε; My pedobear sense is tingling. XD
Aug 02 2010 13:49
Photo

jetpilot → Zoro

Ναι, kinda, 194 chaps ηταν αρκετα για ξεκολημα :) Mira σκεφτομουνα (η Jubia εχει επιθετικα ματια, δεν φερνει τοσο σε αισθησιακη γυναικα) αλλα το μελλον της Wendy φτανει πολυ, παρα πολυ ψηλα IMO :)
Aug 02 2010 13:41
Photo

Zoro → jetpilot

Χο χο, τι λέει, βλέπω ξεπεράσαμε πλήρως τον χαμό της Hancock στο thread, ε; Καιρός ήταν. :D Υπήρχαν Jubia και Mirajane ελεύθερες πάντως (Erza και Lucy είναι πιασμένες), δεν περίμενα τόσο κόλλημα με Wendy (εκτός κι αν με ένα όνομα πιάνεις και τις 2 version της). XD
Aug 02 2010 13:38
Photo

Zoro → jetpilot

Χαχα πες τα, αν και μην νομίζεις ότι απέχει τόσο πολύ το anime... πάνω από μισό χρόνο (και κάτι, αν βάλουν fillers) δεν έχει απόσταση. Λες να έχεις κάνει 2 παιδιά ως τότε; Δεν σε είχα για τόσο γόνιμο. :P XD Ελπίζω να εξελιχθεί σε πολύ συγκινητικό flashback το επόμενο, όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει.
Apr 21 2010 22:36
Photo

jetpilot → Zoro

ενα εχω να πω, το 582 οταν (θα χω κανει 2ο παιδι μεχρι τοτε) βγει στο anime θα πεσει απειρο κλαμα .- τα 'χει πει ο Τερζης [url]http://www.youtube.com/watch?v=_9HXYTHC_qY[/url]
Apr 21 2010 22:28
Photo

Zoro → jetpilot

Έτσι όπως με ρώτησες για το 582 νόμιζα ότι εννοούσες αν βρισκόμαστε στο chapter 582 στο OP τώρα, μετά διαπίστωσα ότι εννοούσες αν θα βγει σήμερα (το οποίο βγήκε btw). :P Κι εγώ και τα 2 τα παρακολουθώ, το anime έχει κάνει πολύ θετικά βήματα στα τελευταία επεισόδια, το σχέδιο και οι μουσικές είναι πολύ καλά, αλλά βγάλανε και το ελάχιστο αίμα που έχει στο manga, οπότε σε κάποιες φάσεις παραμοιάζει ψεύτικο που οι χαρακτήρες τρώνε ένα χτύπημα που θα σκότωνε οποιονδήποτε και την βγάζουν με μερικές μελανιές... στο σύνολο το manga αξίζει πιο πολύ, απλά στο anime έχει πολύ ωραία soundtracκ και in-fillers (δλδ που σχετίζονται με κάποια canon γεγονότα που δεν είδαμε στο manga, και όχι τα ξεκάρφωτα fillers) και αξίζει επίσης. Το fanservice είναι καλό και στα 2 πάντως... και imo ξεπερνάει άνετα του OP. ;) Άντε στο επεισόδιο 10 στο anime εμφανίζονται o Sieglein (που μετά γίνεται γνωστός με άλλο όνομα) και ο Luxus (το avatar μου), χαρακτήρες κλειδιά για τα επόμενα arcs.
Apr 21 2010 21:51
Photo

jetpilot → Zoro

δεν ειμαι σιγουρος οτι επιασα την απαντηση για το πρωτο. Τα παω παραλληλα. Ειμαι στο 3ο του manga και στο 2ο του anime. Στο manga η Lucy ειναι better by far, imo.
Apr 21 2010 21:11
Photo

Zoro → jetpilot

non-otaku mod: Που ζεις άνθρωπε μου, 21 Απρίλη έχουμε σήμερα. :P otaku mod: Ναι, αυτό. ;) Έτσι, τέτοια να ακούω... είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, μιας και έχει αρκετές ομοιότητες με OP (και Naruto). Απλά αν σου φανεί πολύ παιδικό/slow στην αρχή μην το παρατήσεις, όπως και το OP (καθώς και όσα shonen έχω πετύχει ως τώρα) θέλει λίγο χρόνο για να μπει στα καλά... πιο κει μετά όμως εμφανίζονται πολύ kewl χαρακτήρες (και ανατροπές), όπως αυτός του set μου. Btw anime ή manga έπιασες; PS: Lucy ftw indeed, αλλά πιο κει εμφανίζονται και καλύτερες!
Apr 21 2010 20:44
Photo

jetpilot → Zoro

btw, fairy tail ξεκινησα. Αναγκαστικη η συγκριση Natsu - Ace με γνωστο αποτελεσμα :P Lucy FTW !
Apr 21 2010 20:26