Community Status Updates
minuu → VampireGirlization
ne mono ..otan teliwsw t anime na m peis apo pio tefxos sunexizei!pros t parwn t mono p skeftome eine oti avrio exume sxoleio....:cry5:
Apr 11 2010 14:16
valadorn → VampireGirlization
ΧΑΧΑ!!
Καπως ετσι αν και δεν τιθεται θεμα ανχους απ΄την πλευρα μου.;)
Στις 14 προβαλεται!Καποιοι θα φοβουνται και καποιοι ..... θα βαριουνται!!!!!!!!!!
Apr 11 2010 12:45
the goblin → VampireGirlization
οπ σορρυ πραγματικα μπερδευτικα:cry5: λοιπον τη βλεπεις αυτον τον καιρο?????
Apr 10 2010 21:39
GhostPrince → VampireGirlization
χαχα..ναι..ασε.....anyway...δεν ξερω..εδω βαριεμαι, διαβαζω λιγο 'baboo blade" που το ξεκινησα πριν απο λιγο το manga =) χαχ....καλο φαινεται...τεσπα :\ τι αλλα εσυ? :P
Apr 10 2010 19:36
VampireGirlization → minuu
και εγω την ηθελα με τον zero αλλα αυτη το χαβα της...
χμμ.....καλυτερα, μολις, το τελειωσεις το anime να παρεις το manga γιατι εκει συνεχιζεται.στο anime σταματα αλλα αφηνει υπονοουμενα πως θα υπαρξει συνεχεια...
βεβαια στην ιαπωνια ακομα το σκεφτονται....
εγω ενα λεω: ΘΕΛΩ 3η ΣΕΖΟΝ!!!!
Apr 10 2010 19:08
VampireGirlization → GhostPrince
μην το σκεφτεσαι γιατι αγχωνεις και εμενα για το μελλον και ειμαι και πολυ αγχωδης ατομο...
ασε μην μιλας...
τι αλλα εσυ??
Apr 10 2010 19:05
Vampire Princess → VampireGirlization
Ναι...έχω δει κ το anime κ διαβάζω το manga...μάλιστα τώρα περιμένω να βγει το επόμενο chapter κ ανυπομονώ να δω τι θα γίνει έπειτα απο τη συνάντηση της Yuuki με τον Zero!!!
Apr 10 2010 15:39
minuu → VampireGirlization
ne re su eftasa.da3ei ama dn m arese dn 8a t blepa kiolas....apla htan megalh anatroph.egw tn i8ela m tn zero.elpizw tulaxiston n teliwsei kala!
Apr 09 2010 22:13
GhostPrince → VampireGirlization
ναι ρε γαμοτο,,σπασιμο...μια χαρα ειμασταν 2 βδομαντουλες xD και...ασε...γραφω και φυσικη κατ. με το που γυρναμε ...:(
κιοσο σκευτομαι οτι σε 4vdoamdes ερχονται οι πανελληνιες..ασε :\
τεσπα......τι λεει εσυ?....:P
Apr 09 2010 20:25
VampireGirlization → valadorn
εφιαλτης στο δρομο με τα γραπτα!!!!
νεο θριλερ.....cooming soon on 18 may 2010...
ελπιζω να το πα σωστα!!!
μην γινουμε και ρεζιλι!!!!ε??
Apr 09 2010 19:42
VampireGirlization → GhostPrince
τιποτα...απλα αρχιζει το σχολειο ξανα..........γαμωτο!!!
Apr 09 2010 19:41
VampireGirlization → minuu
εφτασες κιολας εκει??
καταρχας σαρεσε???
αν θες το βλεπεις....εγω προειδοποιησα!!!
[SPOILER]ενα θα σου ο kaname και η yuuki ειναι συγγενεις......!!![/SPOILER]
Apr 09 2010 19:40
valadorn → VampireGirlization
Ναι οντως ειναι πολυ σπασιμο...
Απο τη μια εχω να κανω επαναληψη τις ασκησεις που ηδη εχω λυσει και ειναι πολυυυυυυυυ βαρετο και απο την αλλη να αποστηθιζω ενα μαθημα παπαγαλια που λεγεται ΑΟΔΕ... Και το σχεδιο πλεον εχει καταντησει βαρετο.Εχω σχεδιασει καθε ειδους καρεκλα για να ετοιμαστω για τις εξετασεις!:(
Εχει και μεγαλη βαση η σχολη που θελω και πρεπει αναγκαστικα ολα αυτα που να με παρει ο Kyubi(!) !!
Παντως μην ανησυχεις δεν ειναι ουτε τοσο σκληρη ουτε τοσο δυσκολη οσο φαινεται η 3η Λυκειου.Απλα συμβιβααζεσαι ή εστω προσπαθεις και.. προσαρμοζεσαι.
Apr 09 2010 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed