Community Status Updates
Fandom → Zentsugi
Ναι το ξέρω για όλες αυτές που ερωτεύεται αλλά έτσι όπως το πήγαινε μου έμοιαζε με το Love Hina με το οποίο δεν ξετρελάθηκα . Τα θέλω λίγο πιο normal , το Collage και το Hina ήταν λίγο παρατραβηγμένα . Μπα όχι το FMP το άκουγα από πολλούς και το είχα καιρό στα υπόψιν και απλώς τώρα το θυμήθηκα με την pic .
Apr 16 2011 00:50
Zentsugi → Fandom
Ναι ερωτευεται ποδια απο anime, κοριτσι με βαθια φωνη, κοριτσι με cat eyes, κοριτσι με big round ( + )( + ) και αργοτερα μια με slender waist. Και θα κανει τα παντα για να τα "προστατεψει" . Και αυτο ειναι απο τα δυνατα σημεια του manga καθως περιλαμβανει και Comedy ως γενος. Να αρχισεις το Full Metal Panic, αλλα ισως να μην ειναι αυτο που περιμενεις απο την pic. :/
Apr 16 2011 00:31
Fandom → Zentsugi
To Love Collage το είχα πετύχει πριν λίγο καιρό , είχα διαβάσει τα αρχικά chapters αλλά δεν με πολυενθουσίασε . Μου φάνηκε πολύ ''ψεύτικο'' , δεν ξέρω μπορεί να φτιάχνει πιο μετά (αλλά seriously wtf ? ερωτεύεται πόδια από anime ? :P ) . Χθες εμπνεύστηκα απο τ pic σου και έλεγα να ξεκινήσω το full metal panic , θα τσεκάρω και τα άλλα 2 που είπες .
Apr 15 2011 23:42
Zentsugi → Fandom
Αν ξεμεινεις απο τιτλους μπορεις να δεις αυτα: Girls Saurus (και Girls Saurus DX, το οποιο ειναι το sequel του), το Countrouble και το Ai Kora (Love Collage σε καποια site).
Apr 15 2011 23:22
Fandom → Zentsugi
Και στο site που σου είπα από το hobo πρέπει να ανεβάζει , απλώς είναι direct download οπότε δεν έχεις θέμα με seeders .
Yeap και επειδή το καλό παραργεί να γίνει ψάχνω τώρα να βρω κανένα άλλο καλό .
Apr 15 2011 20:33
Zentsugi → Fandom
O "Hobo-1" ειναι scanlation group.. :D . Ε και σχεδον 0 seeders να εχουν τα torrents νομιζω πως τα 30 mb πανω κατω που ειναι καθε release θα κατεβουν γρηγορα ακομη και με 100kbps.
On another notice, ναι τα καλα πραγματι αργουν, εξ' ου και "Το καλο αργει να γινει" ... :P
Apr 15 2011 17:19
Fandom → Zentsugi
Ναι είχα πέσει και εγώ τυχαία σε αυτό το site πριν κάνα δυο μέρες, νομίζω εκεί ανεβάζει ένας ''Hobo-1'' που τα ανέβαζε στο mangafox παλιά , αλλά είδα σχεδόν σε όλα τα torrents 0 seeders και απογοητεύτηκα . Πάντως 2 μήνες είναι πολλοί , ελπίζω να τα βγάλουν γρήγορα . Πφφ όλα τα καλά τα αργούν πια
Apr 15 2011 01:15
Zentsugi → Fandom
I get them straight from the source :orly:. Ζεστα ζεστα απο τους scanlators εδω: [URL]http://www.nyaa.eu/?page=torrents&user=83201[/URL]
Αλλα ναι εχουν καιρο να βγαλουν Hetakoi. Πρεπει να περιμενουν τα tankoubon
Apr 15 2011 00:53
Fandom → Zentsugi
Yeah σε online το έχουν σταματήσει πια . Έχω διαβάσει μέχρι το 41 από έναν που τα ανεβάζει εδώ [url]http://www.mediafire.com/chido#q57exymxltzqi,1[/url] αλλά επειδή έχει να ανεβάσει 2 μήνες τώρα έλεγα μπας κ υπήρχαν αλλού και άλλα . Εσύ που τα βρίσκεις ?
Apr 15 2011 00:09
Zentsugi → Fandom
Το Hetakoi αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου στο 7μο με 9το volume στην ιαπωνια. Το θεμα ειναι οτι δυσκολα θα το βρεις σε online manga reader site πλεον. Αν θες link πες μου να σου δωσω κατ' ευθειαν στους scanlators που εχουν βγαλει μεχρι το chapter 41. Παρεμπιπτοντως αυτοι βγαζουν 2-3 chapters τη φορα.
On another note, η pic μου ειναι του Sagara Sousouke απο το Full Metal Panic.
Apr 14 2011 23:28
Fandom → Zentsugi
Aloha ... Απ' ότι θυμάμαι διαβάζεις Hetakoi έτσι ? Ξέρεις τι γίνεται με αυτό ? Βγαίνει ανά chapter ή ανά volume ? Αυτό δεν έχω καταλάβει :S Btw ποιος είναι αυτός στην pic σου ?
Apr 14 2011 21:01
Fandom → mono
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οκ εντάξει , σε ηλίθιο σημείο κόλλησα :P η σελίδα που ήμουν είχε ήδη ένα 3 στο link και εγώ αφαιρούσα αυτό αντί να βάλω μόνο ένα 3 :P
Feb 21 2011 22:50
Fandom → mono
Ε ναι αυτό το σκέφτηκα και έχω βάλει τικ σε όσα κουτάκια πρέπει , αλλά δε σχηματίζεται τίποτα :S Μόνο ενα 3
Feb 21 2011 22:16
mono → Fandom
Έλα βρε, σκέψου λιγάκι ότι υπάρχει ένας κάθετος άξονας με γράμματα και ένας οριζόντιος με αριθμούς :P
Feb 21 2011 22:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed