Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → red pyramid

[url=http://ureshii-fansub.org/?p=365]Ureshii Anime Fansub » Blog Archive » Detroit Metal City Special[/url] Baaaaaakaaaaa! :bleh:
Aug 19 2008 00:45
Photo

red pyramid → Kenny

Χμ, απο ότι βλέπω μόνο σε manga υπάρχει, και ξέρεις ότι δε μπορώ τα σκάνς, είμαι τρου otaku εγώ :P θα δώ τι μπορώ να κάνω. The song spammer cannot leave without a song [url=http://www.youtube.com/watch?v=7IfIOswZa1o]YouTube - Kobe Simply the Best[/url]
Aug 19 2008 00:40
Photo

Kenny → red pyramid

Βρες και δες το Detroit Metal City όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Μια από αυτές τις μέρες θα ανοίξω και thread, αν και words fail to describe this pillar of AWESOME. :nod:
Aug 19 2008 00:33
Photo

Anyparktos → red pyramid

Heh,μιας και είδα και το post στο "currently watching anime" είπα να σου στείλω αυτό το link:[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4223[/url] Δες τα 3 διαφορετικά ratings που έχει η σειρά...Απ'ότι φαίνεται δεν είμαστε οι μόνοι που είχαν αυτή την εντύπωση!
Aug 18 2008 10:21
Photo

Anyparktos → red pyramid

Αυτο ηθελα να στο πω αν δεν το χω πει ηδη σε αντιστοιχο thread.Στην αρχη μιλαμε για fanservice με πολυ αργους ρυθμους,οριακα φετιχιστικο με τα φουστανια λαμπατερ κοκ,αλλα αργοτερα μπαινει δυνατα και με συναισθημα.Τουλάχιστον εμένα υπήρχαν φάσεις που με συγκίνησε και μου άρεσε αρκετα.Δλδ,δεν ηταν μονοδιασκεδαση αλλα και συγκινηση για μενα.Βεβαια,πάντα να έχεις υπόψη την υποκειμενικότητα που παιζει :P Αν θυμάμαι καλά το ενδιαφέρον έρχεται μετά το 5...Ελπίζω να βοήθησα dude :riiight:
Aug 17 2008 23:31
Photo

red pyramid → Animesuki

όχι καλέ, δές το, απλά δές και μερικά άλλα πρώτα. το azu,amga είναι θρησκεία απλά :D εγώ αυτό το καιρό λιώνω Revolutionary Girl Utena. στο προτείνω όταν τελειώσεις αυτά που βλέπεις τώρα, είναι υπέροχο πραγματικά.
Aug 17 2008 22:43
Photo

Animesuki → red pyramid

Σε ευχαριστω τοτε θα σε εμπιστευτω και δεν θα δω lucky star.:P Azumanga daioh το ειχα ακουστα αλλα νομιζα οτι δεν ηταν αρκετα καλο,αλλα βλεπω οτι πολυ το παρακολουθουν.
Aug 17 2008 22:38
Photo

red pyramid → Animesuki

Δε ξέρω αν είναι απο τα καλύτερα, εγώ πάντως που δεν είμαι και της κωμοδίας έλιωσα όταν το έβλεπα :P και η haruhi είναι θεά.....μόνο τον Honeyu-sempai να μην είχε @____@ απο την άλλη, το Lucky Star που σκέφτεσαι να δείς, είναι για λίγο πιο καμμένους. Ίσως το azumanga Daioh να σου κάνει πιο πολύ. ;)
Aug 17 2008 22:35
Photo

Animesuki → red pyramid

Φανταστηκο το ouran ε???Απο τα καλυτερα ανιμε!
Aug 17 2008 22:30
Photo

red pyramid → Anyparktos

Μαν, μια απορία να μου λύσεις: το Strawberry panic που μου είχες πεί ότι είναι καλό, ξεκίνησα να το βλέπω, αλλά επειδή ύστερα απο 3 επισόδεια είμαι λίγο σε φάση αμφιβολίας και προβλέπω πατάτα, πές μου, σίγουρα δεν είναι απλά γεμάτο fan-service? Εννοώ έχει πλοκή, σοβαρεύει καθόλου ή να το κάνω drop?
Aug 17 2008 21:29
Photo

red pyramid → Hatake Kakashi

Οκ μαν, σε ευχαριστώ πολύ. See ya in the forum :)
Aug 16 2008 18:44
Photo

Hatake Kakashi → red pyramid

Δεν γινεσαι καθολου επιθετικος,κανενα προβλημα αλλωστε συμφωνω στα περισσοτερα απο οσα εχεις πει δεν εχω δει επισημα εγγραφα και ουτε θα μπορουσα να σου παρουσιασω κατι που το επιβεβαιωνει,εδω και πολλα χρονια ξερω για αυτο τον ορο,το εχω συζητησει με αρκετους αθλητικους δημοσιογραφους(και μπασκετικους) που μου το επιβεβαιωσαν,τους εμπιστευομαι και δεν ειχαν κανεναν λογο να μου πουν ψεμματα απο την στιγμη που λατρευουν το NBA. αυτες ειναι οι μονες αποδειξεις που εχω,συζητηση και ψαξιμο οσο αυτο ειναι εφικτο have fun
Aug 16 2008 18:40
Photo

moonheart → red pyramid

lol check this out: [url=http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/USA/Michael+Phelps/221565;_ylt=AtwEdaN131lTSaIaueECo.6maJh4]Michael Phelps Profile, Bio, Results, Medals and Photos - Yahoo! Sports coverage of the Summer Olympics in Beijing[/url] kai dose emfash sta metalia pou exei parei kai se posa diaforetika athlhmata ~style kolumbhshs~ exei spasei rekor olumpiaka-pagkosmia... soz alla an den exei ntoparistei autos tote poios???? ektos an einai genetika metalagmenos me gonidia anthropina mazi me delfiniou h apogonos ton katoikon ths arxaia atlantidas or sth.... an einai dunaton dld.... o basilias ths ntopas
Aug 16 2008 18:34
Photo

red pyramid → Hatake Kakashi

Μια απορία μόνο: επειδή απο όσο ξέρω αυτά περί όρου μη ελέγχου είναι φήμη, απο που το ξέρεις τόσο? Εννοώ, υπάρχει κάποιο έγραφο ή κάποια απόδειξη για αυτό? (οι απορίες σε ήρεμο τόνο, το λέω για να μη νομίζεις ότι σου κάνω επίθεση, απλά επειδή ασχολούμαι μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου. δε με πειράζει και πμ να μου στείλεις απάντηση αν μπορείς, απλά θα ήθελα να ξέρω).
Aug 16 2008 18:29
Photo

red pyramid → moonheart

Χαλαρός είμαι, απλά μου αρέσει να απαντώ :P Και δε πολυβλέπω τα άλλα αθλήματα, για αυτό δεν είχα να πώ κάτι άλλο. Τέτοιο κάψιμο είναι αυτός ο Phells?
Aug 16 2008 18:16