Community Status Updates
Nicktheartist → iris 生活 kurosaki
και για μενα το ιδιο γιατι το ff7 το θεωρω καλυτερο απο ολα και αξιζε να γινει ταινια
Apr 21 2010 14:17
απο ταινιες ξερω μονο για το Final Fantasy VII advent children FFVII και σε HD που εκανα download και βγηκε τωρα Final Fantasy VII advent children complete και καποια ova Final Fantasy VII the last order and Final Fantasy VII On the Way to a Smile - Denzel δεν εχω ακουσει για τπτ αλλο(μακαρι ομως να εβγεναν ολα σε ταινιες)
Apr 20 2010 22:18
για game εγω εννωουσα.τωρα τη να σου πω δεν νομιζω να εχε βγει ταινια του 10
Apr 20 2010 21:43
αμα σου αρεσουν τα love story και τα action game το ff10 σου τεριαζει απολυτα γιατι εχει τρομερη ιστορια συναγονιζετε μεχρι και το 7 ειναι ενα απο τα καλυτερα ff που εχουν βγει στο προτεινω να το δοκιμασεις οπωσδηποτε
Apr 20 2010 21:26
iris 生活 kurosaki → Nicktheartist
αγαπαμε final fantsasy
βασικα εχω παιξει 2 τα οποια υπερλατρευω
το 7 και το 9 :awww:
αλλα περισσοτερο μ αρεσει το 7:blush2:
Apr 20 2010 21:16
αυτο ελειπε να μην το λατρευες πως μπορει να του αρνειθει κανεις δεν γινεταιιιιι I LOVE FF SERIES YEAH ^^
Apr 20 2010 20:29
εχεις απολυτο δικιο iris-chan εχει απιστευτα φοβερες σκηνες αυτο το game και αμα εχεις παιξει και δει οτι εχει βγει απο ff7(οπως εγω) δεν γινεται να μη το λατρεψει καποιος
Apr 20 2010 20:10
iris 生活 kurosaki → Nicktheartist
o.O πλακα κανεις?
finak fantasy VII??
:awww::awww: ερωτας αυτο το παιχνιδιιι *.*
και πολυ κλαμα στη ταινια >.<
Apr 20 2010 18:24
Nicktheartist → Lebw
Με αυτο τον τροπο βγενουν συνηθως και τα πιο πετυχημενα nicks!^^
Apr 14 2010 15:02
Lebw → Nicktheartist
Ου! Χεχε συνηθως ετσι βγαζεις nicks, εγω θυμαμαι παλιοτερα που προσπαθουσαμε με μια φιλη μου να βρουμε ονομα για το μαιλ της ε και καπως ετσι ηταν η φαση :P
Apr 14 2010 14:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed