Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Nαι να με πεις.
Και τι να σχολιάσεις κι εσύ? Αφού ξέρεις ότι έχω δίκιο. Κι άιντε τι είναι αυτή η ομαδική επίθεση εναντίων μου και αυθόρμητη συμφωνία με τον αδερφό μου? Ούτε να σας ήξερε!
Jan 24 2012 00:12
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Αν δω παρακάτω θα σου πω , απλώς μου κάνει πιο πολύ στο στυλ του Psych .
Το άλλο δεν το σχολιάζω :P
Jan 23 2012 23:55
Aχα. Σκεφτόμενη ότι θέλω να το δω κι εγώ καλό είναι να χω και μια ακόμα κριτική.
Μμμμ, κακίες...! Και τυχερός είναι που έχει μια τέτοια αδερφή σαν κι εμένα!
Jan 23 2012 23:39
Είδα χθες το πρώτο επ αλλά δεν με πολυενθουσίασε , δεν μπορώ να φανταστώ πως θα στηριχτεί μετά . Βέβαια μόνο ένα είδα και μπορεί να λέω βλακείες αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο καλό όσο το Mentalist .
Poor bro , θα γλυτώσει από το στρατό και θα πέσει σε σένα .... φριχτή μοίρα .
Jan 23 2012 23:31
A, τη θυμάμαι! Την έχω βάλει στου σελιδοδέκτες για να τη δω μόλις επιστρέψει ξανά ο αδερφός μου απ'τον στρατό. Μας είχε αρέσει και τους δύο η περιγραφή.
Jan 23 2012 23:26
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ... Τς τς τς ούτε να γουγλάρεις δεν μπορείς . [URL="http://www.imdb.com/title/tt1219024/"]Σειρά[/URL] είναι , απλώς ήθελα να δω αν την ξέρεις , αν αξίζει να τη δω .
Jan 23 2012 23:12
xD xD xD Με τρολλάρεις αλλά γελάω παναθεμά σε νυχτιάτικα! Να σε πω τα αποτελέσματα με δείχνουν μια καημένη ταινία, δως μου κανα link της προκοπής.
Jan 23 2012 23:07
Όχι να πω την αλήθεια. Είναι σειρά? Wait, I'll google it!
Jan 23 2012 23:04
Xμ, ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Δεν το ξερα όπως κατάλαβες. Κι εντάξει, εγώ τα βλέπω χωρίς υπότιτλους και κάνω κι εξάσκηση τα αγγλικά μου!
Jan 21 2012 12:21
Ε Έλληνας είμαι , όσο να ναι τα ελληνικά τα καταλαβαίνω καλύτερα . Ξεχωριστούς .
Jan 21 2012 12:10
Α, κατεβάζεις και υπότιτλους? Σε άλλα αρχείο ή μέσα τους έχουν ενσωματομένους?
Jan 21 2012 11:41
Το ξέρω το κατέβασα και γω αλλά δεν είχαν βγάλει ακόμα υπότιτλους .
Jan 21 2012 11:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed