Jump to content

Community Status Updates

Photo

Napster → iris 生活 kurosaki

Απαπαπα...να'σε καλα. Μου εφτιαξες την μερα. ^_^ Ετσι, οταν βλεπω LoD fan απο Ελλαδα τρελενομαι. xD Ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι. Αντε να βγει και το 2ο. :P Υ.Γ. Η Rose τα σπαει!!!
Jun 30 2010 17:36
Photo

iris 生活 kurosaki → Napster

ΝΑΙ ΝΑΙ!! τρελη φαν φιλε μ οχι απλα :P
Jun 30 2010 17:28
Photo

Napster → iris 生活 kurosaki

Οπα, Οπα ειπα!!! LoD fan??? Υ.Γ. Πες ναι, πες ναι....xD
Jun 30 2010 16:46
Photo

iris 生活 kurosaki → matassos

χαχαχα απο τοσο νωρις; αι μπες μσν απο εκει ν μιλαμε καλυτερα :P
Jun 30 2010 14:54
Photo

matassos → iris 生活 kurosaki

και γω κατι παρομοιο επαθα.. ασε που επρεπε να κοιμηθω..
Jun 30 2010 14:44
Photo

χθες μ κλεισε η μανα μ τ ρουτερ γ αυτο βγηκα απο μσν:sigh2:
Jun 30 2010 14:04
Photo

χαχαχα καλημερα!! ΧD ελα δωσε μσν ν συνενοηθουμεε κ εμεις XD
Jun 28 2010 14:39
Photo

ναι τρελη συνενοηση! αφου καμαρα θα ημαστε ολοι -_-' τεσπα συνενοησου! ουτος η αλλος με τον βαγγελη θα με και γω, σου εξηγησα πως θα μαι για να ξερεις πως θα μας καταλαβεις στο μπουγιο, αντεε καλυνυχτα!~
Jun 28 2010 00:10
Photo

χαχαχαχα εε ξερω γω χαχαχαχαχα καλα κανεις εγω δεν ξερω θα χω ασπρη κατα πασα πιθανοτητα!!! xD κ ειπα λογικα θ φορω εις τη κεφαλι μ μια ασπρο μπλε κορδελα χοχοχο οποιος μ καταλαβε μ καταλαβε.... αλλα περιμενω να συννενοηθω καλυτερα μ τ hellboy αν κ θ ρθω μ 2 φιλους μ αλλα κλαιν xD
Jun 28 2010 00:04
Photo

α τον Μι-δελτα (just keeding xD) , ναι τα ιδια μυαλα κουβαλαμε.. γιατι μαυρα γιαλια φοραω (μειωποιας) ε εκτος και αν εχει τοσο ηλιο που δεν την παλευω και φοραω ηλιου.. και μπεζ τσαντα γιατι μπεζ τσαντα εχω (σχολικη) και σε καθε μιτινγκ την κουβαλαω λογο ανταλαγων βιβλιων-σι ντι και κουβαληματος διαφορων... δεν καταλαβα, τι δεν καταλαβες?? εχεις κατι με την τσαντα μου? :Ρ
Jun 28 2010 00:01
Photo

καλα μ τ hellboy εχω συνενοηθει Β) χαχαχ γτ μπεζ τσαντα κ μαυρα γυαλια;;;
Jun 27 2010 23:56
Photo

ετσι ετσι! 8-) οσο για το μιτινγκ, μιας και σε καταλαβα "ανχωμενη" αν ειναι βρες εμας και σε γνωριζουμε εμεις στους υπολιπους (εγω και hellboys), ε λογικα θα με καταλαβεις απο την ηλικεια, μαυρα γιαλια-μαλια και μπεζ τσαντα..
Jun 27 2010 23:52
Photo

iris 生活 kurosaki → Paprika!

χαχαχα ναι μωρε :)
Jun 27 2010 21:22
Photo

Paprika! → iris 生活 kurosaki

[COLOR=black]Κι εγώ μια χαρούλα!!...Μια και δεν είχα να κάνω κάτι ιδιαίτερο σήμερα, είπα να περιηγηθώ λίγο στα forums!... :) Προς το παρόν, ψάχνω μερικές πληροφορίες για πρόσφατα manga!!! (Συνήθως διαβάζω shoujo)!...Οπότε, πάσα πληροφορία δεκτή..χε...χεεε!!![/COLOR] ;) ;)
Jun 27 2010 21:05
Photo

iris 生活 kurosaki → Paprika!

χαχα ολα καλα!! εσυ; :) τιποτα μωρεε ^^
Jun 27 2010 20:59