Community Status Updates
himawarinosekai → red pyramid
Δεν πειράζει, όταν κοκκινίζεις είσαι ακόμα πιο γλυκούλης! Άλλωστε τον κέρδισες επάξια τον τίτλο! Μέχρι αέρα μου έκανες! :wooi2::wooi2:
Sep 09 2008 15:29
red pyramid → himawarinosekai
Αν με ξαναπείς bishonen με βλέπω να κυκλοφορώ κάπως έτσι στο δρόμο:blush2::blush2::blush2:
Sep 09 2008 15:25
red pyramid → Daf_Chan
[url=http://www.imageshack.gr/]ImageShack.gr, a free image upload solution. ΔωΟεάν hosting φωτογΟαφιΟΞ½![/url]
Σώζεις ότι εικόνα θές και την κάνεις upload. Τουλάχιστον εγώ έτσι το κάνω. Αν το βάζεις σε κουίζ, φρόντισε να τη σώσεις με τέτοιο όνομα που να μην προδίδεις το πραγματικό τίτλο. ;)
Sep 08 2008 23:15
red pyramid → Dante80
Μα δεν είπα ότι δεν αξίζει, απλά είναι άλλο το θέμα του :P Παρόλα αυτά θα το δώ, είναι η μοναδική του Moore που δεν έχω τσεκάρει.
As for Saikano, as you order chief! I'll start watching first chance given!
Sep 08 2008 10:05
Dante80 → red pyramid
Το Sicko έχει να κάνει με το σύστημα υγείας στην Αμερική. Δες το, αξίζει τον κόπο.
Για το saikano, πρώτα το anime και μετα το manga. Το ανάποδο απαγορεύεται....;)
Sep 08 2008 10:03
red pyramid → Dante80
Oh, not yet. Βλέπεις σκέφτομαι κάααποια στιγμή να αρχίσω το manga και η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές για το anime δεν έχω ακούσει ακριβώς τα καλύτερα.΄Οπότε είμαι σε αναποφάσιστη φάση :/
p.s. btw, τα Sicko/Fast food nation είναι σχετικά με τη βοιομηχανία φαγητού στις ΗΠΑ, όχι για τη βία :P
Sep 08 2008 10:00
red pyramid → Dante80
[url=http://www.youtube.com/watch?v=zy4b5qzK4uA]YouTube - Virginia Tech and Columbine Tribute[/url]
Έχω αρχίσει και διαβάζω για μακελιά σε σχολεία σαν αυτά τα 2, επειδή βασικά το τελευταίο καιρό βρίσκω ότι θέλω κάπως να ασχοληθώ με το ζήτημα βία στην αμερικάνικη κουλτούρα, ειδικά σε videogames, music, νέους, κτλ. Έχεις να μου προτείνεις κανένα βιβλίο/ντοκιμαντέρ/βίντεο πέρα απο το Bowling for Columbine? σόρρυ μαν, δε μπορούσα να σκεφτώ και κανένα άλλο που να ξέρει.
Sep 07 2008 22:05
red pyramid → Gaia
ααααα, ώστε το θές πραγματικά ε :P
Και εγώ για φόνους διαβάζω, για το Columbine αν το ξέρεις...όλο μέσα στη χαρά σήμερα :P
Sep 07 2008 22:01
Gaia → red pyramid
:hehehe:Δεν εκανες και πολυ για να το καταλαβεις.....:P
Ε, ετσι οπως μιλανε για φονους και τετοια....:frozen:
Sep 07 2008 21:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed