Community Status Updates
Tea-chan → red pyramid
LMAO!!!
Μη μου βάζεις ιδέες, κακομοίρη... θα το κάνω καμια ώρα και θα σε κατηγορήσω για εγκέφαλο στις αχρές!!
Jul 20 2008 21:02
red pyramid → Tea-chan
''είσαι ένας''
κόκκινος πυραμιδούλης? :P:P
Ε, μπορείς να βρείς τρόπο να αντδράσεις. Πάρε ένα yaoi fangirl, δες την σε μία καρέκλα και βάλε την να βλέπει όλο Hellsing, πρώτα τη σειρά, τα OVA, μετά να ακούσει τα soundtrack, να δεί και συνεντεύξεις του mangaka και αν σε πεί ξα΄νά για yaoi εμένα να μη με λένε red pyramid :P
Jul 20 2008 21:00
Tea-chan → red pyramid
XD!!! Είσαι ένας...
Είπα εγώ ότι είναι κακό; Απλά έχω πήξει με αυτά σε όλα τα fandom και όταν τους λέω ότι δε μου αρέσουν, με περνάνε για τρελή! Σκας για δε σκας;;;
Jul 20 2008 20:56
red pyramid → Tea-chan
Δεν είναι κακό να τη βρίσκεις με yaoi (πάντα ήθελα να το πώ απο τότε που είδα την υπογραφή σου) :P:P:P
Jul 20 2008 20:52
a2a → red pyramid
Και πάλι καλά που έκανε μόνο το σταυρό του που είδε το εξώφυλλο με τους ματωμένους αγγέλους! Φαντάζεσαι να του έλεγα τι παίζει; Το είχα πει κάποτε στη γιαγιά μου και είχε ένα ύφος "Αυτά είναι του Σατανά" ένα πράγμα! :PPP
Jul 20 2008 15:08
LucyBR → red pyramid
hontou?? *blushes* same here!!! ;___; *gives cookie* sure!^^ whenever ur free gimme a call or whatever... :333
you beeet it's good!!! ειναι και τιγκα στα bishounen so double the win! XDDD
LOL! :pp k, got the message i'll use them! :pp
Jul 20 2008 00:14
red pyramid → a2a
Απλά το σταυρό του έκανε ο παπάς? χαχαχα, έπρεπε να ήμουν εκεί να έπεφτε τρελό δούλεμα. αχ, μόνο εσείς οι AS fans πέφτετε σε τέτοιες γαμάτες περιπτώσεις. :P:P:P
Jul 20 2008 00:01
red pyramid → LucyBR
Well, we missd ya here.....got to see ya one of da followin days?
Oh my god, a japanese show with 2 gys having lakers shirts.....damn that's good!
Ένα τελευταίο κουφό.....λόγο έλλειψης τόνων, εννοείς κάλος στον εγκέφαλο ή καλός στον εγκέφαλο? :P:P:P
Jul 19 2008 23:48
LucyBR → red pyramid
maaa neee... u know how shy i am...:emptyonexg1:
let alone that lately i'm fighting my insomniac vampyrism and it suxx... x__X
δυστυχως αυτο ειναι το κοντινοτερο screenshot που υπαρχει στο episode... :/ o συγκεκριμενος τυπας ειναι μελος ενος gang και εχουν παει και πλακωνονται με το παιδι με τη χακι μπλουζα και το υπολοιπο crew... :pp
in the same gang ειναι κι ενας αλλος τυπος που κοβω τις κοτσιδες μου οτι φοραει την εμφανιση του Kobe Bryant αλλα δε φαινεται και πολυ καλα στο screenshot γμτ... >.<;
glad to hear u're doing good!! =333/ and don't that, it happens every now and then! :3
Kamenashi Kazuya τον λενε, he's my favourite j-idol (και καλος στον εγκεφαλο οσο δεν παει! XDDD)
Jul 19 2008 23:34
red pyramid → LucyBR
hey, Lucy is here!!! ^^ Oh my lord!!! Αν έχεις και πιο κοντινή φώτο πεθαίνω να τη δώ! Θα τη κάνω άβαταρ σε λέω!
Καλά είμαι μωρέ, απλά ξαναρχισά να τρώω πολύ, πράμα ψιλο-κακό, αλλά θα το ξεπεράσω.
Ο ιάπωνας που βλέπω στη φώτο στο προφίλ σου ποιος είναι?
Jul 19 2008 23:11
LucyBR → red pyramid
*wavewave*
long time, no see! how r u??? ^^
ano ne, θυμασαι πριν απο καμποσο καιρο στο black hole που ειχες ρωτησει αν υπαρχει ιαπωνας jpop-ας με μπλουζα Lakers???
αν δεν ειναι jpop-ας και ειναι κομπαρσος σε jdorama πειραζει??? :pp
[IMG]http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/screenshots/vlcsnap-358715.png[/IMG]
Jul 19 2008 22:50
somnium → red pyramid
I greet ya. That pic was just... rock 'n' roll...
Λοιπον.... Ειναι λιγο ανορθοδοξο, αλλα 'tis the easiest way. Μιας κι δεν εχω το νεο κιν. μ' αφηνεις μια αναπ. να παμε για καναν καφε?
Jul 14 2008 14:14
red pyramid → iristella
καλύτερα, η ατάκα έγραψε :D ενιγουέι, δεν νομίζω να συνεχίσουν πολύ ακόμη, οπότε δεν θα ξαναχρειαατεί να τσαντιζόμαστε όλοι :)
Jul 13 2008 21:47
iristella → red pyramid
Ευχαριστω !!! Ειχα πει να μην εμπλακω αλλα δεν κρατηθηκα.......
Jul 13 2008 21:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed