Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hanzo → meidei
Tελικα το εβγαλες το Miles Investigations η καιγεσαι με meitantei conan all the way(oπως και εγω αλλωστε :P )
Eντυπωσεις?
Ιούν 07 2010 21:28
meidei → c0mmer
Δεν θέλω να γίνομαι σπαστικός, αλλά όταν κατέβασα ένα από τα 2 επεισόδια του Νάρουτ[I]ου[/I] που έβγαλες, είδα κάπου ένα "τμήμα νοημοσύνης". Η σωστή ελληνική μετάφραση είναι "υπηρεσία πληροφοριών". Το αναφέρω απλά επειδή αλλάζει το νόημα.
Μάι 07 2010 13:49
iristella → meidei
Θα πρέπει να σε προειδοποιήσω μόνο ότι το Nabari No Ou το anime είναι πολύ κατώτερο του manga.Το έχουνε αλλάξει πολύ και του έχουνε βγάλει λιγο τα μάτια.
Απρ 30 2010 16:28
meidei → Erisadesu
Εννοώ Hentai [I]IS[/I] anime [COLOR=LightBlue](ή Anime [I]IS[/I] Hentai αν έχεις δει το IT Crowd)[/COLOR]
αρά το δεν το κάνουν για τα άνιμε αλλά για τα χεντάι είναι γλωσσικά λάθος (αλλά νοηματικά στέκει). Μικρογλωσσολογικές βλακείες δικές μου :P
Απρ 18 2010 01:49
Erisadesu → meidei
θυμάσαι την έκφραση "Αν δεν μπορείς να το πεις ζωγράφισε το"?
εσύ το ζωγράφισες αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα....
τι εννοείς; με το γράφημα; ότι μεγάλο μέρος των anime είναι τα hentai
ή οτι τα hentai ανοίκουν στα anime?
ή οτι έχω δει πολά hentai και πρέπει να το κόψω.
Απρ 18 2010 01:39
Hanzo → meidei
To miles ειναι μαζι με το πρωτο phoenix wright τα πιο ευκολα της σειρας.Η πρωτη υποθεση νταξ ως συνηθως ειναι εισαγωγικη και απλα παρουσιαζει το καινουργιο logic system και το διαφορετικο pacing στα investigations.
Aλλα μην φανταστεις οτι μετα γινεται ιδιαιτερα challenging :P Oι υποθεσεις εχουν ενδιαφερον παντως.Ειμαι αρχη προς μεση της τελευταιας τωρα.Παντως οι χαρακτηρες ειναι πολυ likable.Dedective Badd is pure badass.
Μάρ 21 2010 20:06
meidei
Μμ, πολύ στεναχωρήθηκα με την ιστορία του Acro. Ευτυχώς η 4η υπόθεση μ' αποζημίωσε.
Το πρώτο παιχνίδι δεν το βρίσκω κάπου να το αγοράσω ούτε online. Και δεν μου αρέσει να καταφεύγω σε "άλλες" λύσεις για παιχνίδια που έχω σοβαρό σκοπό.
Έπαιξα και την πρώτη υπόθεση του Miles. Κατανοώ ότι είναι εισαγωγική, αλλά πάνω από 5 λεπτά σκέψης δεν προσφέρει.
Μάρ 21 2010 09:27
Hanzo → meidei
Η τελευταια υποθεση ναι ειναι απο τις καλυτερες στην σειρα και απο τις πιο δυσκολες θεωρω.Τουλαχιστον ειχε ευχαριστο τελος.Ενιωθες μια καθαρση οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη...
Τι να πεις και για την τριτη υποθεση με το τσιρκο που ηταν πραγματικα τοσο τραγικη για τους εμπλεκομενους που οταν τελειωσε ενοιωθα πως την πληρωσαν τελικα οι πιο καημενοι....
Προτεινω να παιξεις το πρωτο της σειρας τωρα και μετα το τριτο που ειναι και το καλυτερο κατ εμε για επικη καταληξη.
Μάρ 21 2010 04:29
meidei → Hanzo
Δεν ξέρω. Συμπάθησα την Andrian... Ή απλά νιώθω τύψεις που την χρησιμοποίησα...
Αυτό το παιχνίδι με έκανε να σκεφτώ πιο πολύ μετά το τέλος του παρά όσο το έπαιζα.
Μάρ 20 2010 18:38
Hanzo → meidei
Xε χε...ναι ειναι φοβερη υποθεση αν και το jfa δεν ειχε και τους πιο συμπαθητικους χαρακτηρες (με εξαιρεση τον acro T_T) η τελευταια υποθεση καταπιανεται και με θεματα ηθικης ενος δικηγορου και ξεφευγει απο το κλασικο "trust your client no matter what".Kαι το reminiscense-steel samurais ballad ειναι το καλυτερο reminiscencet της σειρας :P
Μάρ 20 2010 14:18
meidei → Hanzo
[QUOTE]To "not guilty" της τελευταιας υποθεσης του Justice for all??? :P
Kαλα μην εισαι τοσο σιγουρος ...Προσεχε παντως εκει στο τελος γιατι υπαρχει μεχρι και bad ending..[/QUOTE]Λίγο αργότερα κατάλαβα... ότι δεν είχα καταλάβει ούτε τη μισή αλήθεια...
Πέτυχα το good ending με τη πρώτη βέβαια.
Μάρ 20 2010 10:25

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται