Community Status Updates
didimakia → TheChoSenOnE
Κι εγω οταν εκανα Register δεν ηξερα οτι θα ηταν το username Μου στα games Και εβαλα didimakia Ενω δεν μ'αρεσει...XD
Apr 09 2010 14:59
TheChoSenOnE → didimakia
Ok man σε εκανα add!!ΑΑ και κατι αλλο,οταν εκανα το account εβαλα καταλαθος female ενω ειμαι male(τι βλακας)
Apr 09 2010 14:06
didimakia → TheChoSenOnE
Ναι παιζω και didimakia εχω στο garena..^_^ αυτος ημουν εγω :P
P.S. thnx για το request...
Apr 09 2010 13:52
TheChoSenOnE → didimakia
Βλεπω και εσυ εισαι πορωμενος Dota εεε...Μηπως πεζεις garena γτ ειχα δει εναν με name Didimakia οταν επαιζε ενας φιλος μου??
Apr 09 2010 12:44
ssj2sanji → TheChoSenOnE
hi δεν κάνει τίποτα..ε καλά τώρα όσο για τα amvs..μου έχουν κάνει suspend το account και έτσι έκανα άλλο..τέσπα,είδα ότι είσαι μανιακός με FF και KH..me too!!!btw όταν πόσταρες αυτό το song στο thread με τα j-songs [url]http://www.youtube.com/watch?v=Gma7j8JuEEs&feature=player_embedded[/url] ..ανατρίχιασα!!!τελευταία φορα που το άκουσα ήταν όταν τελείωνα το crisis core
Apr 09 2010 12:09
TheChoSenOnE → ssj2sanji
Hi thx for the add...Να σου πω την αληθεια εγινα μελος στο forum πριν 8 μηνες και οταν σε ειδα σε αναγνορισα σπο το youtube και απο τα amv...
Apr 09 2010 11:58
Nicktheartist → TheChoSenOnE
Hello TheChoSenOnE πως παει?Βλεπω εισαι και εσυ καμενως με FF,KH,DOTA ωραιος.....
Mar 09 2010 21:16
Cassiel → TheChoSenOnE
Και νόμιζα σε είχα added.Με τόσα tags στο FB ως 'TheChoSenOnE' μπερδεύτηκα:)
Feb 17 2010 18:43
Mad_Hatter → TheChoSenOnE
[QUOTE]
Ασε μερχι να το παρω eφτισα αιμα!!Αν και στο dissidia υπαρχει μεγαλη ποικηλια οπλων για να equip...
[/QUOTE]
Αρα μονο εγω ειμαι ο κολοφαρδος που το πηρε με τη 2η προσπαθεια?:hahaha:
Παντως βοηθα πολυ το οπλο, ειδικα στο blackjack course.
Feb 07 2010 22:56
matassos → TheChoSenOnE
yup dn s lew omws ti gt einai p einai aplo ama ma8oun k t 8a kanw 8a to kanw tsampa^^
an einai ta leme avrio m grafw twra, an se prolavw st party alliws st meeting meta. 8a prospa8isw na figw kata tis 10:30 opwte 11-11kai na me ekei.
Feb 05 2010 00:08
TheChoSenOnE → matassos
Ναι ρε ενοητε το παρτυ δεν το χανω ασχετα αν θα κατσω μεχρι τις 12...
Εσι τι αλλα νεα πως παει???BTW θα κανεις cosplay??
Feb 04 2010 18:42
TheChoSenOnE → X-LpBleach
Ρε σι Γιαννη μηπως ξες ενα μαγαζι στη νεαπολη που εχει games playstation και γενικα gaming??Γτ ξερω που ειναι αλλα δεν θημαμαι το ονομα και βαριαμαι να κατεβαινω κατω να ροταω απο το να παρω τηλ.
Dec 28 2009 16:20
TheChoSenOnE → matassos
Ρε σι εκεινη την ημερα γενικα δεν ημουν καλα γτ οπος σου ειχα πει ιτηελα να παω στο FIX και μαλοσα με τουσ γονεις μου πολλη ασχημα ομος!!!Και με βαρια καρδια κατεωικα κατο και δεν το ευχαριστιθηκα γτ ολο σκεφτομουν τον καβγα...Εκτος απο τις στιγμες που μιλουσα.
Dec 26 2009 00:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed