Community Status Updates
shinigami94 → VampireGirlization
Θα βγεί καινούργια season Vampire Knight
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=uAWnrmYnAIE&feature=related[/URL]
Apr 01 2010 08:16
zafoulis → VampireGirlization
Λοιπον εγω τα κατεβασα τα επισοδεια απο το animearth.com δεν τα ειδα online, με ελληνικους υποτιτλους και HD αναλυση. Τωρα αν θες να τα δεις online πανε στο [url]www.fairytailepisodes.com[/url] και καπου λεει Fairy Tail Episodes επεισης θα δεις οτι εχει το manga που ειναι βεβαια πιο μπροστα στη ιστορια του anime οπως καθε manga αλλωστε αν δεν κανω λαθος.
Mar 31 2010 14:18
GhostPrince → VampireGirlization
γενικος ολα τα ηδη....xD (εκτος απο ecchi ...μου τη σπανε δεν χερω γτ) :P
κυριως μαρεσουνε περιπετειας με ανατροπες ... πλοκη..(κατι βασικο)...και τετιου ιδους anime.... 8α λεγα βλεπω περισοτερο....shounen....seinen...kai τετια....αλα βλεπω και αρκετα romance...shoujo...drama...anyway...X D
Mar 31 2010 13:02
minuu → VampireGirlization
oxi 3ereis ti?egw dn eime tupos p tu aresun ta romatza k afta g afto eklhssome p m aresei t vampire knight.alla da3ei thanks g ts protaseis
Mar 31 2010 12:32
DarkElf → VampireGirlization
Καλημέρα!Καλά,εσύ?Ευχαριστώ για το friend request!Βλέπω είσαι vampire knight fan.Μόνο anime ή διαβάζεις και το manga?
Mar 31 2010 11:02
VampireGirlization → zafoulis
εμ......δεν ξερω...απο την αρχη ειναι και αυτο.....
απο που το ειδες εσυ το fairy tail???
γιατι θελω και εγω να το δω αλλα στο animeseason δεν το εχει!!!!!
Mar 31 2010 10:53
GhostPrince → VampireGirlization
nee. μια χαρα....εγς δεν πολυ βλεπω ανιμε τελευτεα...μονο το OP της εβδομαδας xD
αλα το χω ριξει στα manga πολυυυυ xD τι λεει εσυ? τι ανιμε blepis teleytea dld? εχεις κανα καλο να μ ρποτινεις? (που να μιν εχω δει ελπιζω -_-) ΧD
Mar 30 2010 22:14
οχι ακομα γιατι αρχησα να διαβαζω το manga του Fairy Tail γιατι δεν μπορω να αρκεστω μονο στο anime δεν αντεχω θελω να δω τη συναιχεια!! :kakaka: :P . Βασικα δεν παιζει το πρωτο επισοδειο (στο Full metal alchemist) και σπαστικα αγρια!!!!:mador2: χεχε :D
EDIT: χαχα μολις ανακαληψα οτι φτιαχτηκε!! oh yeah!!! αλλα να ρωτησω εγω τωρα... παιζει να μην καταλαβω την υποθεση του επειδη δεν εχω δει το πρωτο F.M.A. που βγηκε; ε;:hmmm:
Mar 30 2010 21:22
VampireGirlization → zafoulis
:8): ωω ναι.....................
αρχισες να το βλεπεις??:hmmm:
Mar 30 2010 17:09
VampireGirlization → GhostPrince
γεια σου......καλα ειμαι μωρε....εδω βλεπω οσο πιο πολυ μπορω anime!!!
εσυ??
Mar 30 2010 17:08
VampireGirlization → minuu
ωραια.....χαιρομαι.....η τρελα του vampire knight δεν αφινει κανεναν να ξεφυγει:awww:
χμμμμ κατσε να σκεφτω......
ωραιο ειναι κ το dance in the vampire bund αλλα στο site που το βλεπω εγω το εκοψαν..βεβαια το τελευταιο επεισοδιο το ειδα.μετα το 7 (νομιζω) ειναι πριν να αρχισει η ολη ιστορια....!!
τωρα.....τα αλλα που εχω δει ειναι romance και δεω νομιζω ναι σαρεσουν:hmmm:
Mar 30 2010 17:07
nai epitelous kapoios sotiras ston kosmo auto THANK YOU MY SAVIOR!! :blingeye2:
Mar 30 2010 00:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed