Community Status Updates
kakashi sensei → Vash Zoro
:hahaha::hahaha::hahaha: σ' ευχαριστω ρεεεεεεεεεε. να σαι καλα ρεεεεεεεεεεεεεε.
οσον αφορα το gintama :try:.
Apr 29 2009 23:07
Vash Zoro → kakashi sensei
Reeeee Χρόνια πολλά και καλά ρεεεε
Ελπίζω να σαι Νέα Σμύρνη το επόμενο Σάββατο, έχω να σε πρίξω για Gintama
Apr 29 2009 23:03
Vash Zoro → ~*memole*~
Γεια χαρά. Μιας και είδα ότι είσαι και συ Πάντειο, αν θες καμια σειρά ενημέρωσε. xD
Apr 29 2009 20:14
Λιώσημο? Μα γιατί το λες αυτό καλέ ?? Χεχε, ήδη ξεκίνησε το κατέβασμα gintama. Από βδομάδα τα σπουδαία.
Mar 15 2009 04:20
eeeee μεγάλε GintamaTardPervert πες μου λίγο το name του game που έχει μέσα τα πάντα όλα από Naruto Db Op. Gia ps2 σωστά ?
Mar 15 2009 03:54
Vash Zoro → Dante80
Αγαπητέ admin η tokyopop έχει βγάλει το ΝΗΚ και μιας και είναι και 8 βιβλία μόνο θα ήθελα να σε ρωτήσω άμα ξέρεις αν έχει γίνει καλή δουλειά.Το έχεις αγοράσει ?Ρωτάω γιατί είμαι ακόμα στο σοκ της σειράς.
Ευχαριστώ
Mar 09 2009 00:12
Vash Zoro → Loke
Πω καλά το rapidshare ούτε που το κοίταξα που είχες βάλει. εντελώς νουμπάς xD
Arrigatou, time to watch this little shit
Feb 24 2009 21:36
Loke → Vash Zoro
για αυτο εβαλα και τα rapideshare links, επισης στο νεο ποστ που σου απαντησα εβαλα καινουργιο λινκ, τωρα αν προλαβαν ηδη 10 ατομα να το κλικαρουν... τι να σου πω ελα απο το irc αμα εχεις mirc να στο δωσω :P
Feb 24 2009 18:06
Radagast → Vash Zoro
Από κεντρική σελίδα, πατάς anime απ'τις επιλογές αριστερά και μετά τα κάνεις sort by rating ή όπως γουστάρεις.
Feb 18 2009 00:53
Vash Zoro → Satou no Kumo
Δε τον έκλεισαν πάλι μέσα έτσι το πα
Ιδού το λινκ της νέας μπάντας του Ronnie
[url=http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=434920005]from behind these walls on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads[/url]
Feb 16 2009 17:22
Vash Zoro → Erisadesu
βλακεία είπα δε τον έκλεισαν
ιδού το λινκ :P
[URL="http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=434920005"]from behind these walls on MySpace Music - Free Streaming MP3s, Pictures & Music Downloads[/URL]
καλά ότι ναναι δε πήγαινε εδώ αυτό το message soz
Feb 16 2009 17:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed