Jump to content

Community Status Updates

Photo

anaktas → elenikd

Eyxaristwwww! :D .Oxi,monos ematha kati basika pou thelei to manga kai kati bibliapou grafoun tis texnikes,apla blepw kai merikous mangaka(Kishimoto,Kubo,Miura,Obha) kai ta prosthetw sta dika m. ^^
Jun 01 2010 22:43
Photo

elenikd → anaktas

Τίποτα βρε :) Πολύ μου αρέσει όπως ζωγραφίζεις...έχεις κάνει σχέδιο;
May 31 2010 16:07
Photo

anaktas → elenikd

Ty gia to add ^^:)
May 31 2010 15:50
Photo

Nighteyes → anaktas

Aν επιτρέπεται, γιατί;:hmmm: Βλέπω ότι έχεις πολύ καλό χέρι(Μακάρι να είχα το μισό σου ταλέντο:unlucky:). Γιατί άλλαξες γνώμη έτσι ξαφνικά; Προσωπικά δεν μπορώ να το σβήσω γιατί δεν βρίσκεται στον τομέα μου, αλλά θα μεταφέρω το αίτημα σου.
Mar 18 2010 11:57
Photo

anaktas → Nighteyes

hey μηπως μπορεις να σβισεις το Thread "My creations"? thanks
Mar 18 2010 03:28
Photo

Robin-Chwan → anaktas

Hey!! Thnx for the friend rec. και καλωσορισες στο forum!! Αμα θες καμια αλλη βοηθεια πες μου οκ?:ureshii: Α, και παλι ευχαριστω για το τελειο σκιτσο που μου εκανες :tensai::Ρ Θεϊκο ειναι σοβαρα!:wooi2::wooi2::wooi2:
Dec 02 2009 17:53
Photo

Nighteyes → anaktas

Γεια σου. Καταρχάς να σε καλωσορίσω στο forum. Ήθελα απλά να σου πω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες όταν διάβασες τους κανόνες κατα την εγγραφή, ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish στο forum. Γι' αυτό διόρθωσε σε πρώτη ευκαιρία το [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=354170#post354170"]1ο σου ποστ[/URL]. Θα πρόσεξες επίσης ότι το thread που άνοιξες το κλείδωσα, 1ον γιατί υπήρχε ήδη ίδιο θέμα και 2ον γιατί βρισκόταν σε λάθος subforum. Είναι αρχή ακόμα οπότε λογικό να γίνονται τέτοια λάθη. Απλά στα λέω για να ξέρεις από δω και πέρα ώστε να μην τα επαναλάβεις. Καλή διαμονή εύχομαι, απο δω και πέρα.:D
Nov 19 2009 21:52