Jump to content

Community Status Updates

Photo

himawarinosekai → red pyramid

[url=http://www.youtube.com/watch?v=9DSzGQVTTRs]YouTube - Chi Mai / Le Professionnel[/url] (youlike?)
Oct 03 2008 09:23
Photo

Don't be so full of yourself young-bishounen!:chigau: Δεν τους ξέρω αυτούς αλλά είμαι ανοιχτή σε νέες μουσικές προτάσεις! περιμένω αντιπροσωπευτικό δείγμα-αφιέρωση!:Blissfull:
Oct 02 2008 00:24
Photo

red pyramid → himawarinosekai

Τελικά έπιασε, χιχι :P Κανονικά τώρα ακούω Carter Family, αλλά αφού είδα ότι σου αρέσουν οι Gathering, πάρε το αγαπημένο μου απο αυτούς [url=http://www.youtube.com/watch?v=Pez_E6uL3RM]YouTube - The Gathering - Bad Movie Scene[/url] υ.γ. κανονικά έλεγα να βάλω κάτι απο Madder Mortem, αλλά δε ξέρω αν έχεις ακούσει...
Oct 01 2008 23:54
Photo

kagemaru igano → red pyramid

κανε μου μια χαρη και στειλε μου ενα λινκ για το Ai Monogatari γιατι δεν ξερω αν θα κατεβασω αυτο πολυ λες...
Sep 30 2008 00:07
Photo

Why, don't you like it, snif* snif*:emptyonexg1::blush2:I hope it does :joyful::blingeye2: If you can ofcourse... ok ok i stop spamming :P
Sep 26 2008 14:06
Photo

Σαν πολύ δεν το εκμεταλλευόμαστε το bishouneniasma!?:stubborn: λες να πίασει?:terror2:
Sep 26 2008 14:00
Photo

Πές μου ότι θα σε δούμε σήμερα, πλζζζζ *bishonen eyes again*
Sep 26 2008 11:44
Photo

Είναι μία μπαλαντούλα που μου άρεσε πολύ και ήθελα να δώ αν θα σου αρέσει, αλλά είσαι τελικά πολύ πιο μεταλλού απο εμένα... :P this certain bishonen spams like nothin' else and enjoys it a lot ^^
Sep 24 2008 11:15
Photo

chotto matte! bishounen spam δεν έχει ξανακουστει!:wooi2: Ναι σε ρωτούσα για το τραγούδι που μου έβαλες!
Sep 24 2008 11:12
Photo

Όχι καλέ, γιατί το νόμιζες αυτό? Απλά φοβόμουν μήπως σπαμμάρω υπερβολικά στο προφίλ σου :P Προσπάθεια με τον Freddy δε μπορεί να αποτύχει :P Απορία: εκεί που ρωτάς τι είναι αυτό που σου έστειλα τελικά, σε τι αναφέρεσαι? υ.γ. πρώτα bishonen, μετά ευαισθητούλη, να δούμε τι άλλο ακουλουθεί :P
Sep 23 2008 17:01
Photo

Σε προσέβαλα που δε μου άρεσε η τελευταία αφιέρωση; :nosey: Είσαι και ευαισθητούλης και το ξεχνάω:nanana: Gomennasaaaaai! Αποτυχημένη(?) προσπάθεια να επανορθώσω: [url=http://www.youtube.com/watch?v=fRgvxXFwzfY]YouTube - Love Kills[/url] :byejg9:
Sep 23 2008 16:56
Photo

Anelis → red pyramid

κ εγω κανω κομιξ μονη μου, στο τελευταιο comicdom con ειχαμε βγαλει και ενα φανζιν με κατι παιδια εγω ενδιαφερομαι για εικονογραφιση κυριως αλλα προτιμω την καλων τεχνων γιατι δινει περισσοτερο εμφαση σε βασικα πραγματα η σχολη μου ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσα αλλα με κανει δυστυχισμενη 1 χρονο που την παρακολουθουσα κοντεψα να πεσω σε καταθλιψη, δεν μπορουσα να ζωγραφισω και ημουνα συνεχεια λυπημενη, γι αυτο και "εχετε γεια βρυσουλες του φ.π.ψ." [I]Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό. [/I]*nods*
Sep 22 2008 23:36
Photo

red pyramid → Anelis

Όχι. Κόμιξ το εξασκώ μόνος μου (αντικειμενικά δε δίνει πολλές πιθανότητες εύρεσης εργασίας, πόσο μάλλον καλής εργασίας). Γραφιστική σπουδάζω και προσπαθώ να το ειδικευτώ στην εικονογράφηση. Μπα, μην απαγοητεύεσαι. Εννοώ, αποκλείεται να μην έχεις πάρει και κάτι απο εκεί που σπουδάζεις. Δές το σε στύλ ''μάθε τέχνη και αστην'α''. Όσο για τη προσπάθεια, ξέρεις τι λένε: ποτέ δεν έχεις χάσει πραγματικά, εκτός αν παραδοθείς. Αν μπορείς, δεν υπάρχει λόγος να μη παλεύεις για αυτό.
Sep 22 2008 23:31
Photo

Anelis → red pyramid

εγω δυστυχως εχω χασει ηδη 2 χρονια στη φιλοσοφικη αντι να παρω αποφαση να την παρατησω νωριτερα και να κανω αυτο που θελω.. εσυ σπουδαζεις σχεδιο-κομιξ; εγω συνεχιζω να ελπιζω και να περιμενω τα αποτελεσματα :)
Sep 22 2008 23:23
Photo

red pyramid → Anelis

Όχι, δε μπήκα. Είμαι αρκετά τυχερός ώστε έστω και με ζόρια να μπορούν οι γονείς μου να με στείλουν σε ιδιωτικό να σπουδάσω αυτό που πραγματικά ήθελα, αλλιώς δε νομίζω να ξαναδοκίμαζα στη καλών τεχνών, μάλλον για υδραυλικός θα πήγαινα. Προτιμούσα άλλωστε πάντα εικονογραφήσεις και κόμιξ :P Χμ, εγώ θα σου έλεγα υπομονή. Και δε θα έλεγα να σε ρίχνει τόσο αυτό. Αφού έδωσες τόση δύναμη, αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει, είτε τα καταφέρεις είτε όχι. Keep on fightin' :)
Sep 22 2008 23:04