Community Status Updates
Zoro → GhostPrince
Ναι και 'γω για αντιγραφή OP το είχα αρχικά και τελικά συμπέρανα ότι έχει στοιχεία και από OP και από Naruto. :P
Ωστόσο δεν λέω πως είναι αντιγραφή, έχει καταφέρει να φτιάξει έναν κόσμο όλο δικό του o mangaka και με πολύ ενδιαφέρον, απλά εμφανέστατα είχε και κάποιες επιρροές.
Καλά μωρέ γενικά, πριν λίγο καιρό ξεμπέρδεψα με εξετάσεις (μέχρι τις επόμενες που έπονται σύντομα) και θα πιάσω Bleach όπου να 'ναι.
Mar 19 2010 23:24
GhostPrince → Lucy Heartfilia
:riiight: xD εγω μια χαρα ^^ φτιαχνω ενα 8εμα που χω στο Γραμικο σχεδιο =)
8α παω να διαβασω λιγο berserk se ligo xD τι λεει εσυ?
διαβασα σημερα και το τελευτεο chap tou OP ....^^ btw τοσο καιρο δεν σε χω ροτησει το name σου x);)
Mar 19 2010 23:17
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Γεια σου!!! Ολα καλα ευχαριστω εσυ;;; Στην Αλγεβρα ουτε αριστευσα ουτε πατωσα οποτε καπως καλα (ας πουμε)
Τι νεα;
Mar 19 2010 22:16
GhostPrince → Zoro
a nice ^^ γενικα για το berserk παντος εχω ακουσει πολυ καλα λογια....=) και νομιζω αξιζε τον κοπο να το ξεκινησω....αν κιακομα στο 47μο chap. ιμε με χι ποροσει =)
καλα το FT οντος οι περισοτεορoi char. τα σπανε ^^ εμενα btw μ'αρεσει ο gray ws fav ...αλλα μοσους ειπες μαρε΄σουν ολοι σκεδον ...xD (εντομεταχυ πριν κσεκινησω να το διαβαζω το FT μαυτα που ακουγα πιστευα οτι ητανε αποτθχημενη αντιγραφη του OP...xaxa...ala daxi ta spa to manga telika ;)isos na to vaza sta top mou after all xD anyway εσυ πος τα πας? (απο ανιμε-manga...bla bla....) XD;P
Mar 19 2010 20:05
Zoro → GhostPrince
Berserk είναι το αγαπημένο μου manga so far, ελπίζω πως θα σου αρέσει μέχρι τέλους.
FT πάω πάρα πολλούς χαρακτήρες, γενικά πιστεύω ο mangaka φτιάχνει και καλούς "καλούς" και κακούς (:P), αλλά έχω σαν πρώτο τον Luxus, μιας και μου αρέσουν οι cool χαρακτήρες επί το πλείστον. Επίσης πάω Mistgun, Gildartz, Gazille, Mira, Erza, Jubia, Lucy, Gerard, Gray και άλλους αρκετούς. :)
Mar 19 2010 16:04
GhostPrince → Zoro
ναι τα σπα οντος...κιεγω τα χω τελιωσει....αν και τωρα διαβαζω berserk ...με χι τραβηκσει XD και εχω μινει λιγο πισω στο FT :P btw απο FT πιος char σ'αρεσει? =)
Mar 19 2010 14:04
Zoro → GhostPrince
Heyz dude, όλα καλά, άλλαξα όντως το name όπως είδες, δεν την πάλευα άλλο με το παλιό. :P
Πέραν αυτού διάβασα και όλο το Fairy Tail που λέγαμε, πολύ καλή σειρά για shonen... είναι στις αγαπημένες μου so far. :)
Mar 19 2010 13:33
woo ~ akasuki power XD αν και νομιζω οτι ζαλιζει λιγο :hihi2::blurah5:
anyway.....τι νεα? ;p btw πως τα πηγες στα αλγεβρα? =P
Mar 19 2010 02:07
GhostPrince → Zoro
hiz...τι γινεσαι man? btw αλαξες το name σου? XDD
anyways τι λεει? ...
Mar 19 2010 01:09
Phantom Duck → GhostPrince
Από anime / manga από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω, η λίστα δεν έχει τελειωμό. Από κόμικς πάλι διαβάζω αρκετά πράγματα, όμως τα Disney είναι η μεγάλη μου αγάπη, όπως πιστεύω φαίνεται.
Mar 18 2010 00:42
το λατρευω το death note οποτε μαλλον θα μου αρεσει και αυτο... Συγνωμη αλλα πρεπει να κλεισω τωρα... :( ΑΑΑ και καλη επιτυχια για την Δευτερα :)
Mar 17 2010 21:29
xaxa ti n pw? XD
ναι ειναι πολυ καλο.....ειναι στο σκεπτικο του death note βεβεα...αλα πολυ διαφορετικο :) υμμ...bleach 8ελς πολθ να αρχισω ....γιατι μου την εχει βαρεσει το ανιμε με τα over 9000 fillers XD αλα το βλεπς για πιο μετα :\ διαβαζω berserk kai akumetsu idi ayto to kairo.. xaxa...tespa
Mar 17 2010 21:26
hahahaha επισης!!! φυσικη :terror2: σημερα εγραψε σταθμιστηκο ολη η 1 λυκειου στης θετικες επιστημες σε οτι εχουμε κανει απο την αρχη της χρονιας και στην φυσικη οι μισοι δεν μπορεσαν να λυσουν μιση ασκηση, ολοι μας βλεποντας την μια ασκηση σκεφτομασταν, αντε παμε στην επομενη κατι θα καταλαβω συνεχιζοντας ετσι με ολες καταληγοντας να μην γραψουμε σχεδον τπτ :Crying2:
Αλλα γενικα καλα (τροπος του λεγειν)
Οταν διαβαζα το ΟΡ επινα χυμο και στην τελευταια σελιδα πνιγηκα και μονο το καλαμακι δεν καταπια...
Το akumetsu λεω να το αρχισω και εγω, αφου τελιωσω bleach πρωτα... kalo einai?:hmmm:
Mar 17 2010 21:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed