Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → red pyramid

Kαι το Enzai μου εχει μεινει αξέχαστο (και μάλιστα μόνο με 1 λεπτο viewing - aka playability check------> disturbing scenes-----> drop and delete) αλλά δεν ήταν για καλό.....:hahaha::hahaha::hahaha:... Για απόψε δεν με κόβω να το βλέπω. Θα το κρατήσω αρκετά στο Pc και ελπίζω να βρω το θάρρος κάποια στιγμή να το δω. Πες μου μόνο ότι δεν έχει tentacles μέσα (past trauma:uhh:)..... Πάντως αν έχεις κανά καλό σε υπόθεση, ελαφρύ (με έμφαση στο ελαφρύ) να μου προτείνεις θα ημουν υπόχρεη. :wooi2:
Dec 20 2008 03:59
Photo

red pyramid → Nighteyes

Μην μου αδικείς τον ναύαρχο, συνεχίζω να υποστηρίζω ότι έβγαζε τεράστιο γέλιο ο τύπος :P πές μου έχεις δεί άλλον seme που να του μοιάζει? :P
Dec 20 2008 03:55
Photo

red pyramid → iristella

me??? evil??? :( :( :( Μα πρέπει να το δείς, ειλικρινά είναι μοναδική εμπειρία, θα σου μείνει ''αξέχαστο'' :P :P :P Αφού έκανες και το κόπο και το κατέβασες :P Anyway, πως μπορώ να επανορθώσω? πές μου αν είναι γιατί αλλιώς θα το 'χω βάρος στη συνείδηση μου, δεύτερη φορά που σε καίω πρέπει να 'ναι, ύστερα απο το sensitive pronograph. :P
Dec 20 2008 03:06
Photo

iristella → red pyramid

ρε pyramid kun.... Παραλίγο να με κάψεις με αυτά που πόσταρες στο Yaoi thread... Δεν κατάλαβα ότι ήταν ειρωνικό το σχόλιο και πήγα το απόγευμα και το κατέβασα το Legend of blue wolves και ετοιμαζόμουν να το δω τωρα.... Στο τσακ ημουν πριν διαβάσω την απάντηση σου στο thread. You are evil......
Dec 20 2008 02:59
Photo

red pyramid → Hazuki

Οκ μαν, σόρρυ τότε για τη παρεξήγηση :) δεν ήθελα να στη πώ ή κάτι, αλλά μπερδεύτικα με την απάντηση :P peace
Dec 10 2008 22:18
Photo

Sora of the wind → red pyramid

yep,ennoite oti yparxei k allh pleyra an ennoeis thn diamarthria xwris via k ta lipa....:) Elpizw na ma8w sydoma...nd ty 4 the info :p
Dec 09 2008 17:22
Photo

Sora of the wind → red pyramid

[quote]Και βασικά κάτι που έπρεπε να είχα γράψει απο ώρα Άκουσα πράγματα για πορείες τη Τετάρτη. 110% τα πράγματα εκεί θα είναι πολύ χειρότερα απο ότι ήταν χθές και ειλικρινα νιώθω τυχερός που δεν είμαι σε κανά νοσοκομείο. Το λέω για πολύ κόσμο που μπορεί να θέλει να κατέβει, απλά μην το κάνετε. Περιμένετε άλλη διαδήλωση, όχι τη συγκεκριμένη.[quote/] kala poy to ksestomises afto giati imun etimos.... Elpizw na yparksei kamia poreia ths prokophs gt mexri twra den exw enhmerw8ei gia kamia tetoia..
Dec 09 2008 17:10
Photo

himawarinosekai → red pyramid

Τρέχω και δε φτάνω!! Και αν και πολύ καθυστερημένα θα σου βάλω να ακούσεις κι άλλο plastic tree! ♥♥♥ Ο ντράμερ είναι..είναι....*faints* [url=http://www.youtube.com/watch?v=kyPWNTD4XCY]YouTube - [PV] Plastic Tree - Kuuchuu Buranko [subbed][/url]
Dec 08 2008 11:56
Photo

red pyramid → himawarinosekai

Grandma? Where art thou grandma?
Dec 06 2008 21:13
Photo

mono → red pyramid

δεν πιστευω στην αδιαφορια...:canthelp:
Dec 02 2008 23:45
Photo

red pyramid → mono

Το ξέρω αλλά απο τη στιγμή που κάποιος αποφασίζει να αυτοεξευτελιστεί τόσο άσχημα, δεν έχει νόημα να τον βρίσουμε απο εδώ. Άστον να συνεχίσει να κάνει ότι του κατέβει. Η αδιαφορία είναι η χειρότερη τιμωρία πιστεύω.
Dec 02 2008 23:33
Photo

mono → red pyramid

εννοια σου και το ταισα και αυτο...το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι ο συγκεκριμενος δεν ειναι τρολ τα εννοει αυτα που λεει...
Dec 02 2008 23:27
Photo

Erisadesu → red pyramid

λοιπόν.... που εισαι ; γιατι δεν εισαι στο μσν? το αλλο σαββατο δουλευεις; θες να βρεθουμε να κάνουμε όπως την άλλη φορα;
Nov 28 2008 14:38
Photo

red pyramid → mono

Someone did found it :P ταινιάρα και απο τις καλύτερες που έχω δεί.
Nov 24 2008 03:38
Photo

mono → red pyramid

oi oi την ξερω την ταινια αλλα δε το βαζω γιατι θα με δειρουνε...χεχ...αμα δε το βρει κανενας αλλος...
Nov 24 2008 03:15