Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Αφού δεν το συνοδεύεις με το "hammer" (MC Hammer you know) πάλι καλά! Και εντάξει, συμφωνώ πως είναι κι αυτό μια θυσία.
Feb 28 2012 22:28
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

mc=male character or main character πάρε και διάλεξε και έκανε θυσία , δε θέλω αντιρρήσεις .
Feb 28 2012 22:19
Photo

Μεγάλη θυσία είναι να ξέρεις και να παροτρύνεις τον άνθρωπό σου να το κάνει με άλλον σίγουρα ανεξαιρέτου φύλου νομίζω αν και δεν καταλαβαίνω γιατί τον λες mc (αν είναι από το όνομά του, ναι, δεν το θυμάμαι :3).
Feb 28 2012 19:55
Photo

Όπα όπα τι στο πρώτο έχω δίκιο ? Σε ΟΛΑ έχω δίκιο , γιατί είπαμε είμαι Άντρας xD Και πέρα από αυτά και ο mc έκανε μεγάλη θυσία και δε θέλω βλακείες .
Feb 28 2012 19:41
Photo

Κοίτα, στο πρώτο έχεις δίκιο, εφόσον το λες για πλάκα δεν χρειάζεται να προκαλείς. Άτσα, ο Άντρας με το άλφα κεφαλαίο.
Feb 28 2012 19:38
Photo

Όχι δειλό , απλά χωρίς όρεξη για πρήξιμο . Αν το έγραφα μέσα ενώ θα το έγραφα για πλάκα όλοι θα έπεφταν να με φάνε . Και δε θα αντιμιλάς στον Άντρα .
Feb 28 2012 19:05
Photo

Δειλό παπάκι, τσ τσ τσ. Και η κουζίνα μου μια χαρά είναι, να μη σε νοιάζει-όσο και να μεγαλώσει αυτά δεν φεύγουν.
Feb 28 2012 19:01
Photo

Δεν το γράφω μέσα γιατί θα πέσουν όλοι να με φάνε , αλλά άμα σου μεγαλώσω την κουζίνα θα ηρεμήσουν τα φεμινιστικά σου ? :P
Feb 28 2012 18:55
Photo

Ύπουλη? Moi? Shame on you duck! Εγώ απλώς αναφέρω ότι είχατε μια διαφωνία πέρι ενός γεγονότος σε ένα manga.
Feb 28 2012 18:43
Photo

Ύπουλο πλάσμα ....
Feb 28 2012 18:41
Photo

Zane → Fandom

'Eχουμε πει με κάτι παιδιά απ το φόρουμ να πάμε Δρακοφοίνικα Check ur pms
Feb 25 2012 20:09
Photo

Fandom → Zane

aurio ? gt ti einai aurio ?
Feb 25 2012 18:26
Photo

Zane → Fandom

Βρε μόγλη αφού σου έχω πει πως παλιά έπαιζα dota σε competitive επίπεδο,ξέρω για τα b/p όπως και για το πως πάνε τα lanes και οι ρόλοι,απ ότι βλέπω απ το ποστ σου πάνω κάτω τα ίδια με την dota είναι. Toυλάχιστον μου έδωσες κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τους ήρωες... Α,εσύ θα ρθεις αύριο σε Δρακοφοίνικα?
Feb 25 2012 17:04
Photo

Fandom → Zane

Ρε γατάκι δε θα αρχίσεις τα ranked με το που πας 30 . Μάθε πρώτα να παίζεις καλά αρκετούς champios γιατί εκεί είναι διαφορετικά . Πρέπει να ξέρεις να παίζεις tank , support , ap mid , ad carry , jungler , solo top . Εκει γίνονται και 6 bans , δηλαδή πριν αρχίσετε να διαλέγετε παίχτες ο leader καθε ομάδας κάνει 3 ban , δηλαδή 6 συνολικά champions δεν παίζουν καθόλου σε αυτο το game . Αν εσύ ξέρεις Akali μόνο και φάει ban την έβαψες . Επίσης δεν μπορούν και οι 2 ομάδες να έχουν έναν ίδιο ήρωα , ο κάθε ήρωας διαλέγεται μόνο μια φορά aka αν εσύ ξέρεις μόνο akali και την πάρει κάποιος συμπαίχτης αλλά και αντίπαλος πριν από σένα τότε δεν μπορείς να την παίξεις . Άσε που εκεί διαλέγεις και διαφορετικά , δηλαδή πρώτα διαλέγει ο ένας leader , μετά οι 2 πρώτοι της 2ης ομάδας , μετά ο 2ος και ο 3ος της πρώτης ομάδας κοκ . Εσύ επειδή θα είναι τα πρώτα σου games θα είσαι ο τελευταίος από την ομάδα σου που θα διαλέγει αν δεν κάνω λάθος , άρα θα πρέπει να προσαρμόζεσαι με τα picks των υπολοίπων . Σε ranked όλοι είναι καλοί αρκεί να τους ξέρεις . Ο amumu και η akali θεωρούνται καλά picks γιαυτό συνήθως τρώνε πάντα ban στο champion selection ώστε να μην τους έχει κανένας αντιπάλους . Επίσης στα ranked δεν ξέρω γιατί και ποιος το σκέφτηκε αλλά κατά 99% των games πάει ένας solo top που είναι συνήθως tank ή tanky ad (shen , leona , volibear , mundo κλπ ). Στη μέση πάει ap (karthus , cassiopeia , le blanc , fizz κλπ) . Bot lane πάνε range ad carry ( caitlyn , ashe , sivir , vayne κλπ) μαζί με ένα support (sona , soraka , alistar , taric κλπ) . Το οποίο support πρέπει να παίρνει cv (το spell εννοώ) , support items και gold/sec items (δηλαδή items που δίνουν aura και στους υπόλοιπους και items σαν το philosopher stone που του δίνει gold) και το support δεν πρέπει να παίρνει ούτε kills ούτε minions . Επίσης το support πρέπει να αγοράζει πολλά wards και να βάζει σε όλο το χάρτη . Μη με ρωτάς γιατί , έτσι το παίζουν και θα σε βρίζουν αν κάνεις αλλιώς . Τέλος ο jungler (shaco , warwick , lee sin κλπ ) ξεκινάει με smite και ξεκινάει το farm στη ζούγκλα και πρέπει να κάνει ganks στα υπόλοιπα lanes . Αυτά τα λίγα .
Feb 25 2012 13:02
Photo

Zane → Fandom

Ρε ούγκανε δε μου λες,αυτή η Akali μετράει για ranked games?Γιατί σκέφτομαι να την πάρω,αλλά αν είναι όταν πάω 30 lvl να μου είναι άχρηστη,άστο καλύερα Υ.Γ:O amumu είναι καλό pick σε ranked,έτσι?
Feb 25 2012 09:53