Community Status Updates
GhostPrince → zennith666
σ'αυτο 8α συμφωνισω...ο μαιν ειναι οτι να νε....και ο χαρακτηρασ μου 8υμιζει naruto ωρες ωρες :kakaka: δν ξερω γιατι, αλλα εχει φαση οσο προχωραει(το ανιμε γενικα) :P σιγουρα 8α λεγε πιο πολυ αν ελεγε ο μαιν καλυτερα παντος :P τι αλo? :o
Oct 09 2011 22:50
zennith666 → GhostPrince
Εγώ το ΗχΗ δεν μου άρεσε για να το δω με ξενέρωσε τό ότι ο πρωταγωνιστής είναι ένα παιδάκι με ένα καλάμι ψαρέματως γενικώς μπορεί να το δώ αργότερα... αυτά!!
Oct 09 2011 22:45
GhostPrince → zennith666
i see :P ετσι πως το πες, u confused meh :3
και λ0λ, καλα το lucky star δν υπαρχει, αναρωτιεμαι πως τ'αντεξα και το δα ολο εγω, χαχα, οτι οτι δν ειναι καλο xD τωρα βλεπω huster x hunter και special A λιγο :P
Oct 09 2011 22:32
zennith666 → GhostPrince
Οχι official παίζω και βλέπω τα περισσότερα ongoing + lucky star.To τελευταίο σιγά σιγά γιατί καίει κύτταρα!!!
Oct 09 2011 22:18
GhostPrince → zennith666
για να λες ετσι να φανταστω δν παιζεις σε official ε? xDD
αλλα nice :P απο ανιμε τι βλεπεις? :thatsit:
Oct 09 2011 21:12
GhostPrince → Maffy
καλα σε 1 μερα ουτε εγω καταφερει XDD στο λυκιο εγω δν πολυ επεζα games...κατι ψοφια στη πρωτη μονο... και nice, καλα εισαι :P
8ες και ονειρο εσυ :hahaha: αλλα 8α8ελα να μου το στηλεις αυτο, το orchestral ver. :himitsu:
κιεγω το παλιο hunter βλεπω τωρα...8α δω οταν το τελιωσω μπορει να πιασω και το new :P
shakuga no shana, εισα το πρωτο επ. αν κιεχω πσιλοξεχασει το story....παει καιροοος που τα δα XDD κατι ελεγε η αρχη παντος, ισος να κανω κν rewatch στο τελος της προιγουμενης σεασον (αν βρω το χρονο) :oo:
yea, indeed :P και λογικα no anime tommorow, λεω να κατσω να καω λιγο στο maya, με φαγανε τα anime και τα manga τελευτεα και τον εχω αφισει τον char στη μεση (κανοντας μια σκατουλα τη μερα :Crying2: ) xDD
και μολις ειδα το psi-brain το 2ρο επ. [SPOILER]τελικα ειναι wtf το ανιμε, γινανε ancient puzzles απτην αιγυπτο τωρα....Yu-gi-ooooooooooh :3[/SPOILER]
Oct 09 2011 21:09
Maffy → GhostPrince
Game σε μια μέρα δεν έχω καταφέρει. Το πιο κοντά που΄χω φτάσει είναι 3 μέρες εν περίοδω εξετάσεων 1ης λυκείου όταν έπαιξα το KH x) Και το KH2 κάπου στις 3 μέρες πήρε κι αυτό. Μετά δεν πολύεπαιζα παιχνίδια κονσόλας και τώρα τα κρατάω αργά αργά xD
Κι εννοούσα 5 χαρακτήρες μαζί στην προκειμένη περίπτωση αλλά ναι και γενικά έχω πολλά ταυτόχρονα παιχνίδια 8D Σήμερα έπαιξα KH Re:Coded μετά από μήηηηνες (είχα κολλήσει σε ενά σημείο Τ.Τ) και μετα από καμιά 5αρια άχρηστες προσπάθειες πέρασα το σημείο για να βρω ένα γιγάντιο heartless να με περιμένει. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε Sora heartless. Το νικάω. Μεταμορφώνεται σε 3 Sora heartless. Τους νικάω. ΞΑΝΑμεταμορφώνονται σε 3 Sora heartless. Toυς νικάω. Ξανάρχεεται το γιγάντιο heartless και μαζί έρχεται κι ο Mickey και μαζί ελευθερώνουμε ένα μικρό heartless κι εκεί που περίμενα να είναι κι αυτό δύσκολο, τελικά ήταν πανεύκολο αι τελείωσα! Κι εκεί που έμοιαζε λες και τελείωσα το παιχνίδι, ο Riku ανακαλύπτει νέο κόσμο και με στέλνει -.- Σταμάτησα να παίζω >_>
Κι η μελωδία του "To Zanarkand" είναι απλά υπέροχη. Είχα βρει μια version κανονικής ορχήστρας και τ'άφησα να παίζει όλο το βράδυ xD Δυστυχώς δεν είδα κανένα όνειρο με τον Tidus T.T
Δεν έχω κάτσει να διαβάσω ούτε το manga ούτε να δω το πρώτο anime οπότε το άφησα. Δε με τρέλαινε να το δω έτσι κι αλλιώς xD Εγώ ξεκίνησα την τρίτη σαιζόν της Shana! Κι αν κι η δική μου σχολή ξεκινάει, πάντα ξέρω να φτιάχνω χώρο! Δεν έχει την τρελή δουλειά εκτός εξετάσεων έτσι κι αλλιώς xD
Oct 09 2011 20:57
zennith666 → GhostPrince
ΥΟ ΜAN τι λέει εδώ εγώ λιώνω λιγο WoW και animes gia βράδυ μιας και δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα !!!
Oct 09 2011 20:20
GhostPrince → Maffy
:kakaka: :riiight: κιεγω κατι παρομοιο ειχα πα8ει με το l2 τοτε...το χα καψει εκεινη τη χρονια...αλλα νταξει ευτυχως το σταματησα πριν το λυκιο εγω :kakaka: :himitsu:
και λ0λ, καλη εισαι εσυ xD :kill4u:
καψιμοο XDD 8α σ δινα point αν εβγαζες game σε μια μερα XD αν και το κανα εγω με το crisis core στο psp, σε 3 μερες και ουτε βγηκε :run: duodecim το dessidia δν λες? κιαυτο ισος να βγαινει γρηγορα...αν και δν το χω παιξει >.> and...u must be crazy....με 5 μαζι??? :oo: and...ετυχε να βω στο topic με τα game ost's....με ξαναπορωσες με το Zanarkand...kono...kono...."..." xD
αρχισα κ το hunter x hunter btw :3 (αν κι'απο με8αυριο...δν 8α χω το χρονο που χα τους τελευτεους μηνες...ξεκιναω με τη σχολη...να δω κ πως 8α ξανασυνη8ισω να ξυπναω νωρις παλυ, που βγηκανε πρωινες οι ωρες >.>) no more καψιμο ;3
Oct 09 2011 18:45
Maffy → GhostPrince
Εγώ είχα το δικό μου κόλλημα με ένα άκυρο mmo και είχα κολλήσει για τα καλά xD Αναγκαστικά, κατά την περίοδο της τρίτης λυκείου (το παιχνίδι το'παιζα γύρω ένα χρόνο ή δύο) έκοψα να παίζω γιατί μου κλείδωναν τον υπολογιστή αν και κάθε φορά είτε έσπαγα τον κωδικό ή τον έβρισκα... Καλές μέρες :drink: Ευτυχώς όταν πέρασε ο καιρός, είδα πόσο άχρηστο ήταν το παιχνίδι και καλά έκανα και δεν έπαιζα άλλο xD
Kαι καλά εννοείται ότι είναι special απλώς ελπίζω να έχει καλό λόγο που είναι σπέσιαλ κι όχι απλώς έτυχε όπως έγινε με τον Sora >_> *dislike
Kάθισα χτες το βράδυ κι έπαιζα το duodecim μπας και το τέλειωνα κι αυτό μία μέρα και μιας κι ήταν η bonus day αλλά στο τελικό boss δεν έφτασα Τ.Τ Στην αρχή χάθηκα αλλά μετά βρήκα το δρόμο και μερικές ώρες αργότερα τελείωσε η bonus day και σταμάτησα γιατί παίρνει αιώνες να κάνεις lvl up χωρίς bonus και παίζω με 5 ταυτόχρονα T.T
Oct 09 2011 07:58
GhostPrince → Maffy
I see, εγω απτην αλη εχω xbox360, (ασχετο αν εχω νατανιξω αποταν εβγαλα το FF13) αλλα τεσπα...ας ελπισουμε να βγει το versus στο ps3 μονο >.<
με το Lineage ειχα φαει αρκετο καψιμο εγω μια περιοδο στο γυμνασιο, αν και πεζαμε αρκετοι τοτε :P wow...κιεγω τα ιδια, το χα δει λιγο αλλα δν με τραβηξε, οποτε τσουκ xD τοτε ητανε πανω κατω π σταματησε και το καπψιμο αλλα np xDD (ητανε που μετακομισαμε κιολας τοτε >.<)
και παντα ο μαιν στα games ειναι αυτο το οτι να νε εκλεκτη περιπτωση...:blush2: ειδικα στα rpg τετιου στυλ :if::kakaka: αλλα οκ, δν με χαλαγε ποτε αυτο XDD
and really?? δν το χω δει αυτο(I didnt know :if:) :PP
P.s: set completed....finally :P
Oct 08 2011 17:03
Maffy → GhostPrince
Nope, σκοπεύω να πάρω όταν βγει το vs13 πιθανότατα.... αν φανεί καλό xD
Eίχα παίξει lineage για ελάχιστο χρονικό διάστημα όταν μια φίλη μου, μου έδωσε ένα ελληνικό σέρβερ αλλά δε με κράτησε και wow είχα παίξει ένα demo αλλά mehhh δε με τρελαίνει αλλά ναι δε βλέπω ότι είναι δημοφιλές εδώ γύρω xD Και τώρα που πρόσεξα το video που σου'στειλα, οι φωνές ακούγονται διαφορετικές. Στο δικό μου παιχνίδι ακούγονται ακόμα πιο γελοίοι xD Kaι ναι, εγώ κι η φίλη μου τον λέμε Tidus Wannabe aλλά όχι, τον Sora δε μου τον φέρνει xD Αλλά όπως σχεδόν σ'όλα τα παιχνίδια, είναι μια special existence αλλά δεν ξέρουμε ακόμα γιατί xD
Kaι τελικά για το Ρ4, υπάρχουν κι άλλα anime aπ΄τα παιχνίδι! Είχα δει ένα "Persona: Trinity Soul"
Oct 08 2011 16:35
GhostPrince → Maffy
:kakaka: , ε ναι, δν πολυ λεει, ουτε εγω ξερω κανεναν που να εχει >.< (κιουτε εγω εχω) :P but... εχεις PS3? :Q
καλα δν ειναι και τοσο χαλια, αλλα ειναι αυτο, οχι τοσο κλ γραφικα, κιοτι ειπα πιο πριν γ μι τα χαναλεω xD πιστευω, λογικα 8α χει ζητηση στη japan, αλλα ευρωπη..δνν ποσο μαλλον ελλαδα, εδω ειμαστε κολημενοι με τα wow και τα dota, & τα l2, οποτε αντε 1 χτους χιλιους να χει ff acc :hihi2: δν ξερω κανενα παντος....και το πσιλοβαρε8ηκα κιηδη το game >.<
ναι αστα...μια χαρα char ητανε, το κανανε Xmen :hihi2: αυτο δν πολυλεει, ανεβασει και τη δυσκολεια του παιχνιδιου, αλλα σιγα XD Και λ0λ, επικ το link :hihi2: τρελος ο τυπος εντελος :kakaka: , ο μαιν παλυ μου 8υμιζε Tidus σε μυξη με τον μαιν απτο KH :blurah5:
yey :3
Oct 08 2011 15:15
Maffy → GhostPrince
Haha, ναι το 2 aν θυμάμαι καλά και μου'χε κάνει εντύπωση κι εμένα xD Στο μεταξύ στο τσακ είμαι να φτιάξω psn account και να κατεβάσω ότι μου λείπει αλλά δε θέλω και κανένας φίλος μου δεν έχει /ο/ (τουλάχιστον που να μένει Ελλάδα αλλιώς it's a bitch να στέλνεις χρήματα εκτός). Και κρίμα το 14 το'χα περάσει για αρκετά καλούλι (απ'ότι είχα διαβάσει xD).
ΑΝD IKRRR! Ο Snow φαινόταν τόσο cool και τώρα έγινε τόσο gay ;-;
Όσο για το SH, ναι είναι περίεργο<3 Αλλά τόσο κωλοτέλειο την ίδια στιγμή xD Δες [url=http://www.youtube.com/watch?v=a4CWnIsE7HY&feature=autoshare]αυτό[/url]! Αυτό που σιχαίνομαι βέβαια είναι ότι τα save points δεν κάνουν heal ή τπτ Τ.Τ
Να γιατί δεν το'χω πετύχει! Πάντα το μπερδεύω μ'άλλο anime που΄χει παρόμοιο τίτλο /ο/
Kι έλα λίγο ακόμα και θα τελειώσει όλο το σετ! xD
Oct 08 2011 14:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed