Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

spartankid → iris 生活 kurosaki

από bleach ποιό soul slayer(κατάνα) είναι το αγαπημένο σου ;
Φεβ 22 2010 22:30
Φωτογραφία

Angelcross → iris 生活 kurosaki

η αμα θες μπορω να σου πω απο που τα κατεβασα
Φεβ 22 2010 22:30
Φωτογραφία

εχεις τιποτα κανενα msn να στα στειλω ??
Φεβ 22 2010 22:28
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → spartankid

σκοπευω μολις "τελειωσω" το bleach να το δωω
Φεβ 22 2010 22:27
Φωτογραφία

πάντως όταν ξεμπερδέψεις από τις πολλές υποχρεώσεις δες death note πολύ θα κάψεις εγκέφαλο κανονικά πόρωση για όλους
Φεβ 22 2010 22:23
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → Angelcross

αχχχ με συγκινεισ :'( το 8ελωωωω x)
Φεβ 22 2010 22:23
Φωτογραφία

εχω κατεβασει και το ost της ταινιας ,καλα ναι ειδικα στο τελος που ειναι ο zack και η aerith και χαιρετανε τον clound ειναι τελειο
Φεβ 22 2010 22:21
Φωτογραφία

χαχαχα αλανι :P
Φεβ 22 2010 22:21
Φωτογραφία

χα εντάξει και καλά θα κάνεις θαυμάζω τα παιδιά που καίγονται στο διάβασμα δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα ποτέ να ανοίξω βιβλίο και την βγάζω σε σχολή για φύλακες meh να φανταστείς ορθογραφία έμαθα τον τελευταίο χρόνο μέσα από τα forums :P
Φεβ 22 2010 22:20
Φωτογραφία

ΦΥΣΙΚΑ!!! εδω εχω δακρυσει και στο τελος :P ασεε :P
Φεβ 22 2010 22:14
Φωτογραφία

16-17 δευτερα λυκειου τελοσπαντων! εγω εχω ενα χρονο -.- και 8ελω στο χρονο που μου εχει μεινει μεχρι να ξεσκιστω στο διαβασμα τ χρονου να δω οσο περισσοτερα μπορω -.- xD
Φεβ 22 2010 22:13
Φωτογραφία

αα ναι ειναι και εκεινη η λεξη διαβασμα...καποτε πρεπει να το κανω και εγω ..χαχα,εε ναι τη ταινια δε θα εχω δει ,οπως θελεις την εχω δει ,απο κινιματογραφο,στο pc ,ενταξει ταινιαρα ομως ..εσυ?
Φεβ 22 2010 22:12
Φωτογραφία

xD έγω τα τελευταία τέσσερα χρόνια έμαθα τον όρο anime βέβαια πάντα καταλάβαινα την διαφορά μεταξύ τους από κάποια anime που έβαζε παλιά η tv πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται ;
Φεβ 22 2010 22:11
Φωτογραφία

και εμενα τ πρωτο ηταν:P μπα δν παιζει να ξεκινισω γιατι δν προκειται να ανοιγω βιβλιο >.< την ταινια να φανταστω την εχεισ δει ε?
Φεβ 22 2010 22:08
Φωτογραφία

χαχα εμμ κοιτα παντα μ ελεγαν γ ναρουτο κ ετσι κ εγω ελεγα τι παπαριες ειναι αυτες? αλλα μια μερα κατεβαζε ο αδερφος μου αβερτα ναρουτο κ ετσι ΞΕΚΙΝΗΣΑΑΑ και μετα αρχισε και το κολλημα :)
Φεβ 22 2010 22:07